Fly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 duymuşsunuzdur belki de, galatasaray üni. şenliklerine pos gelecek eyoo muhabbetinin ardından gittim baktım tur sayfasına, orada da yazıyor unconfirmed de olsa. arkadaşımın dediğine göre organizasyonu yapanlar sezen aksu ve serdar ortaç'a teklif vermişler önce , olmayınca sırada pos varmiş onlar da kabul etmiş. başka da bilgim yok, okul zaten ufacık , öğle vakti oturacak yer bulamama ihtimali var minimal öğrenci sayısına rağmen. gerçekleşebileceğine pek inanmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ya adamlara su teklifi daha kocaman bi okul yapamaz mıydı yani.gene de bravo GSÜ.ama kesin heves-kursak olayı gercek olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 helal gsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 iyi kötü farketmez, her şekilde pos pos'tur. ülke sınırlarına girmiş olmaları yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 gsü bu konuda süper zaten. yannış hatırlamıyosam geçen senede hooverphonic getirmişlerdi ve çok şaşırmıştım. kim akıllarına soktu acaba diye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 up. websitesine bakmadım da kesinleşti sayılır okulun dediğine göre, zaten afişler de basıldı. edit : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 serdar ortaç olmayınca pos ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 replikas da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 geliolar mı şimdi harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hıhı..bilet fiyatını bekliyorum işte ben..18inde hatta. ki bizim başlıkta da yazıyormuş zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Lopeth said: serdar ortaç olmayınca pos ne alaka lüzumsuz bilgiydi aslında, yazmış olayım diye yazdım onu :P sezen aksu ve serdar ortaç yapılan anketlerde tercih edilen ilk iki isimmiş, üçüncü de pos. ~130k ytl teklifde bulunmuşlar, ikisi kabul etmeyince sıra pos'a gelmiş, onlar da olur demiş. (daha fazla gereksiz bilgi : pos da olmazsa sırada blind guardian varmış söylentilere göre) bilet fiyatları da var, resmin olduğu sitede :P pos'un olduğu gün için diyeyim hatta, gsülü olmayanlara 20 ytl, gsülülere 10. okul ufacık yalnız , 2500 kişi olduğunu da belirtmişler ; ona göre alın. http://www.gsufest.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Kesin, 18 Mayıs, 20 Ytl 2500 kişi olayını bilmiyordum, saldırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 pzt çıkıyor. acele etmek gerek 2500 kişi gibi bi limit var.çok acele etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gsü lülere 10 galiba. ben arkadaşa aldırtacağım galiba. 20 bile olsa çok iyi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ulan GSÜ'lü tanıdık kim varsa aram bozuk sdf. Ayarlayacağım artık, gidemediydim Masstival'de sınav şeysine kıl olduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bana bilet alacak adam lazım -.- levent halledersen bana da pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu konser kesinleşti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ona da git de soğan ekmekle doyur karnını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kesinleşti. okul kardını göstersem bir tane 10 ytllik verirler sanırım. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 10 çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya o deil bu satıs saat kacta baslıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 okul açıldığı an olmalı (sabah 9 suları) ? değilse bilmiyorum tabi gitmedim bugün. ha bi de, indirimli fiyatmış şimdikiler , 3 gün içinde almazsanız 15-25 (gsü içi-dışı) ytl olacakmış biletler. arkadaşım keklemediyse beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gsü sux!sabahın korunde gittim erkenden alayım derse yetişeyim diye.içeri de almayacaklardı basta kapıda kalacaktım,guvenliğe tanıdık gelmem sebebiyle(daha once kursa gidiormdum)içeri girebildim.daniel için 3 sa. kesntisiz deniz,ayaz,gunes(zira alerjim var) eşiliğinde kitap okudum.biletleri alamadan derse dondum.saolsun daha sonradan baska bir arkadas aldı *gunes ayaz bir arada asıl olur demeyiniz,gunes bir cıkıor bir gidior surekli de ruzgar olunca dondum resmen amaa gildenlöwe canım feda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 gittim aldım birkaç tane de, okul numaramı istediler, ismimi kaydettiler falan. girişte bilgisayardan bakacaklarmış. belki 10 ytl indirim geyiği yüzünden sadece gsü içine olabilme ihtimali var da ,aldıracaksanız aklınızda bulunsun. isme kayıtlı oluyor biletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Benim ablam var GSÜ lü he he =P da ben türkiyede değilim ya.ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar