aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ulen zaten herkes enasini da alip gelmis, bi de gerzek gibi AoE yapmiyolar mi, herkesin isini uzatiyosun denyo. zaten hareket edilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 en az 5 kez zar zor tıklıyorum acıyorum, arkasından fear yiyorum. bildiğim bütün küfürleri ettim adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Of orada ne tatlı aoe olur. Böyle 10 mage arkadaşını toplayım ortamı ateşlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ateşliyolar zaten abi fps ye bakarsan anlarsın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Aaaa 2. Hiç bu kadar düşüğünü görmedim. Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bilgisayarı iyi olan zengin biclerinden nefret ediyorum =(( Benim fps yerde sürünüyo bi heal bile atamıyorum, adamlar blizzard falan atıyo iyice halvet oluyor benim sistemle. Pislikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Magtheridon'da bu sabah acildi, Frostmane'e login olmadim daha bilmiyorum da zaten evdeki 512 mb ram bilgisayarla adanin yakinindan bile gecmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Anvil progress e geçtiği zaman yaklaşık olarak ne kadar zaman geçiyor npc nin açılması için bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Penthesilea said: Magtheridon'da bu sabah acildi, Frostmane'e login olmadim daha bilmiyorum da zaten evdeki 512 mb ram bilgisayarla adanin yakinindan bile gecmem 2 parçamı aldım bilem. 160 badge gitti evlat acısı gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Pvp için S4'ü mü beklesek o gemleri çakmak için ya? Aşağı yukarı ne kadar var S4'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 gem vendoru nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 50,40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 200 badge lazım ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Sparkcaster said: gem vendoru nerde Gem vendor adada alchemy lab inşaatı tamamlandığında gemleri satmaya başlıyomuş. Anvil gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 P4'ten sonra yani. En son açılacak olan şey Alchemy Lab. Epic gemler 10 badge olmuş bu arada, öyle gösteriyor Armory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 valla pvp için o gemler için badge toplanır da pve yapan için rarelerden cok buyuk bir farkı olmadıgı için pek düşünmüyorum ben ilk tercih olarak. ama tabi jc yiz, isteyen olursa epic gemi 15 golddan keseriz eheuh. bu arada ben badge vendorunun kordinatlarını vermişim orda, gem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 açıldıktan 5dk sonra world server down -frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ehueh sıştı frostmane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bizim bi arkadasa bug oldu acıldıktan sonra adam 2 parca esya aldı. sonra world server down oldu. geri geldiginde adamın badge ler ve itemlar duruyodu. 3 parca daha aldı. hala o sekilde ama herelde yakında patlatırlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bug değil o. Oyunda aldığınız-lootladığınız-vs itemler server geri alınsada sizde kalır. Arkadaşın ballıymış baya :D. Güle güle kullansın beleş itemlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Frostmanele birlikte Miserydeki bütün serverlar uçtu galiba niye giremiyorum ben şimdi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 oha offline oldu frostmane en son bütün moblar kaybolmuştu ve badge in orda ki guardlar da gittiği için deli bi aoe fest oulyodu euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 FreEmoon said: Bug değil o. Oyunda aldığınız-lootladığınız-vs itemler server geri alınsada sizde kalır. Arkadaşın ballıymış baya :D. Güle güle kullansın beleş itemlerini. oha vay puşt ya :D bana da durmadan fear atmasalar alıcaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 frostmane gg olmuştu, hala bozuk sanırım. misery battlegroup göçtü veya buraya özgü olarak , 1-2 tane av var mesela, sürüyle olurdu normalde. 2k honor alacaktım yahu şunun surasında ,hem de av weekend. 3 saat oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar