Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 pata pata pata pon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 pon pon pata pon. kafayi yicem evin icinde pata pata pata pon diye yuruyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 chaka chaka chaka pon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 pon! po pon po pon! Kaching toplayacağım diye boss keserken su gibi akan zaman ve çabuk biten otobüs yolculukları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 36 saatlik yola çıkıcam çarsamba gunu trenle yataksız. 36 saat idare edermi beni pata pata pon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eder. oyun cocuk oyunu gibi gozukseede acayip grind/farm isteyen bi oyun aslinda heh ayrica oyun hosuna giderse bittikten sonra devam edebiliyosun diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hoppitipaa Rin patapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yalniz patapondaki smith game nedir oyle ya anam agladi. bide bitiren birileri mythereal midir nedir lvl4 stone nerden buluyoruz yazsin biri valla. Lopeth said: pc nin usb sine takıp oyunları harddiskten çağırabilirsin. Her oyun çalışmıyor ama çoğu çalışıyor bunu nasil yapiyoruz lopeth ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://www.psp-hacks.com/forums/about138465.html program nerdeyse ordaki iso klasörüne atacaksın oyunları. Klasörü ilk açtığın yeri değiştirirsen sonradan, bazen sapıtabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 vistada calismiyomus :/ digitally signed drivermi ne istiyo illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 illegal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Macross Ace Frontier çıkıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu oyunu oynayan varmı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Dev said: Sonlarındasın oyunun mumi. Ondan sonra bebe Genesis'le kapışacaksın falan sonra da bitiyor zaten ff7 oynamadıysan süpriz bir sonla. Asıl crisis core da, materia fusion'da 3. item koyma yerini açamadım ben, nasıl açılıyor o? missionlardan birinde bi kitap alıyosun o sayede açılıyor sanırım. peki bişey sorucam bu goddess materiaların tekini bulamadım. kapıyı açamıyorum bu yüzden. adı ney hangisi eksik bilmiyorum da hepsi o bulunduğum alanda mı yoksa kaçırmış olabilir miyim bi yerlerde? kaçırdıysam oyunu siliyorum direk de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kaçırma yok, daha çok gezmen lazım. çok sinir orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 patapon u oynadımda pek güzel yapmışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Şu başlığa yazayım yenisini açmaya gerek yok. Bu aletin hangi versiyonlarında internetten oyun indirip oynayabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 her versiyonun da, sadece custom fw yüklemek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 3.90 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 m33 olması lazım. firmware var m33 ün, 3.50, 3.90 falan gidiyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Dev said: m33 olması lazım. firmware var m33 ün, 3.50, 3.90 falan gidiyo öyle. @Silverfall aldın mesajı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bomberman 1 i oynuyorum. deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bundan aldım rengi çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bunun versiyonu 3.95 geldi, custom yükleyip yollıycaz demişti ibneler. Napıcam şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Okula giderken geçireceğim 2 saatlik sıkıcı bi süreçten dolayı alacagım acaba kalın olan psp yi mi yoksa incesini mi tavsiye edersiniz (eski olanda sarj daha cok gidiyormus dediler aslı var mıdır?) bir de ed2k dan oyun indiriyorum rar lı olarak bu rarlı dosyaları direk psp ye atınca calısıyor mu yoksa acıp mı atmam gerekir. bir de 8 gb lık hafıza almayı düşünüyorum mp3 ve filmler için. divx filmler rahatca izlenebiliyor mu altyazı vs gibi durumlardan dolayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar