MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tayyip varmıymış bu klüpte? hem dünyanın kenarından aşağı düşen varmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bunu savunan adamlar hava açıkken uçağa binmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 fizik bilen adamsın sina, bak işte dedimya konkav diye, (imaj daha acıklayıcı olması için dünaynın altında kalan kaya kısmı kesit olarak cizilmiştir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ya of onu senin için koymadım ne atlıyosun hemen :/ ayrıca o ne be dünya mı ufo mu belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 üstü dünya altı helheim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hem o zaman da, en orta ile misal en sağ arasındaki orta noktada durursan bu sefer sağa doğru düşmesi lazım yere bıraktığın cismin ortası çok ince. of gece gece saçmalama sınırlarımı zorlattınız ben gidiyorum ya edit: newton kovalasın sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 figurativ illustrasyon bunun adı, bilmiyosan saygı göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Sly-One said: bu devirde insanlar 5 sayfa hala dünyanın düz olup olmadığını tartışıyor =( haha abi mega efsane AHUAHUAHUAHUAHUAHUAuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 tamam en basiti dünyanın köşeleri nereler gidelim görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Düzdür abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bence önce beyinlerin içine bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 dünya düzse hamile kalır mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Şİmdi aklıma geldi lise matematik hocamız dünya yuvarlark olduğu için doğru olmadığını, bu yüzden bütün matematiğin yanlış olduğunu iddia ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 oha adam süper demiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 aa ama hayır. dünyanın uzerıne çizersen tamam illaki eğik olur o doğru. doğal olarakta olmaz. ama el yapımı düz bi tahta dünyadan bağımsız olacağı için onun ustune çizilen doğru, doğrudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bilmem, ben sıfır aldım matematikten. Yalnız şöyle düşünüyorum: acaba o tahta düz müdür yoksa dünyanın eğiminimi alır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 dünyanın eğimini neden alsınki? tahta dunya'da da tahtadır, uzay'da da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bir deli kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış. En basitinden tabak gibi olsak herkes aynı anda gündüz aynı anda gece olurdu. Ayrıca yerçekimi tepsinin ağırlık merkezine doğru olacağından agaçların yamuk büyümesi vb değişik görünümler olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 siz kiliseye karşı geliyorsunuz, belli ki aradan geçen sürede ayın 13ü cumayı unutanlar olmuş, hesap kesimi yakındır kafirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 absolut agacların büyüme yönü yer cekimiyle ilgili, daha önce acıkladığım gibi dünyanın(midgard) altındakı parcanın(helheim) ın konkav yapısı sayesinde homojen ve yüzeye dik bi yercekimi sağlanmış durumda, bölece ağaclar hep yuarı doğru büyüyo. bi taraf aydınlıkken diğer tarafın karanlık olmasını sebebi, güneşinde aynı dünya gibi düz olmasıdır. düz olduğu için spot ışık şeklinde ışık veriri dolayısıyla aynı anda sadece dünyanın yarısı kadarını aydınlatıcak kadar geniş bi alana ışık verebilir. istiyosanız bu ikinci kısmı cizerek anlatıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Cuce, okuyanda adamsın yapma etme allah aşkına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 okudum öğrendim, gerceğe ulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 güneş spotsa, yıldızlar ve ay nasıl aydınlanıyor diye sormaz mı sana rektörün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 şimdi güneş kecilerin cektiği arabaya takılmış göküzünden gecerken ufak parcalar dökülüp etrafa yayılıyor. bazılarıda zaten cok cok cok uzaktaki başka güneşler. bazen görünüp bazen görünmemelerini sebebibde döndükleir için arka ışık sacmıyan taraflarının denk gelmesi. dünyanın bazı yerlerinden bazı yıldızların görünüp diğeleirnin görünmemside hepsi farklı acılarda durduğu için , dünyadanın sadece sizin durduğunuz yerine dönük olanları görebiliyosunuz, göremedikleriniz daha yamuk duruyo spot oldukları için ışıklaır size gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar