Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 konuşabilecek bişeylerinin olması lazım en azından yahu. + müzik? - çok dinlemem. + kitap? - yok okumuyorum. + televizyon? - yok yahu izlemiyorum. + politika? - yok hiç anlamam. + din? - yok işte. + nefes? - yok almı... enee onu alıyorum! en basitleri bunlar. sevgiliyle bişiler üzerine saatlerce tartıştıktan, hafif atar yaptıktan sonra kimse kazanamayınca öpüşmek gibisi var mı lan? zeki pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Onemli olan zekilik guzellik degil. Meme. Hic dusunme zeki cirkin, memeyi sec. Memesiz bir erkek irki dusunulemez. Bak ben memeyi secmedim zamaninda simdi kafami duvarlara vuruyorum . =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sohbet olmazsa zati ilişki falan da olmaz.. 2kelime edemedikten sonra kasmanın lüzumu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 *ellerini iki yana açar* raw power said: SHADAYİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 şimdi bazı erkeklerin de memesi var ama . yanlış yönlendirmeyin çocuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mortis said: şimdi bazı erkeklerin de memesi var ama . yanlış yönlendirmeyin çocuu Yok kar$i cins meme bizim bahsettigimiz ucu falan dolgun olan, boyle top gibin ama degil =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 dişisini erkeğini gectim,salak insan katlanılacak bişi mi yahu,ne olursa olsun...benden uzak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 olm lisede ne seviyeli ilişkisi sana macro hazırladım /aim for biggest meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ikisinide seç ? daha ne kızlar çıkacak karşına ohoo seç birini takıl baktın sıkıldın oda triplerdemi ko kıçına gitsin ya daha gençsin her sene ortalama 2 kız düşer en az merak etme. daha bunun yaz ayları var. tatil mekanlarına gidersin yurtdışına terfi edersin yabancılarla felan. hey yawrum hey düşünsene lan bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ne bilim abi geniş düşünmedim o kadar. böyle veriyosunuz gazı heyecanlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 zeki bir kız lise çağında hiç çekilmez sölim .boşver. saçmalama . üniversitede zeki kız bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 +1 hapsuu.. gunaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ooo üniversitede neler var oolum şimdi eğlen sonra üniversitede var ya.. lan şimdi çekilmez zeki kız üniversitede nelerini göreceksin ooo.. şeklinde yorumlayan arkadaşları kınıyorum. Gönül uyarsa eğer lisede de bulursun iyisini, daha uzun yıllar geçer birlikte, daha çok tanırsın onu.. Lisede çıktığı kızla şu anda evlenme hazırlığı yapan birini tanıyorum, olmaz diye birşey yok. kafana bak, eğlenmek istiyorsan eğlen, ciddi birşey yaşamak istiyorsan ciidi ol,olmazsa kalır zaten, belki o zaman üniversiteye bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ver gazı evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 mike sayesinde 20 tane kız arkadaşım oldu benim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mike said: ver gazı evladım şşşii belli etme öhm evet neydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 konuya gel. yürüyün ey türk gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 abi üniversitede kızlar teklif ediyomuş zaten. rahat ol seçim konusunda :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Dev said: Güzeli seçtim abi. Tavsiyeler için teşekkürler. Yüzeysellik değilmiş bu, ihtiyaçmış. Bi de neden garbage olmuş abi bu, kişisel bişey sonuçta :/ verilen cevaplar garbage olma yolunda çok etkilemiş konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Eternalus said: abi üniversitede kızlar teklif ediyomuş zaten. rahat ol seçim konusunda :m öss'ye hazırlama yolunda verilen gazdır bu da mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Hangisinin ayakları küçükse onla berbaber ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 devrim senden adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Eternalus said: abi üniversitede kızlar teklif ediyomuş zaten. rahat ol seçim konusunda :m Oha valla mi ? O zaman ben yine oss ye giriyim ben sanirim universite de okumuyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 :m olayı güzelmiş. Dostum bence kıza açılmalısın gördüğüm kadarıyla başka çaren kalmamış.İyi ol...................svglmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar