Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erteleme

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

Aoc da delay yedi oda ertelendi..ya bu tartışma cok yapıldı ama..bir kaç kişi war sıcık falan demiş..ya araştırarakmı söylediniz yoksa laf olsun diyemi.Eger PVP istiyorsanız warhammer..PVE agırlıklı seviyorsanız aoc deniliyor ..Yabancı forumlarda haraletli tartışmaların sonucu Warhammer den herkes cok umutlu..Genel forumlarda Warhammer bekliyorlar cogu kişi..AoC daMEga guild sistemi var oyle 5 10 kişi guild kuralım falan ezilirsiniz.AOC da rahat rahat gezemiyeceksiniz.Mega guild ler iş yapcıak online sayıları 200 ün üstünde olması gereken üye sayısı 1000 falan olması lazımki biraz hareket olsun.Oldu diyelim 30 milletten adam olucak..yane bana zor gibi geliyor aoc.Warhammer zaten tecrübesi olan bir firma.Daoc dan müthiş bir tecrübesi var.Eminim warhammer son 5 yılın en iyi oyunu olucak.Az sabredin karşınızdakiler ultima emilatörü kurmuyor.yane Nebulada sanmayın kendinizi adamların şirketin kurlumu 1983 ...Yane İşgüzarlık etmek komik duruma düşürüyor.Baktınızmı acaba kaç kişi çalışıyor şirkette araştırın biraz derim.Demekki ciddi bişiler olduki delay yedi.Ayrıca Bu tür insanların bizdeki gibi yalancı oldugunu falan sanıyorsanız sanırım alakası yok.Bizdeki gibi degiller söz verdiklerinde tutarlar yane bizdeki yalan dolan cok az.Yane Mantıklı eleştiriler yapmak lazım.Okuyunca post ları komik geldi.800 kişilik bir ekip warhammerı hazırlıyor.ve Bizde burda eleştiriyoruz.Dünyanın dev oyun şirketlerinden birisi mysthic bir yanda biz.Peff komedi.Sanki adamlar ultima elimatörü acıyorda bizde tartışıyoruz adamlarla pokh atıyoruz.İşgüzarlık biraz bu..Yane Warhammerı inceledigimizde cidden daoc da kalan eksiklikler iyileştirmeler geliştirmeler.Bunları oturtmak cidden cok zor.Ama acıldıgında Cidden önümüzdeki 5 yılın en iyi oyunu olcuak diyorum..hareket istiyenler savaş istiyenler için en dogru adres
Sosyal ağlarda paylaş

burada bu kadar kisi bol keseden attı da bir sen mi arastırdın su oyunu, son 5 senenin en iyisi olacak diyorsun ? yanlıs anlasılma olmasın ben de umutluyum warhammer'dan, dort gozle bekliyorum cıkmasını direk, hem aoc'ye hem war'a baslayacam gibi gozukuyor... war'u mythic yapıyor, tecrubeli, biliyoruz zaten daoc'dan, ama aoc'yi de funcom yapıyor, anachy online'ı yaptı o adamlar da, boru degil sonucta... bir de bizdekilerden kastın ne onu anlamadım, ben bilmiyorum da boyle her kose basında oyun firmamız var da yalan mı soyluyorlar durmadan ? su "onlar mythic en iyisini bilir, bize konusmak dusmez, elestiriyorsan daha iyisini yap" mantıgını da gecin ya, ne isimiz var o zaman burada... netten okuduklarımızla, izlediklerimizle, arastırdıklarımızla, (ki betada olanlar da var) fikrimizi, kotu veya iyi buldugumuz yerleri soyleyecez tabii ki... burada dedigim ben kralım, herseyden anlarım, tabii ki konusurum degil, herkes birbiriyle tartısıyor sonucta...
Sosyal ağlarda paylaş

Hermesus iyi demişin hoş demişinde görünen köyde klavuz istemez. Şu ana kadar hayal kırıklığı WH hem grafik hem oynanabilite hem de release tarihi olarak hiçbir şeyi geçemediler not olarak. Yani başkasının şeyi ile gerdeğe girip ayar vermeye uğraşmak neden onu anlamadım. İyi oyundur güzel oyundur ama son 5 yılın en iyisi, dünya tatlısı olcak falan demek için çok erken. Hele bi çıksın oyun hatta onu bırak release zamanı belli olsun ondan sonra ayar peşinde koşarsın insanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Aoc ve Warhammer bekleyen insanlar arasında bulunan fanatikleri hiç mi hiç anlamıyorum.Sonuçta bunalrın ikisi de birer ticari ürün ve satılmak için üretiliyorlar.Cebinizden para mdeyip te alacaksınız.Birisi bence Aoc daha uzağa işeyecek dediğinde(ya da tam tersi) şahsına bir hakeret gibi algılamak veyahut bir ideoloji gibi bunu savunmanın anlamı nedir? Şahsen Age of Conan'ı bekliyorum eğer istediğim gibi çıkmassa da hiç umrumda olmaz Warhammer'ı beklerim çok ta önemli değil doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kilitleyesim geldi ama gücümü kötüye kullanmak istemedim. Çok komik tartışma dönmüş, kakaya bakar gibi baktım afedersiniz. "Erken de çıksa geç de çıksa patlar, çünkü wow'un 10 milyon oyuncusu var". Ya şuna baktım, kusura bakma da kurduğun mantığa hem acıdım hem güldüm. Wow'un 10 milyon oyuncusu var, o zaman başka kimse oyun falan yapmasın, hepimiz oturalım wow oynayalım nasılsa sürü psikolojisi modern çağın son mucizesi, sorun olmaz. Daha yapım aşamasında olan oyunlar için bu derece atıp tutunca insan komik duruma düşüyor. Mythic'in bize söz verdiği bazı önemli şeyler var, biz de bu oyunu o yüzden bekliyoruz, o yüzden "kesin warhammer oynarız abi" diyoruz. Yoksa kimse Warhammer çıkınca WoW'un subscriber sayısını geçmesini beklediği için oynamıyor. Şu forumdaki kimse Mythic ya da Blizzard için çalışmıyor, üye sayısını yükseltmek için oynamayacak yani oyunu. Birazcık mantıklı cümleler kurarak tartışalım lütfen, IQ'larımıza yakışmayan davranışlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

xaenin, o wow-war, problemi mythicin hatası. hakettilerde. WoW zaten var, sen git War çıkart. wowdan önce bunu yapsa çok tutardı, ama şimdi tutmayacak.Mythic iyi bir firma evet, ama DAOC un orijinal kadrosu kalmadı artık, ondan güvenimde çok az onlara. Birde bu kadarda salaklık olmaz yani, herif wowdan bayıp başka bir wow klonunamı başlıyacak, direk 40k yapmalılardı, hem o evren daha güzel ve geniş.

Şimdi erteleme sebepleri oyunun bitmesi bitmemesi değil. tamamen satış stratejisi. ama xaenin, bu oyun wowun grafiksel klonu. Tamam önce wow çalmış, napalım yani? ama bu böyle ve insanlar bunu karşılaştırıcak. Mythicde bunu biliyordu bile bile girdi bu yola. Aslına bakarsan Mythicten hiç beklenmiyecek birşey bu. sadece seçtikleri evren bile mythicin orijinal kadrosunun olmadığını kanıtlıyor. Esas Mythic kadrosu asla hazır bir evrenle uğraşmazdı, kendisi üretirdi, güzelliğide buydu. neyse bekleyip görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha yukarıda attıkları postları kasteddim. bir tarafda warhammer sıcar patlar gibi onlara kızdım..Benim kendi görüşüm .Warhammer wow un kreş gibi olmasına neden olucak gibi geliyor..Wow da su anda yaş ortalması nedir 10 milyonun..cogunluk cocuk.yane warhammer acıldıgında ki su anda ertelenme oldugu içinherkez kızgın bazı kızgınlıklarını ve hayal kırıklıklarını dile getirip pokhlamya gidiyor ama . benim fikrim wow u warhammer etkiliyecek.hemde bayagı bir etkiliyecek.Wow daki konsept warhammerdaki konsept den daha heyecansız.Warhammer yogunluk olarak savaşmaya pvp ye yönelik.dünyadaki en cok tutulan oyunları nedir diye anket yapsınlar Savaş olanlar actions olanlar ilk 10 u alır.Tabikide cogu kavramlarımız su an için göreceli.benim anlatmak istedigim adamlar emilatör acmıyor.yane Eleştirirken mantıklı şekilde eleştirmemiz gerekli diyorum karşımızda 5 arkadas bir araya gelip harclıklarını birleştirmiş server acmıyorlar .ama bir gercek varki ciddi bir şirket var.Bile bile cok büyük hatalar yapmazlar yane yaparlarsa şirket biter.Göz göre stratejik hatalar yapıcaklarını sanmıyorum.Şu anda hangimiz warhammer ekibindeki çalışanlar kadar porfosyonel bakabiliriz olaya .hepimiz bir an önce cıksın başlıyalım derdindeyiz.benim görüşüm bu yönde ..tabikide herkes benimle aynı görüşde olmasını beklemiyorum öyle bişi olsaydı kendi düşüncelerimin dogrulugundan şüphe ederdim..Aksini savunucak insanlar veya tezat yaratılıcakki iyiyi kötüyü cıkartabilelim.Ama önümzüdeki 5 yılın en iyi mmorg larından biri olucagı kesin gibi geliyor.hem gerekli tecrübeye hemde yeteri kadar alt yapıya sahipler.wow un isterse 30 milyon userı olsun Bence wow dan cok daha üstün olucak.oyun içindeki playerların ortamıda cok önemli etkileşimi oyun içinde oynanabilirlik.Sonuc oalrak bu raddeden sonra iptal olucak hali yok.Ben heyecanla bekliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...