Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Popomundo Grubu

deggial

Öne çıkan mesajlar

Neredeyse iki yıllık bir Heavy Metal grubu.. 310'uncu sıradayız Elemanlarımız hiç VIP üyelik görmediği için, VIP üye olarak oynamak isteyenlere pek uygun bir gruptur. Hali hazırda 5 yıldız olan yeteneklerimizi 10 yıldıza yükseltebilirsiniz.
VIP olmadan 300lü bir sırada olan bu grubu VIP üyelikle iyi idare ettiğinizde kısa sürede ilk 50'ye çıkarmanız çok kolaydır.

Son iki popomundo yılında hiç konser kaçırmadık. Gelecek popo yılı için de oldukça iyi bir konser planı hali hazırda beklemektedir. Single ve konserleri düzenli sürdürünce iki haftada 400K-500K para geliyor. Grubun halihazırda bir de turne aracı olarak TIR'ı mevcuttur.

Grubu satın almayı düşünürseniz (4 elamanın 3'ü satılık, baterist hariç) fiyat; tek karakter için 100 YTL, 3 elemanı birden almayı düşünen biri olursa 250 YTL'dir.

Karakterlerimizin özelliklerini ve yeteneklerini inceleyin.

Grup adı: Burden of the King

Satılık Üyeler:
Ari Torkko (Bas Gitarist)
Werner Bergrath (Elektrogitar)
Teemu Vilkas (Klavyeci)

Teklif verenler çok olursa açık arttırmaya gidilecek ve karakterlerin kimlere satılacağı, grup liderliğinin kime devredileceği tekliflere göre değerlendirilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
valla benim de hemen hemen aynı ayarda bi grubum vardı üstelik 1 albümlük daha hiç çalınmamış şarkı duruyordu repertuarda çok kaliteliydi hani baya kasmıştım zamanında iyi kalite olsun diye. o halde canım istemediğinden girmedim büyük ihtimal kapanmıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

:D oyunda özel mesajla 100 kontöre karakteri almak isteyen çıkmıştı en başında. keşke verseymişim, ne bileyim böyle dalga konusu olacağımızı forumda.

toggie seni satmadık bu arada =D
(bateriste de rezil olduk.. hay allam.. grup psikolojik nedenlerle dağılmasa bari. paranın gözü kör olsun..)

karakter başı 40 lira desem ???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...