Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Katılmayı planlayan var mı? http://eu.blizzard.com/wwi08/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 nerede, kaç para, nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 28 29 haziran paris biletler 20 martta satışa çıkıo 70 eur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Haziranda yaylalar yaylalar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Oha 70 euro mu? İçeri girenlere bedava wotlk falan mı veriyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Darkthrone said: Haziranda yaylalar yaylalar.... gimme mage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 blizzard'a 70 euro vermem için içerde striptizci bağyanlar olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 fransayın a.kü başka yerde olsa giderdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 eğer beta olcaksa beta inv verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 arcane said: blizzard'a 70 euro vermem için içerde striptizci bağyanlar olması lazım. Bir orc bir tauren bir dwarf olduğu söylentileri var istersen bi uğra :D Burdada kod dağıtıp çeşitli garip yaratıklar çıkarırlarmı merak ediyorum :D Kaplumbağa mountlar gibi. Ama çokmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 İçeri girenler WOTLK'nin en son halini oynayabilcekmiş. Ayrıca, yapımcılar ile söyleşi, sahne gösterileri, etkinlik filanlar da var. Öyle bizim ülkemizdeki ne olduğu belirsiz fuarlar gibi değil yani. Zaten Paris'e giden adam 70 Euro'ya da kıyar. Para olsa ben giderdim zaten. Hem Paris'i gezersin, hemde iyi eğlence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 çok nerd çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Orası öyle ya. Nerdliğin dibine vurulduğu bir yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 çok muhteşem oluyor blizzardın fuarlarıda topic te sanki fuar CNR da olucak hadi gidelim havası war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 imkanım olsa gitmek isteri açıkçası, guildten de var baya bi giden hem onlarla buluşur hem eğlenilir deli gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ben adamların in game eventlerine katılmaya üşeniyorum, bir de Paris'e hiç gidemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Gtimeyi düşünen varmı? O tarihlerde yakınlarda olacağım 70 avroya girişi varmış. WoTLK'i denemek için girmeye değermi? Sitede yazıyor birsürü şeyler ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 OMG NOOB!!! !!!111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Hayattan soğudum, allah belamı versin. İnançsız olduğum için oldu bunlar. Aramaya inanmalıydım. Yada iki satır aşağı bakmalıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hayır inanmıyosanda saygı göster dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Okul hazirandan önce bitmesse arkadaşları toplayıp trene atlayıp gitmeyi planlıyorum. Hazirandan önce biterse universite 1 ay fazladan kalmaya değip değmiceni bilemiyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Gidip verdikleri beta key ve ingame peti alıcam benim derdim o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 rispekt tu otoriti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar