cocacola Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 LCM'yede bni yaz Richie Mccaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 çıktığından beri oynuyorum ama sıkıyor. bütün saha top peşinde koşuyor. bence mevkine göre sınırlama konulmalı. atıyorum sağ bek orta saha çizgisini geçemez yada sol bek mevkisine ilerleyemez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 lcm ye ilk ben talip oldum cocacola sldkfjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Yaz beni defansın ortasına Edit: Yalnız diğer defanslar ofsayt taktiğime uyucak ha ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 murattt diye bagırırsın defanstan biri ofsayt taktigi yapılcagı zaman uhehehe ankaragücü yapiyordu bi ara ^^ neyse yarına kadar girmem birdahada sınavdan sonra gelirim kanattta harikalar yaratırım:) oyun eğlenceli aslında , ama PES i soyle oynamak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Eğlenceliymiş hakikaten oyun, yalnız biraz zaman gerekiyor öğrenebilmek için. Bir de takımda ofsaytın ne anlama geldiğini bilmeyen tek bir adam bile varsa, cehennem azabı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Azmo lcm ye yaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Azmodai said: Son Halimiz... Kaleci DR DC Jandor Pyro Josc GeD Mumu SLY Azmo adaminbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Herkes bi de oyun ici nickini yazsin: Azmodai = Az Modai Sly = Sly Kazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Jandor= Yagmur Yaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Oyun düzgün bir sistem istemiyor değil mi? Eğer benim sikko laptop çalıştırırsa beni kaleci olarak yazın.. Pro kalecilik tecrübem var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 kaleci AI ya, su anda bitek RB acikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Kaleci Krusty Utterable Jandor Pyro Josc GeD Mumu SLY Azmo adaminbiri Simdilik takimin goruntusu bu, ama gercekci olursak 11 kisinin online oldugu bir ani yakalamak zor olacak, olur da yakalanirsak formasyon bu, simdiden bilin de :P mevkiye de sadik kalin. Ama tahminimce en fazla ayni anda bizden 5-6 kisi online olur, oyle olursa da ayarlariz kendi aramizda birseyler. EDIT: KRusty de eklendi ama diger oynayan patiler de isimlerini yazsin ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yahu ben kurdum falan herşey tamam, oyuna giriyorum YÜKLENİYOR yazısı sürekli bekletiyo beni orda. beklemem mi lazım çok fena? yoksa bi bozukluk falan mı var, yeniden kurayım!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 benide alsanıza, hep 2 numara bana kalıyor zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 süper sağ bek olurumda zaman ayırabilirmiyim diye tırısyorum. püüüü dolmuş liste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 oyuncu isimlerinide yazsan?? oyunda karsılastıgımızda anlarız yada burdaki isimlerle nick alip soyadına paticik mi desek^^ Ged Paticik .. gay takımı die adimiz cikar gerci msgi görmemişim : şu anki oyuncu adım GeD = İndıra Gandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 benim erdem kaya ama takım için bencede soyadları değiştirelim. en azından takım özelliği eklenene kadar böyle takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Beni de koyun takıma daha çalıştıramadım ama oyunu. İsim: Nosfe Soyisim: Ratu Mevki: Top toplayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 FromTheHell said: yahu ben kurdum falan herşey tamam, oyuna giriyorum YÜKLENİYOR yazısı sürekli bekletiyo beni orda. beklemem mi lazım çok fena? yoksa bi bozukluk falan mı var, yeniden kurayım!? o pencerede solda oyna diye bişey war ona tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bende oyun açılırken "Aynı anahtara sahip bir girdi zaten var" diye bir hata veriyor. Sildim yeniden yükledim hatta net framework 3.0 yükledim ama gene aynı hatayı verdi. Çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Aster Oth İsveçli DMC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 adamın biri=orhan baltalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 oyunda birbirimizi nasil bulucaz^^ su an patch yukleniyor bu arada acılmıs tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 update yaparken baglanti kopuyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar