Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isle of Quel'Danas Progress

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgisayarı iyi olan zengin biclerinden nefret ediyorum =(( Benim fps yerde sürünüyo bi heal bile atamıyorum, adamlar blizzard falan atıyo iyice halvet oluyor benim sistemle. Pislikler..
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Magtheridon'da bu sabah acildi, Frostmane'e login olmadim daha bilmiyorum da zaten evdeki 512 mb ram bilgisayarla adanin yakinindan bile gecmem

2 parçamı aldım bilem.

160 badge gitti evlat acısı gibi :p
Mesaj tarihi:
valla pvp için o gemler için badge toplanır da pve yapan için rarelerden cok buyuk bir farkı olmadıgı için pek düşünmüyorum ben ilk tercih olarak.

ama tabi jc yiz, isteyen olursa epic gemi 15 golddan keseriz eheuh.

bu arada ben badge vendorunun kordinatlarını vermişim orda, gem değil.
Mesaj tarihi:
bizim bi arkadasa bug oldu acıldıktan sonra adam 2 parca esya aldı. sonra world server down oldu. geri geldiginde adamın badge ler ve itemlar duruyodu. 3 parca daha aldı. hala o sekilde ama herelde yakında patlatırlar :p
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Bug değil o. Oyunda aldığınız-lootladığınız-vs itemler server geri alınsada sizde kalır. Arkadaşın ballıymış baya :D. Güle güle kullansın beleş itemlerini.

oha vay puşt ya :D
bana da durmadan fear atmasalar alıcaktım :(
Mesaj tarihi:
frostmane gg olmuştu, hala bozuk sanırım. misery battlegroup göçtü veya buraya özgü olarak , 1-2 tane av var mesela, sürüyle olurdu normalde.

2k honor alacaktım yahu şunun surasında ,hem de av weekend. 3 saat oldu sanırım.
  • Yeni Oluştur...