Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

son 2 ay içine girmiş bulunuyoruz ve benim moralim sıfır, "kazanamıycam?!" "gelecek yok!" falan gibi sesler duyuyorum ara sıra. ne çalışasım geliyo ne de kendime güvenim var bu konuda.

mesela fizik 1 ve 2 konuları iptal durumda (elektrostatik - mekaniğin bi kısmı ve atom teorileri) hiçbir şekilde çalışasım halledesim gelmiyo, nasıl hallederim nasıl üstüne giderim bilmiyorum.

matematiğim vasat durumda. kimyayı da çalışıyorum çalışıyorum, gelişme göremiyorum.

dersanelerin en kötü özelliklerinden biri de bu işte, moral bozuyorlar. birincinin 260-270 aldığı bir dersanedeyim (:P)

bütün duyumlarım son aylarda salanların kaybettiği, çalışanların kazandığı üstüne.. bütün bunlar moralimi daha da altüst ediyor. nasıl kendime gelicem bilemiyorum.

töderden 230-240 bekliyorum, mutsuzum :S çünkü mantığım "neresi olursa" değil, "iyi bir üniversite ve sevdiğim bir bölüm" dür..
Sosyal ağlarda paylaş

Krizantem said:
son 2 ay içine girmiş bulunuyoruz ve benim moralim sıfır, "kazanamıycam?!" "gelecek yok!" falan gibi sesler duyuyorum ara sıra. ne çalışasım geliyo ne de kendime güvenim var bu konuda.

mesela fizik 1 ve 2 konuları iptal durumda (elektrostatik - mekaniğin bi kısmı ve atom teorileri) hiçbir şekilde çalışasım halledesim gelmiyo, nasıl hallederim nasıl üstüne giderim bilmiyorum.

matematiğim vasat durumda. kimyayı da çalışıyorum çalışıyorum, gelişme göremiyorum.

dersanelerin en kötü özelliklerinden biri de bu işte, moral bozuyorlar. birincinin 260-270 aldığı bir dersanedeyim (:P)

bütün duyumlarım son aylarda salanların kaybettiği, çalışanların kazandığı üstüne.. bütün bunlar moralimi daha da altüst ediyor. nasıl kendime gelicem bilemiyorum.

töderden 230-240 bekliyorum, mutsuzum :S çünkü mantığım "neresi olursa" değil, "iyi bir üniversite ve sevdiğim bir bölüm" dür..

dersane birincimiz 280 den aşağı inmiyor bende töderden 240 bekliyorum ama ben bozmuyorum kendimi =)

çünkü kazanıcam istediğim bir yeri.
Sosyal ağlarda paylaş

Krizantem said:

fizik 2 konusunda şunu söyleyebilirim,sadece formül.Formülleri bil yerine koy cevabı işaretle.Sadece bu kadar.Matematik için son 2 ayda yapılcak ne varsa yap.Matematiği çözünce kimya 1 kendiliğinden gelecek.Ama 2 özellikle organik kısmı bilmen gerekir.

Bozmayın moralinizi,Bir şekilde olacak zaten;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:
Syn said:
fen bilimlerinde 220 felan yapıyorsanız takmayın.

fen bilimlerinde 210-215 arası yapıodum össde 238.5 yaptım:D
Ondan harbi fen bilimlerine gidiyorsanız kafanıza takmayın:D

fen bilimlerinde 200 yapıyordum öss de 232 yaptım.
şu anda fen bilimlerinde 235 fln yapıyorum demekki öss de 267 yapıcam.

dünyanın en yüzeysel adamıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

etrafım 280-290 yapan adamlarla dolu. dersaneden sınıf arkadaşım özdebir türkiye 23.sü ve bizim sınıfta ilk 1000de 10 kişi var. dersanenin harbi kötü bi özelliği bu etrafın iyi olunca sen çok kötü değilsen bile kendini kötü hissediorsun. töderden 265 felen alcam ama okulda 50. falanım moral sıfır direk. 2 ay kaldı bir sürü konu eksik. artık 420 gün falan kaldı diye avunuyoruz. bu puanlarla bilgisayar mühendisliği kazanmak imkansız. ders çalışmak desen bi türlü beceremiyorum çalışanları da anlamıyorum.bugün rapor dönemimiz başladı koskoca gün boyunca 13 soru çözdüm. saatte 1,5 soru falan yapıyor. olmucak böle olmucak. neyse oh rahatladım. ama öss gircek sağlık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:
Deacon aynı gidiyoruz desene :/ Töder 263 Bilg müh. hafiften imkansız görünmeye başladı.:/ Bugün sevgili fen bilimlerinin süper sınavlarından bir tane daha olduk ve 245 e düştüm gene. Pef.. Bu soruları hazırlayana selamlar olsun pffst.

oha lan asd.
220 yaptım ölücem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...