Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 mayis pain of salvation, kesin değil ama

Fly

Öne çıkan mesajlar

duymuşsunuzdur belki de, galatasaray üni. şenliklerine pos gelecek eyoo muhabbetinin ardından gittim baktım tur sayfasına, orada da yazıyor unconfirmed de olsa.

arkadaşımın dediğine göre organizasyonu yapanlar sezen aksu ve serdar ortaç'a teklif vermişler önce , olmayınca sırada pos varmiş onlar da kabul etmiş.

başka da bilgim yok, okul zaten ufacık , öğle vakti oturacak yer bulamama ihtimali var minimal öğrenci sayısına rağmen. gerçekleşebileceğine pek inanmıyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Lopeth said:
serdar ortaç olmayınca pos ne alaka

lüzumsuz bilgiydi aslında, yazmış olayım diye yazdım onu :P

sezen aksu ve serdar ortaç yapılan anketlerde tercih edilen ilk iki isimmiş, üçüncü de pos. ~130k ytl teklifde bulunmuşlar, ikisi kabul etmeyince sıra pos'a gelmiş, onlar da olur demiş.

(daha fazla gereksiz bilgi : pos da olmazsa sırada blind guardian varmış söylentilere göre)

bilet fiyatları da var, resmin olduğu sitede :P

pos'un olduğu gün için diyeyim hatta, gsülü olmayanlara 20 ytl, gsülülere 10. okul ufacık yalnız , 2500 kişi olduğunu da belirtmişler ; ona göre alın.

http://www.gsufest.org/
Sosyal ağlarda paylaş

gsü sux!sabahın korunde gittim erkenden alayım derse yetişeyim diye.içeri de almayacaklardı basta kapıda kalacaktım,guvenliğe tanıdık gelmem sebebiyle(daha once kursa gidiormdum)içeri girebildim.daniel için 3 sa. kesntisiz deniz,ayaz,gunes(zira alerjim var) eşiliğinde kitap okudum.biletleri alamadan derse dondum.saolsun daha sonradan baska bir arkadas aldı

*gunes ayaz bir arada asıl olur demeyiniz,gunes bir cıkıor bir gidior surekli de ruzgar olunca dondum resmen amaa gildenlöwe canım feda!
Sosyal ağlarda paylaş

gittim aldım birkaç tane de, okul numaramı istediler, ismimi kaydettiler falan. girişte bilgisayardan bakacaklarmış.

belki 10 ytl indirim geyiği yüzünden sadece gsü içine olabilme ihtimali var da ,aldıracaksanız aklınızda bulunsun. isme kayıtlı oluyor biletler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...