karabocek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Uzun suredir derdik derdik de açamazdık...Bir Lothlann vardı hani.Işte o sponsorlu olarak artık karşınızda ayrıca otomatik account sistemi hazır adresi simdiden bile verebilirim ama soyle bi durum var savei yollayamadım FTP'den cok 85 mb cunku o yuzden ben sımdı world icindeki bir kac degisikligi spawnlamayı yapıp sizlere sunacagım.Umarım beklentilerinizi karşılayabiliriz.Bu arada RP Shardıyız tabiki.Hepinizi beklerim :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ah bu arada unuttum sponsorumuz Kiar.net ...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hadi bakalım hayırlı olur inşallah[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hayırlı olsun[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 lort biritiş ben olam mı muhteşem rp yaparım (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: TheCoder, 04 February 2004 14:34 tarihinde demiş ki: umarım yeni bir renk getirirsiniz uo camiyasına Coder bazı tip insanlar izin verirse 3 serverla UO Dünyasında ayrı bir tat yakalamayı dü$ünüyoruz.[signature][hline]What tha fuck you know? F means Forever with you U means Unhappy with you C means Care for you K means Kiss you Anyway so; I will fuck you forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: TaZmAnYaK, 04 February 2004 13:37 tarihinde demiş ki: lort biritiş ben olam mı muhteşem rp yaparım (!) Taz sen zaten laf atmaktan başka herşeyi mükemmel yaparsın da millete pek taş , laf vs. atmayı bilmiyorsun onu da çözsen süper olacak .. (!)[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bana hala adminlik varmı?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Destek olan tum arkadaslarımıza tesekkur ediyorum.ks1empre'nin de dedigi gibi 3 serverdan olusuyoruz . Lothlann RP shardidir fakat Crestfallen serbest rp'dir yani rp zorunlu degildir orada.Bu arada bi aciklama yapmak istiyorum her cumartesi aksilik cıkmassa saat 9 civarları lothlannda quest yapacagız.(Bunun yanında raidlerde olacak) . Account alımları icin buraya basmanız yeterlidir.(Sistem otomatiktir.) Hepinizi bekleriz :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO [Bu mesaj FRP_Master tarafından 04 February 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Crestfallen da pp serbest sanırım ksiempreyi tanırım gördüğüm hayvan scriptlerlardan biridir eminim güzel bir server kurduguna biz daha .add i_katana_vanq yazmayı öğrenirken o stuck tı mıtaktı falan onları yazıodu =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bişi değil yaf, ;) Mukemmeliğe doğru bir adım Kiar.NeT Online Gaming. Bizi bu günlere getiren, birlikteliğimiz, dostluğumuz, aramızdaki saygımız, el ele vermemiz, yaptığımız işi bilmemizdir Bizim çalışmak isterseniz, Kafanızda & Grubunuzda bir proje varsa, Gelin konuşalım; msn: [email protected] icq: 137976789[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: FRP_Master, 04 February 2004 10:20 tarihinde demiş ki: Uzun suredir derdik derdik de açamazdık...Bir Lothlann vardı hani.Işte o sponsorlu olarak artık karşınızda ayrıca otomatik account sistemi hazır adresi simdiden bile verebilirim ama soyle bi durum var savei yollayamadım FTP'den cok 85 mb cunku o yuzden ben sımdı world icindeki bir kac degisikligi spawnlamayı yapıp sizlere sunacagım.Umarım beklentilerinizi karşılayabiliriz.Bu arada RP Shardıyız tabiki.Hepinizi beklerim :) Nede olsa kiar.net kanatları altındasın canım of FRP_Master canerg'e inanma adinin tekidir herkese ayni numarayı yapar,ilerde seni sutlayacak emin ol...[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Kıskananları çatlatmaya BAYILIYORUM ![signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: canerg, 04 February 2004 17:14 tarihinde demiş ki: Kıskananları çatlatmaya BAYILIYORUM ! Söyle bakayim senin neyini kıskanacan herkes senin hakkında kötü şeyler düşünüp kötü yorumlar yapıyo tek ben olsam neysede ayrıca sponsorum war zaten senin neyini kıskanayım ha?[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Artık Kiar Deel Sadece Ki Ben Yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 herkez dediğin 2 eleman daha onlarada bayılıyorum[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Daniel_Xavie, 04 February 2004 17:22 tarihinde demiş ki: said: canerg, 04 February 2004 17:14 tarihinde demiş ki: Kıskananları çatlatmaya BAYILIYORUM ! Söyle bakayim senin neyini kıskanacan herkes senin hakkında kötü şeyler düşünüp kötü yorumlar yapıyo tek ben olsam neysede ayrıca sponsorum war zaten senin neyini kıskanayım ha? hmm d3athw4v3 var doğru süper züztem admindir kendisi bi linux'a sphere kurmayı bile beceremez gelir bana sorar. kimseyi $utlayacak değil, ben izin vermem. bilmem anlatabildimmi.[signature][hline]What tha fuck you know? F means Forever with you U means Unhappy with you C means Care for you K means Kiss you Anyway so; I will fuck you forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Baba adres ver.. :)[signature][hline]See you at the bitter end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: KS1empre, 04 February 2004 17:42 tarihinde demiş ki: said: Daniel_Xavie, 04 February 2004 17:22 tarihinde demiş ki: said: canerg, 04 February 2004 17:14 tarihinde demiş ki: Kıskananları çatlatmaya BAYILIYORUM ! Söyle bakayim senin neyini kıskanacan herkes senin hakkında kötü şeyler düşünüp kötü yorumlar yapıyo tek ben olsam neysede ayrıca sponsorum war zaten senin neyini kıskanayım ha? hmm d3athw4v3 var doğru süper züztem admindir kendisi bi linux'a sphere kurmayı bile beceremez gelir bana sorar. kimseyi $utlayacak değil, ben izin vermem. bilmem anlatabildimmi. Bilgisayarimiz zaten windows ayrica herkes linux'a sphere kurmayi bilmek zorunda deil tamammı?[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 onu bilmesede sphere ile uğraşıyorsa linuxte sphere olmadığını BİLMEM ZORUNDADIR ! ayrıca yeter elemanlar isimlerinizle kirlettiğiniz topicler yeter bu daha fazla kirlenmesin[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: canerg, 04 February 2004 18:17 tarihinde demiş ki: onu bilmesede sphere ile uğraşıyorsa linuxte sphere olmadığını BİLMEM ZORUNDADIR ! ayrıca yeter elemanlar isimlerinizle kirlettiğiniz topicler yeter bu daha fazla kirlenmesin Sen simdi linuxte sphere yok mu diyosun hahaha gülerim o zaman sana ben neyse caner sen git milleti site yaptirmak icin kullan onlar site yapsin sonra sen beyenmedim diye sutla ve siteyi kullan aferem evladım bu yolda devam et gral olc4ks!n b4b th k3nk cok 4z k4ld! com!ng s00n[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Daniel_Xavie, 04 February 2004 18:21 tarihinde demiş ki: said: canerg, 04 February 2004 18:17 tarihinde demiş ki: onu bilmesede sphere ile uğraşıyorsa linuxte sphere olmadığını BİLMEM ZORUNDADIR ! ayrıca yeter elemanlar isimlerinizle kirlettiğiniz topicler yeter bu daha fazla kirlenmesin Sen simdi linuxte sphere yok mu diyosun hahaha gülerim o zaman sana ben neyse caner sen git milleti site yaptirmak icin kullan onlar site yapsin sonra sen beyenmedim diye sutla ve siteyi kullan aferem evladım bu yolda devam et gral olc4ks!n b4b th k3nk cok 4z k4ld! com!ng s00n Hadi aslan göster gerçekleri neyini gasp etmişim sen site yapmayı biliyor musuna senin siteni alıyım ?[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: canerg, 04 February 2004 18:28 tarihinde demiş ki: said: Daniel_Xavie, 04 February 2004 18:21 tarihinde demiş ki: said: canerg, 04 February 2004 18:17 tarihinde demiş ki: onu bilmesede sphere ile uğraşıyorsa linuxte sphere olmadığını BİLMEM ZORUNDADIR ! ayrıca yeter elemanlar isimlerinizle kirlettiğiniz topicler yeter bu daha fazla kirlenmesin Sen simdi linuxte sphere yok mu diyosun hahaha gülerim o zaman sana ben neyse caner sen git milleti site yaptirmak icin kullan onlar site yapsin sonra sen beyenmedim diye sutla ve siteyi kullan aferem evladım bu yolda devam et gral olc4ks!n b4b th k3nk cok 4z k4ld! com!ng s00n Hadi aslan göster gerçekleri neyini gasp etmişim sen site yapmayı biliyor musuna senin siteni alıyım ? Konusmalarımızı unuttun galiba... Dj KickAss msnden Daniel'e gelir msj atar... Dj : Sponsor ariyormussun. Daniel : Evet Dj : sana sponsor olmak istiyorum Daniel : olabilir ama baglanti ne olacak Dj : 10 m bit baglanti Dj : artik seni kiar.net kanatlari altina alabiliyorum 15 sene sonrasini görebilirsin bizim sayemizde Dj : ancak bize site yapman gerekiyor asp php Daniel : siteyi hazirlar yollar... Dj : beyenmedim yolun acik olsun... canerg inkar mı ediceksn ???[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ehhe aynısı bende de oldu ama ben siteyi yollamadım neyse ki piu[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 amma düşmanım varmış, iyi güzel, Buglarımız çabuk kapanıcak anlaşılan[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar