Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövüş Taktikleri?

Polan

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bahsedildiği gibi ilk vuran olmak ve kafa güzel şeyler. Şunlar da eklenebilir mesela sinirlenince kontrolu kaybediyosan sakin kalmaya çalış. ama mesela sinirlenince allah gücü geliyorsa adamın ettigi küfürleri girişte iyice bi sindir.

Sakın adamın üstüne sarılma böyle kafasını iki kolunun arasına alma türünden falan. şahsen ben uyuz olurum, ne döversin ne dayak yersin ama öyle kavga olmaz.

Kavga başladıgında (önceden arkadaşlarınla konuş) baktın dövüyosun kavgayı ayıracak salak arkadaşların olmasın etrafta. bu tecrübe ve rahatlama açısından çok önemli. eski kavgalarda yedigin dayakları hatırlayıp bi posta daha başlayabilirsin.

Kavgaya girişte şahsen ben konuşmayı pek tercih etmem. Adamın direk iki yakasından tutup kafayı geçirecen. Sersemlerse bu kafayı 6,7 komboya kadar çıkartabilirsin. bunların hepsini yerse zaten kavga bitmiştir gerisi dedigim gibi ayırmacak arkadaşların sayesinde senin fantezine kalmış. Gelecek kavgalar için bu kısımda tecrübe kazanmanın çok yararı olur.

İlk kafayı attın gerisini getiremedin diyelim. Sol yumrugun havadayken gücünü ondan alıp sag yumrugu göğüs kafesine geçireceksin (ilk kafadan sonra pek bişi yoksa daha kafaya çalışmanın alemi yok). Bu sol yumrugu feyk vermek için de çok güzel kullanabilirsin.

parçanın ana fikri; sakin ol, kavga etme
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe ilginç konu

zarlı organlar çok acır, böbreklere bir yumruk çoğu kişiye inanılmaz bir acı verir.

ayağın üstüne yapılan sert bir darbenin tabiri caizse "stun" etkisi de vardır.

ama tabi ki her zaman en geçerli olanı halk ortasından "suratının ortasına koymak" diye geçen taktik bence :D
Sosyal ağlarda paylaş

dershanede 5 kişilik arkadaş grubumuz vardı.

başka sınıflardan sandıgımız 3 kişiyle(dısarı cıkınca 10muş meger) laf dalasına girmiştik fakat kavga beklemiyorduk. arkadşalardan 2 tanesi son ders kaçıp playstation oynamaya gitmişti kalmıstık 3 kişi.

dışarı bir çıktık kalabalık bir grup bizi bekliyor. laf dalasında benim bir olayım olmamıstı. diger tarafın reisi mi herneyiyse artık, arkadaşa sokagın ortasında bagıra bagıra (dersaneler sokagı hedef dersanesi önü) "ÖZÜR DİLEYECEKSİN LAN İT" deyince bizim gerizekalı cocuga vurdu. haliyle karsı grup buna dalmaya başladı bizim eleman kaçtı tabi. biz diger arkadasla saskınlık içinde izliyoruz. sonra "hay senin beynini...." diyip arkadaşı kurtarmak için onun peşinden kosarken benim yanımdaki arkadaşa çelme taktılar kendisi yerleri öpmekle meşgulken, ben kurtarmaya calıstıgımız arkadaşa doğru devam etmiştim. öyle bi durum ki sokagın önü ve arkası karsı grup elemanlarıyla dolu ben tam aradayım ama karısmadıgım için bana bulasan yok. arkadaşta uzaklasmıs kendini kurtarmıs. ama ben kendimi programlamısım kavgaya gireceğim diye. zeka çalısmıyor ki o sıra :) arkadaşa doğru yürüyerek küfreden bir çocuğu(arkası dönük bana) sağ omuzundan sol elimle çekerek kendime çevirip bitane sağ geçirmiştim. önde arkada bian bütün grubun gözler bana çevrildi şaşkın şaşkın bakıyorlar. "hassiktir" demişligim vardır. çember daralmaya başlamışken arkamda bi el hissettim beni çeken ve.... işte kurtarıcım. dersane güvenliği tam zamanında yetiştiydi hehe. olay o gün kapandı fakat vurdugum elemanın kaşının açıldıgını görünce, önce bi "beter ol" gibisinden geçirdiysem de sonra yaptığım şey yüzünden kötü hissettim.

kendini korumak haricinde kavgaya bulasmamanı tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Metakuso said:
niye ki. muştayla adamın elmacık kemiği kırılabilir diye falan mı. yumrukla da kırılabilir. en iyisi sivri taşlı bi yüzük tak. kavga anında avcunun içine çevir taşı. tokatla herifi.

bkz. kabadayı sdf

muşta kullanmayı bilmiyorsan kendi elini de kırarsın yannız
ayrıca muştayla kavgaya girmek, bıçakla kavgaya girmekle aynı şey.. adam yaralamaktan hapis yatarsınız taşımayın..

şu kısımdan emin olmamakla birlikte: muşta karıştırdığınız planlanmış saldırıya giriyor, kendinizi savunmuş olsanız bile zor duruma düşersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de kavga bitirmenin en iyi yolu şişe kırmaktır..

5 kişiden dayak yiceksen kaç, dal bir markete al bir şişe: duvarda/beton saksılarda falan suratını koruyarak kır, sırtını duvara ver..

kimse üstüne saldırmaz zaten aptal değillerse, saldırırlarsa bence şişeyi bırak ve dayak ye uslu uslu veya hızlı koşuyorsan kaç işlek bir caddeye falan atla, meraklı vatandaşlar/esnaf falan kurtarır 5 kişinin 1 kişiyi dövmesine asla izin vermezler...

ps: o 5 kişiden biri zeki çıkarsa, ve "kız arkadaşıma tecavüz etti bu sapık" falan diye bağırırsa etraftakı meraklı kalabalık lincoya bağlar seni orda..

ps 2: ilk yumruğu/kafayı atmamaya çalış, o atsın dodgela veya direk yumruğun üstüne koş çıktığı anda (kol sonuna kadar uzayıp sana gelmediği sürece o yumruk yalan olur, adamın kolu çıkar zaten boşa giderse)

ps 2.5: ilk yumruğu atıp, bir de adamı döversen ve 18 yaşından büyüksen polisle baya bir sorun çıkar, tecrübeyle sabit..tabi adamı polise götürtcek kadar dövdüysen..
Sosyal ağlarda paylaş

Duruşunuzu ayarlayıp sağ yada sol el farketmez tam alt dudağın çaprazına geçirin bakalım kim yeri öpmicek denenmiş ve hiç başarısızlığa uğranmamış bir taktiktir . Eğer grup kavgasıysa aralarına girmeyip arkayı sağlama almak önemlidir. Ve kafa atmayı da unutmayın şahsen birçok kavgam oldu kafa en incitici darbedir onun dışında tekme çok boş iştir eğer tekniği bilmiyosan şahsen bilmiyorum o yüzden kullanmam nese gl hf , gg olmassın inş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...