moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Farscape (bitti) Dexter Taken (mini dizi) The Lost Room (mini dizi) SG-1 (bitti ilk iflmi çıktı ikincisi çıkacak)& Atlantis Jericho (bitti) Battlestar Galactica Traveler (mini dizi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mike said: abi 4400 un sonu cokmu berbat 1. sezonu ızlıyorumda 4 bölüm izledim hayran kaldm oturup bi gecede 2 sezon bitirmeyi planlıyodum bitmemesi gereken bir yerde kalıyor dizi çok değişik bir şekilde devam edebilecekken. devamı iptal edilmiş olduğundan dizinin adam akıllı bir sonu yok yani, herhangi bir sezon finali ile sonlanıyor. ama izleyesin varsa izlenir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Taken berbat yahu.. hiç bulaşmaya değmez.. uykun yoksa ideal 30sn sonra falan uyuyabilirsin.. evet o kadar kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Coupling , Jeff How i met your mother ,Barney için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Soylenenler haricinde; Cerez niyetine The Big Bang Theory/ Bolumler 20 ser dk ve az bolum var. The O.C. direk dizi kultudur zaten, izle bence ozellikle 1. sezonunu. Begenirsen Gossip Girl izleyebilirsin 1 sezonu cikti sadece 18 bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Dune izlenebilir aslında ya ben pek beğenmesemde konusu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 How I Met Your Mother The Big Bang Theory Pushing Daisies House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar