proggorp Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 izmirde lise öğrencisiyim seneye öss ye maruz kalıcam.iyi bi dershaneye gidecek imkanım yok eğer seneye dershaneye gidersem şu anda gittiğim yere gidicem büyük ihtimal.ama diyorum ki bunun yerine sadece matematik ve geometriden özel ders alsam daha mantıklı olmaz mı acaba diyorum...okulda bikaç kişiye sordum, kız arkadaşım haricinde herkes dandik te olsa dershaneye gitmemin daha iyi olacağını söyledi.bana özel ders mantıklı geliyo çünkü eşit ağırlık öğrencisiyim ve sadece matematik ve geometriyle sorunum var.sizce ne yapmalıyım?
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 *** olcak *** dershane özel hoca falan bahane hep kırcan bi yerlerini çalışıcan : ) kendine güveniyorsa en doğrusunu sen bilirsin kanımca
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 izmir de cankaya dershanesi var ve tek kelimeyle mukemmel,hocaları mukemmel sistemi mukemmel ogrenciyi musteri olarak degil de yardım edebilecekleri bi insan olarak goruyolar,yonetim ve hocalar olarak super,fiyati da digerlerine oranla cok ucuz gecen sene 1.700 ytl di sanırm,kesinlikle buraya git derim ozel hocaya gerek kalmaz,birebir yapıyolar zaten isteyene,bu kadar ballandırarak anlattım yanlıs anlama babamınoglu veya sahibi tanıdık degil sadece bana istedigim puanı almama cok yardımcı oldular o yuzden
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bugüne kadar yapılan deneme sınavlarını kaçırmayıp biyerlerden indirim alabileydin keşke. Kalan zamanda olacak mı bu sınavlar tekrar bilmiyorum olursa kaçırma mutlaka gir, zaten iyi puan yapmayıp sadece girdiğin için bile %40'a varan indirimi her yer yapıyor öğrenci kazanmak için. Geometri ve matematikten özel ders almak TM öğrencisi için en mantıklı şey sanırım imkan oldukltan sonra..ama dersane havası da şart bence otokontrollü bir şekilde inek olamayacak bir insan için (ki eminim sen öyle değilsin) Şahsen dersaneye indirimli gidip nakit ve zaman yettiğince geo-mat özel abanıcam ben=) kolay gelsin yoldaş =p
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Özel ders almalısın bence. Okul ile dersane çok zamanını alır ayrıca bir o kadarda yorulursun. Düzenli olarak özel ders al sınav zamanına kadar. Diğer dersleri güzel yardımcı kitaplarla hallederbilirsin zaten sözel hep, birde okulda görüyorsun süper olur.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 özel ders her zaman daha iyidir, avantajlıdır, sonuçta istediğin soruyu sorabilirsin, anlamadığın bişey olursa tekrar edersiniz bol bol. topluluk içersinde sıkıntı olabiliyor bazen hoca anlamadığınız bir yer var mı ? diye sorduğunda sınıftan ses çıkmıyorsa muhakkak 5-6 kişi vardır anlamayan utancından söleyemiyordur (evet o insanlardan biri benim sadsfds) ha burda dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var, özel dersin tek eksiği deneme sınavlarıdır dershanelerin deneme sınavlarına girebilir kendini test edebilirsin.
proggorp Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bi de dershanede dersi dinlemek istemediğim zaman başka şeyle ilgileniyorum ve hocanın umrunda olmuyor genelde.ama özel derste seve seve ilgilenmek zorunda kalıcam öle de bi avatajı var sanırsam.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Evet aynen öyle birde deneme sınavı için dersaneleri iyi takip etmen gerekiyor 2-3 ytlye alıyorlar dışardan öğrenci gider konuşursun bir tanesiyle dışardan öğrenci alınan sınavların tarihlerini öğrenmek istiyorum diye, rahat edersin.
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben ankarada matematikten ozel ders veriyorum, fyi.
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 dershaneye git, orada daha düzenli ve disiplinli hazırlanabilirsin..
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Dershane sadece seni öss ortamına sokuyo, başka bi boka yaradığı yok. Ben 2. dönem bırakmıştım, kendin daha rahat çalışıyosun.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 evde wow,gitar gibi çok zaman alan ve vazgeçilmez aktivitelerin yoksa özel ders al.ha benim gibi evde olduğun süre içinde pcye ve gitara çok takılıyosan tabi bi dershaneye gitmen mantıklı. şu an son sınıfım ve össye hazırlanıyorum ben de, millet rapor rapor diye tutturdu,ben de mecbur alıcam kimse kalmazsa.dersane ağır bi program koymazsa bi işe yaramıcak o raporlar.evde çalışmayı bilmek lazım,olmuyosa dersane şart. saçmasapan bi post oldu kusura bakmayın (:
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 özel derse vereceğin parayı ye bence. tabi yemeden önce hayvanlar gibi kas.
Syn Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Dershane her ne kadar çoğu şeyi iyi anlatamıyor olsalar bile dershane şart,sonuçta belli bir disiplini var,deneme sınavları var derste soru felan çözülmesi vs. Öbür türlü işte dicen ben Ea öğrencisiyim mat-geo ders aliim diğerleri yaparm zaten dershane de bu konular bitti mi de bunu söylüyorsun?Ha dershanede konular bittiyse dershaneye gitme artık tekrar yapacaklar muhtemelen hocayla,bu sözel derslerde anlamadığın yer varsa o konunun anlatılacağı derse girersin dinler çıkarsın.Mat-Geo özel ders almaya gelince,durumun varsa al,faydası dokunur açıkçası ama insanın kendisinde bitiyor sonuç olarak.Sadece özel dersle götürme derim bence sonuçta deneme sınavları vs. oluyor dershanede.
Slat Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 5 sene dershaneye gitmiş biri olarak rahatlıkla özel ders diyebilirim :)
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 fede said: özel derse vereceğin parayı ye bence. tabi yemeden önce hayvanlar gibi kas. ozel ders o kadar pahali mi yav? ben 2 saati 25e veriyorum oss matematigi hem de hem de kral anlatiyorum =) ogrenciden alirsan, cok guzel ucuza getirirsin.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Özel hocayı da ucuz bulmazsan en az dersane kadar para gider. Kendi başına çalışma konusundan konsantrasyon sorunun varsa dersane en iyisidir. Orda genelde çalışma odaları ya da kütüphane gibi yerler de olur eve dönmeden önce orda test çözersin evde çalışamıyorsan. Yok ben evde süper çözerim diyosan zaten evet bence de eşit ağırlığın tek korkulacak yeri mat ve geometri (en azından eskiden öyleydi şimdi sapıttılarsa bilemiyorum) sosyal kısmı matematiğin yanında eğlence/çıtır/çerez gibi kalır.
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 pahalı olduğu için değil, gerek olmadığı için dedim ben. oturcan çalışcan. bu iş böyle yani başka yolu yok.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 abi oturcan çalışacan o kadar basit bişey değil işte motivasyon lazım bilir kişi lazım vesaire illa lazım biri yani dershane olsun özel ders olsun :)
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 dory said: fede said: özel derse vereceğin parayı ye bence. tabi yemeden önce hayvanlar gibi kas. ozel ders o kadar pahali mi yav? ben 2 saati 25e veriyorum oss matematigi hem de hem de kral anlatiyorum =) ogrenciden alirsan, cok guzel ucuza getirirsin. sen baya ucuz veriomussun bea valla :D dur bakalm lazım olur belki haberimiz olsun ozel ders yanında dersanenin biriyle anlas sınavlarına girmek için sadece sınavlara girer cıkarsın 2. donemde de bi dersaneye baslarsın son 3 ay falan halledersin gibime gelio...
byzasz Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 fede said: pahalı olduğu için değil, gerek olmadığı için dedim ben. oturcan çalışcan. bu iş böyle yani başka yolu yok. +1 anlamadığın bir kısmı bir arkadaşına anlatrıırsın.. zaten sen önce çalışmışsan konuya anlamadığın ksım sınırlı olur o da arkadaşının anlatmasıyla çözülür.. Özel ders motivasyona faydalı keseye zaarloıı bir konu.. Ben üni okurken girmiştim sınava tekrar, dershaneye bile gitmedim, harcı yatırmayıp son geç yatırma gününnüde geçirip kaydım silinince acayip kosantre de olmuştum sınava.. düzenleme: ist de olup ta özel ders almak isteyen varsa gerçekten adam gibi kasan konuya,boş zamalarımda kimya fizik 1 gemometri biyoloji anlatabilirim bedavaya. Gerçekten doğal hayatla ilişkilendirerek güzel anlatırım..
naraso Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bence dershaneye gitmek daha mantıklı. birebir ders alabileceğin uygun bir dershane bulursan oraya git bence. deneme sınavları olsun çözdürecekleri testler olsun haftaiçi etütleri olsun çok daha verimli olacağı kanısındayım. yine de sen bilirisin sonra pişman olmada niye öbürünü seçmedim diye =)
Burax Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 para sorunu varsa normal bir dershaneye de gidebilirsin öyle x dershanesi süper çünkü aylık şu kadar ytl fln önemli değil her dershanenin önem verdiği bir grup sınıf fln olur normal bir dershaneye gidip o gruba girmeye kasabilirsin ya da en kötü 1 sene fem e gidersin :F onlar için para fln sorun değil ama 1 sene sonunda ilişkini kesmen lazım + ilk günler çok zor gelebilir :P
Joker Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hertürlü özel ders, dershane olunca geyim muhabbet dersi kaynatıosun. verim 0
Öne çıkan mesajlar