ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Guild dışı tek kişi de Dark zaten, diğer kolunu da münasip yerine monte ettik zuljinin
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 arkadaşım küfür, lütfen. sansürleyin birşey yapın, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz şeyler bunlar.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 her gece zuljinde misiniz? pavyon mu lan orasi?
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ilk down & die da dark dışında bir de kouze var guild dışından ama o da bizden sayılır artık her raide eliyo euhe <--fevaxium ayrıca ilk ssdeki rogue un karizması ile 2. ssdeki rogue un karizmasıszlığına dikkat çekmek istiyorum.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Lancelion said: arkadaşım küfür, lütfen. sansürleyin birşey yapın, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz şeyler bunlar. işte pope'un isim babası olduğu guild, ne hayır gelir ehue
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Müthiş, yerimizde duramadık haberi okuyunca.
Lindoras Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Down and die olmuş hakkaten çok etkilendim. Ecnebiler bu konuda ne diyor ? Yok mu haykıran ? Eklemeyi unuttum ui çok şıkmış bi tutorial hazırlarsan faydalanmak isterim :)-D Tşkler.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: Guild dışı tek kişi de Dark zaten, diğer kolunu da münasip yerine monte ettik zuljinin dark dediğin tek basına guild eder zaten
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ui bilgisi vereyim aginterface+ bigwigs + titan panel kullanıyorum, bir de sağdaki questhelper var.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Sam said: Lancelion said: arkadaşım küfür, lütfen. sansürleyin birşey yapın, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz şeyler bunlar. işte pope'un isim babası olduğu guild, ne hayır gelir ehueisim babasi benim aloov =(
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Penthesilea said: isim babasi benim aloov =( e daha vahim
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 AVde sürekli super guild ismi tebrikleri alıyoruz. Kıskananlar çatlasın guild adımızı :)
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Penthesilea said: Sam said: Lancelion said: arkadaşım küfür, lütfen. sansürleyin birşey yapın, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz şeyler bunlar. işte pope'un isim babası olduğu guild, ne hayır gelir ehueisim babasi benim aloov =( tamam pope da amcası olsun, kesin onun payı vardır eheh
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bu mukemmel guildin bir parcasi olmak muhtesem birsey. İmansiz paladinimi de alin, adam basi 20 gold atin bir de plx
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Sam said: işte pope'un isim babası olduğu guild, ne hayır gelir ehue akil hastanesi isimli guildin uyesinden geliyor bu mesaj peh peh
Öne çıkan mesajlar