heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 içemiorum ya bi süt keyfim var ben bi koşu ısıtıp gelim nesquik te var oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 YAŞIYOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 beni kim yıkabilir aga sıkarım kafasına :D sahiden abi neler geçti başımdan ya sonunda normale döndüm ee nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hastayım olm ben yaaa feci burnum akıyo burnum kıpkırmızı oldu ne kullancam ben burnumu silmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Plazma!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 panasonic viera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 benimle evlenmek istiyorsan en az 5 plazma tv şartı koyuyorum ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Walla ben ayik gezen erkeklerden hoslanirim... (gay hisseddim kendimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 @Syn peki pırlanta alsam uyarmı şu sıralar plazma piyasası oldukça yüksek devilasyon olunca bi entegrasyonunu bulup modifikasyon edilmiş plasmamızı simülize etim monte ederiz evimisin duvarına bi şartım var evlimisin=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ahahah GAY ALERTTTTT!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 cık cık cık cık terbiyesiz :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bundan soona paticik.com da gay die bolum acilsin, hihi evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yetkilisi seni yapakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hiphoplife uzun süredir kapalıydı yaow neden öyleydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Pırlanta yüzük İsteyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 heracles1986 said: yetkilisi seni yapakmı? tamam ama sende bana plazma alcan... soz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 said: beni kim yıkabilir aga hayali konu başlığında öyle demiyordun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hiphoplife'a girdim ama kadıköy acil'in albüm link'i bozulmuş ooff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 heracles1986 said: içemiorum ya bi süt keyfim var ben bi koşu ısıtıp gelim nesquik te var oh mis http://img120.imageshack.us/img120/1696/yiitzgrsukesikrf6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Sütü apış arana koyup beklet bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ne yaptınız koyun mu yedınız keçimi kemirdiniz ahır kokuo nan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 dün 2-3 günlük kahvaltı ihtiyacımı giderir diye 2 kutu süt aldım gece acıktım cornflakes yerim diye kalktım sütler öldürülmüş günde 6 lt süt içip kas yapacağını sanan arkadaş tarafından boş süt kutuları bana bakıyordu çöp poşetinden artık buzdolabına süt koyamıyorum her an gidebilir diye en azından sizin öyle dertleriniz yok emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sıcak süt içemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kıssadan hisse gülümse Tarihte ilk kez Kars'a ayna gitmiş.Adamın biri aynayı görüp eline almış.Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini. Adam:- Ey gidi gardaşımm. Seni bi daha görmek nasipte varmış. Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine:).Karısı bakmış adam bişeye sarılıp uyuyor,aynaya bakmış bir kadın allah belanızı vireee. Bu karıda kim. Bi boka da benzese diyerek feryat figan evden çıkar, kadı efendiye gider. Kadın:-Kadı efendi adam beni bu çirkin karıyla aldattı. Kadı aynaya bakar ve şöyle der:-Yav bu karıdan çok kavata benziir.. ya işte öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ayna ne renktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar