Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 - Çizgi roman ve çizgi film (hayır anime değil, manga değil, onlar dışında kalan şeyler) indirmek için özel bir site var mı bildiğiniz (torrent vs). Conan Dark Horse full serisi arıyorum mesela, bulamadım. - Türkçe çizgi filmleri tv'den ripleyen kimse yok mu bizim ülkede? birçok çizgi filmin ispanyolcası, italyancası felan mevcut ama Türkçesini bulamadım. Bizde ripleyebilecek kimse var mı peki? Türkçe Eeek ve Kene mükemmel arşiv olurdu misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Çizgi romanlar için, conan dark horse ve star wars'ları torrentten cekmistim ben, torrentz.com'da aratıp, ama simdi bulamadım kaldırılmıs herhalde, okulun verdigi ftp'ye koyabilirim ama 200mb sınırı var =), parca parca koyabilirim istersen, dark horse'ların tamamı var... türkçe çizgi film içinde, movies-games.net diye bir site vardı, çizgi dizileri bilmiyorum ama turkce dublajlı cizgi filmleri bulabiliyodun (aslan kralı bulmustum turkce dublaj nostalji olmustu eheh) ama simdi girmeyi denedim, mahkeme kararıyla engellenmis eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 dark horse conan basıldı türkiyede ne güzel işte. alın cilt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ne güzel de, yenileri çıkmıyor ki onun. (çıkıyor olsa bile satılmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben de almayı bırakmıştım gerçi mali sebeplerden ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Forum Tr gibi birkaç forumda eski Türkçe ÇR'lerin scanlanmış halleri rapidshare olarak bulunabilir , hatırlatırsan link vereyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar