ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ben de sorayım, normalde de çok memory yiyor da, msn açıkken wow penceresine geçi bile yapamıyorum neredeyse. "msni kapat" tavsiyesi dışında bir şey önerebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Raid Organizer DKP Guild Event Manager Bu addonlar login olduğunuz sırada RAMinizi öldürür tek kelimeyle. Boss Mods Damage & Threat Meter Bu ve benzerleri ise Raid ve Instance (BG de olabilir haliyle) girdiğinizde, özellikle boss engage edildiğinde zorlayabilir. Addonlardan kaynaklanan sorunları ortadan kaldırmak için Ace2 dependency olanları seçin derim (files.wowace.com) Sonrasında Windowed Mode baya zorlayabilir (d'oh) Eskiden, özellikle TBC öncesi (şimdi nasıl bilmiyorum gerçi) MSN uyarıları (bıkbık sizi dürttü, hedehödö online oldu, "enlarge your manhood" adlı bir mail aldınız, vb.) geldiğinde WoW ölüyordu, uyarı gidene kadar ekran 1 FPS oluyordu, kapattım, o gün bu gündür sorun yok bu konuyla ilgili. Bir de özellikle son zamanlarda FPS'i abartı şekilde öldüren Wowhead söz konusu. Windowed mode WoW oynarken alttab ile baktığımda ve arkada açık kaldığında, FPS 50 -> 10 oluyor. Bunlar dışında, Trojan, Spyware, Virus olaylarını zaten kendiniz hallediyorsunuzdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 q yaparken wowhead arkada acık sayfası alt tab yapıp gecerkne tabi bu arada yf ve soketcaps acık ilk gecmeye de alt tabda bi takılıyorki allaha emanet. Çok addon acık bende bossmod- omen- titan-atlas loot- sct-ktm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Fubar experienca recount omen Bu 3ü açıkken 56MB idi ram, kapattım 6 kusura düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bendede win. mode da oynarken mouse u windows task barina getirdigim zaman pc GG oluyo. monitor mhz ayarindanmi acaba fln diye ugrastim ama beceremedim. bikaç ekran karti ayariyla oynadim duzelmedi.. bi fikri olan var mi bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 abso büyük ihtimal recounttadır sorun. omen ve experiencefu hiç sorun çıkarmadı bana. performancefu varsa bakabilirsin hangi addonun ne kadar ram kullandığına, ona göre disable edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 recount özellikle av de filan acaip yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Betadan berı wınmode oynarım ısım geregı dedıklerınız kadar zorlanmadım .Alt tab ıle makıne daha cok kasıo yanlız benımde sole bı sorunum var . dukkkanda kı makıne p4 1,5 over ıle 1,8 e kadar cıkartabılıyorum ,1 gb sdram (133), 128 mb 5200 (5x bısı ıste hatırlamıyorum ) Nvidia chipset ekran kartı .Bu makınede ne yaptıysam duraksayarak oynamayı cozemedım bı turlu .Ayarlarda herbısı denedım default yaptım kaldırdım ındırdım ıh banamısın demıyor makıne .Isın aksılıgıde ınstancelerde 1 basamak daha ıyı oluyor ama sehırlerde ve bg lerde sıcıyor .Adam kesmek ımkansız otesınde bısı ne yapabılırım buna .(sıfır format atılmıs ama wow copy paste seklınde kurulmus bununla ılgılı oldugunu sanmıyorum keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 recount, grp calender, omen, xpearl, cc bu tip addonlar var 450kb kullanıyor wowu suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar