Mike Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bir kaç deneme için max 10mb web alanı gerekiyorda, bir kaç php sistemi deniyorum. birde tabiki database yaratmak gerekicek. sağlayabilcek olan varmı 3-4 günlüğüne. subdomain,ip fln hiç farketmez teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 awardspace.com diye biyer vardı.. bir de kayyo.net mi ne, azcık araştırma yaparsan googledan bi ton bulabilirsin sanırım uygun beleş host,alan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 çoğunun paneli yok yada, paneldeki şeyler eski. free hostlara göre değil deneyeceğim şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 lycos saglıyor beles php destegi. ne kadar alan verdigini bilmiyorum da minimum 10mb veriyodur. db falan da yaratabilirsin elbette. http://www.tripod.lycos.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 freelerde yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Sık Kullanılanlarım arasında böyle bir linke rastladım ama işine yarar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 tamam prudent halletti sağolasın. onun için 24 saat beklemek gerekiyor sanırım hiç kullanmadım, domain yönlenmeden aktif olmuyor görüntüleme geyiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 lycos veriyodu ben bütün db denemelerimi orda yapıyodum, simdi degismis galiba biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 CoolRider said: Sık Kullanılanlarım arasında böyle bir linke rastladım ama işine yarar mı bilmiyorum. evet bu iyi gibi. bi ara kullanmıştım resmen bildiğin paralı host gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 tam aradig,m yermis 000 ama isallah bi yamuk yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 yaklaşık 3 aydır dandik bi projemi barındırıyorum hiç bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 000 iyidir. Denemiştim zamanında bana karşı bir yamuk yapmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 byet 250mb alan 6gb bw php desteği php my admini ftpsi 6 mysql dbsi falan filan var ve reklamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 freehostia.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar