Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Lan parti olsun yine vizeler, finaller gelmeden, daha önce hiç gelemedim bu sefer ben de geleyim diyorum ve iki üç günlüğüne şehir dışına gitmek üzere açtığım konudan kaçarak ben geri dönene kadar bir karara varılmış olmasını umuyorum.
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Benim vizeler nisanın ilk haftasında, ondan sonraki bi tarihte gelebilirim. Vize öncesi değil de sonrası heralde daha uygun olur, rahat kafayla gider flatoutta stres atarız. Ortaya bi tarih atalım onun üzerinden tartışalım. Mesela 11 nisan cuma.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 konuyu açan organize eder. tarih belirleyin uygunsa gelirim belki
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Off şu sıralar olsa ne güzel olur ya ne mid-term var ne ödev bomboş Zaugna ayarlasa negzel olur =)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 4 final, 3 proje, 2 paper, en az 9 etkinlik. Haziran 10'dan önce ayarlayamam, ayarlansa gelemem.
Öne çıkan mesajlar