fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 4 kişinin de sigara içtiği öğrenci evinde paso sigara zulalamak zorunda kalıyorum. her paketten 4 5 tane ayırmam gerekiyo. kötü hissediyorum lan kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 şöyle bişi yapın roket 40 alın ortak koyun ortaya sigarası biten ondan içsin 40 dal var ve 2 milyon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 sigarayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Sen şanslısın yine sigaradan rahatsız olmuyorsun yine, ben tüm arkadaşları sigara içen ama sigara içmeyen bir insanım, gece eve bir dönüyorum baca gibi kokuyorum. Ayrıca şöyle yapıyor bizimkiler işi ucuza kurtarmak için; Winston Light içiyorlar, 6 kişiler hepsi bir pakete ortak giriyor. Akşama kadar bu böyle dönüyor işte 3-4 paket içiliyor (herkes para verdiği için herkes az az içiyor) akşam da arta kalanlar evde sigara içemeyen birisine verilip ertesi günün ilk saatleri garantiye alınıyor. Daha karlı olduğu garanti, hem dışarıdan pakete ortak da cıkmıyor cünkü herkes başkasının sigarası bu tribine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 2pacAmaruShakur said: sigarayı bırak en akıllıcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 fede said: 4 kişinin de sigara içtiği öğrenci evinde paso sigara zulalamak zorunda kalıyorum. her paketten 4 5 tane ayırmam gerekiyo. kötü hissediyorum lan kendimi Absolute leri rakilari devirirken ole demiyordun ama ... Olumune kankayiz olumune kankayiz diyordun.. Simdi sigaralari saklamakda ne oluyor haaaaaaaaaaaaaa Gercekten iyisin ama o tiple olmaz dude sorry :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar