PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 umarım kazanırıZ. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 eregorn hangi üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 toder 230.. off kötü oldu yaa bu moral sıfır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 _Mikael_ said: eregorn hangi üni? bahcesehir universitesi sinema ve tv bolumu... su an hazirlik okuom... yane yasca fazla buyuk sayilmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krizantem Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 son 2 ay içine girmiş bulunuyoruz ve benim moralim sıfır, "kazanamıycam?!" "gelecek yok!" falan gibi sesler duyuyorum ara sıra. ne çalışasım geliyo ne de kendime güvenim var bu konuda. mesela fizik 1 ve 2 konuları iptal durumda (elektrostatik - mekaniğin bi kısmı ve atom teorileri) hiçbir şekilde çalışasım halledesim gelmiyo, nasıl hallederim nasıl üstüne giderim bilmiyorum. matematiğim vasat durumda. kimyayı da çalışıyorum çalışıyorum, gelişme göremiyorum. dersanelerin en kötü özelliklerinden biri de bu işte, moral bozuyorlar. birincinin 260-270 aldığı bir dersanedeyim (:P) bütün duyumlarım son aylarda salanların kaybettiği, çalışanların kazandığı üstüne.. bütün bunlar moralimi daha da altüst ediyor. nasıl kendime gelicem bilemiyorum. töderden 230-240 bekliyorum, mutsuzum :S çünkü mantığım "neresi olursa" değil, "iyi bir üniversite ve sevdiğim bir bölüm" dür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Krizantem said: son 2 ay içine girmiş bulunuyoruz ve benim moralim sıfır, "kazanamıycam?!" "gelecek yok!" falan gibi sesler duyuyorum ara sıra. ne çalışasım geliyo ne de kendime güvenim var bu konuda. mesela fizik 1 ve 2 konuları iptal durumda (elektrostatik - mekaniğin bi kısmı ve atom teorileri) hiçbir şekilde çalışasım halledesim gelmiyo, nasıl hallederim nasıl üstüne giderim bilmiyorum. matematiğim vasat durumda. kimyayı da çalışıyorum çalışıyorum, gelişme göremiyorum. dersanelerin en kötü özelliklerinden biri de bu işte, moral bozuyorlar. birincinin 260-270 aldığı bir dersanedeyim (:P) bütün duyumlarım son aylarda salanların kaybettiği, çalışanların kazandığı üstüne.. bütün bunlar moralimi daha da altüst ediyor. nasıl kendime gelicem bilemiyorum. töderden 230-240 bekliyorum, mutsuzum :S çünkü mantığım "neresi olursa" değil, "iyi bir üniversite ve sevdiğim bir bölüm" dür.. dersane birincimiz 280 den aşağı inmiyor bende töderden 240 bekliyorum ama ben bozmuyorum kendimi =) çünkü kazanıcam istediğim bir yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Krizantem said: mesela fizik 1 ve 2 konuları iptal durumda (elektrostatik - mekaniğin bi kısmı ve atom teorileri) hiçbir şekilde çalışasım halledesim gelmiyo, nasıl hallederim nasıl üstüne giderim bilmiyorum. matematiğim vasat durumda. kimyayı da çalışıyorum çalışıyorum, gelişme göremiyorum. fizik 2 konusunda şunu söyleyebilirim,sadece formül.Formülleri bil yerine koy cevabı işaretle.Sadece bu kadar.Matematik için son 2 ayda yapılcak ne varsa yap.Matematiği çözünce kimya 1 kendiliğinden gelecek.Ama 2 özellikle organik kısmı bilmen gerekir. Bozmayın moralinizi,Bir şekilde olacak zaten;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 integral ne leş bir konu yahu. ne kadar küfür etsem azdır. bi integral bilirim o da kafe pi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Sawer said: Syn said: fen bilimlerinde 220 felan yapıyorsanız takmayın. fen bilimlerinde 210-215 arası yapıodum össde 238.5 yaptım:D Ondan harbi fen bilimlerine gidiyorsanız kafanıza takmayın:D fen bilimlerinde 200 yapıyordum öss de 232 yaptım. şu anda fen bilimlerinde 235 fln yapıyorum demekki öss de 267 yapıcam. dünyanın en yüzeysel adamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Deacon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 etrafım 280-290 yapan adamlarla dolu. dersaneden sınıf arkadaşım özdebir türkiye 23.sü ve bizim sınıfta ilk 1000de 10 kişi var. dersanenin harbi kötü bi özelliği bu etrafın iyi olunca sen çok kötü değilsen bile kendini kötü hissediorsun. töderden 265 felen alcam ama okulda 50. falanım moral sıfır direk. 2 ay kaldı bir sürü konu eksik. artık 420 gün falan kaldı diye avunuyoruz. bu puanlarla bilgisayar mühendisliği kazanmak imkansız. ders çalışmak desen bi türlü beceremiyorum çalışanları da anlamıyorum.bugün rapor dönemimiz başladı koskoca gün boyunca 13 soru çözdüm. saatte 1,5 soru falan yapıyor. olmucak böle olmucak. neyse oh rahatladım. ama öss gircek sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Deacon aynı gidiyoruz desene :/ Töder 263 Bilg müh. hafiften imkansız görünmeye başladı.:/ Bugün sevgili fen bilimlerinin süper sınavlarından bir tane daha olduk ve 245 e düştüm gene. Pef.. Bu soruları hazırlayana selamlar olsun pffst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 benim mat 2 netlerim iyi geliyor ama mat 1 im kötü lan : ( çok zor geliyor ya of olasılık molasılık kümeler.Türev integral çok daha keyifli ve kolay geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 fen bilimleri merkezi'ne giden var mı? bu 4. denemede koydular. mat 2 den 10.75 netim var. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Sage said: Deacon aynı gidiyoruz desene :/ Töder 263 Bilg müh. hafiften imkansız görünmeye başladı.:/ Bugün sevgili fen bilimlerinin süper sınavlarından bir tane daha olduk ve 245 e düştüm gene. Pef.. Bu soruları hazırlayana selamlar olsun pffst. oha lan asd. 220 yaptım ölücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nymph Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fen bilimlerindeki 4. sınav efsaneydi hocaların da dediği gbi yapılması imkansız sorular vardı resmen.ego tatmin yapıyolar heralde. ben de 235lerdeyim,bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Syn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 FBMde ne alıyorsanız üstüne en az bi 20-30 puan ekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 İki kere girdim ÖSS'ye, iki sene de FBM'ye gittim, iki senede de ham puanım FBM'de yaptığım puanların ortalama 15 puan altında oldu. Sinirden stresten midir bilmiyorum ama, beni öyle etkilemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 FBM gerçekten saçmalıyor yahu. O değilde zaman sorunu yaşayan biri olarak mat 1 de bile acayip kastırılarak sosyal çözmemi engelledi bu dershane. ilk girişimde sosyal ilk defa öss de çözmüştüm ahahah. çok tuhaf hissetmiştim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fen bilimleri o denemede ağır saçmaladı mat2 de falan ya o limit soruları nedir öyle bi gitsin lütfen allahtan finaldeyim kazanıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 o limit sorularında işlem bile yapmadım direk belliydi cevaplar zaten neden kasıyorsunuz ki kendinizi ? [spo]sınavı görmedm ama kolaydır ne olacakki :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fantezi ürünleriydi o sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 töder le finalin türkiye genellerin toplayın 2ye bölün ondan 10 puan aşşagı yukarı alırsınız final çok kolay sorar töderde tam denk hatta biraz daha zor sorardı öleydi yani hatırladıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lippa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 öss ile denemeler arasında bazen dünyalar kadar fark olabiliyor,denemelerde dershane birincisi iken, sınavda gümleme ihtimali çok yüksek :( sınaw anınındaki ruh haliniz de çok önemli..bu yüzden siz siz olun rahat olun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 tellos said: töder le finalin türkiye genellerin toplayın 2ye bölün ondan 10 puan aşşagı yukarı alırsınız final çok kolay sorar töderde tam denk hatta biraz daha zor sorardı öleydi yani hatırladıgımTöderde mat 2 23 net finalde 13 net di.Sonuç:Final in mat2 si çok zordu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 moral bozmak için söylemiyorum kesinlikle ama ne kadar zor olursa olsun denemede kötü yapmanın sebebi olarak "zordu" olarak kendinizi inandırıp kestirip atmayın. "neden yapamadım?" daha güzel, faydalı, puan yükseltici bir soru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 23 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 integral ne leş bir konu yahu. ne kadar küfür etsem azdır. bi integral bilirim o da kafe pi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Sawer said: Syn said: fen bilimlerinde 220 felan yapıyorsanız takmayın. fen bilimlerinde 210-215 arası yapıodum össde 238.5 yaptım:D Ondan harbi fen bilimlerine gidiyorsanız kafanıza takmayın:D fen bilimlerinde 200 yapıyordum öss de 232 yaptım. şu anda fen bilimlerinde 235 fln yapıyorum demekki öss de 267 yapıcam. dünyanın en yüzeysel adamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 etrafım 280-290 yapan adamlarla dolu. dersaneden sınıf arkadaşım özdebir türkiye 23.sü ve bizim sınıfta ilk 1000de 10 kişi var. dersanenin harbi kötü bi özelliği bu etrafın iyi olunca sen çok kötü değilsen bile kendini kötü hissediorsun. töderden 265 felen alcam ama okulda 50. falanım moral sıfır direk. 2 ay kaldı bir sürü konu eksik. artık 420 gün falan kaldı diye avunuyoruz. bu puanlarla bilgisayar mühendisliği kazanmak imkansız. ders çalışmak desen bi türlü beceremiyorum çalışanları da anlamıyorum.bugün rapor dönemimiz başladı koskoca gün boyunca 13 soru çözdüm. saatte 1,5 soru falan yapıyor. olmucak böle olmucak. neyse oh rahatladım. ama öss gircek sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Deacon aynı gidiyoruz desene :/ Töder 263 Bilg müh. hafiften imkansız görünmeye başladı.:/ Bugün sevgili fen bilimlerinin süper sınavlarından bir tane daha olduk ve 245 e düştüm gene. Pef.. Bu soruları hazırlayana selamlar olsun pffst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 benim mat 2 netlerim iyi geliyor ama mat 1 im kötü lan : ( çok zor geliyor ya of olasılık molasılık kümeler.Türev integral çok daha keyifli ve kolay geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 fen bilimleri merkezi'ne giden var mı? bu 4. denemede koydular. mat 2 den 10.75 netim var. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Sage said: Deacon aynı gidiyoruz desene :/ Töder 263 Bilg müh. hafiften imkansız görünmeye başladı.:/ Bugün sevgili fen bilimlerinin süper sınavlarından bir tane daha olduk ve 245 e düştüm gene. Pef.. Bu soruları hazırlayana selamlar olsun pffst. oha lan asd. 220 yaptım ölücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fen bilimlerindeki 4. sınav efsaneydi hocaların da dediği gbi yapılması imkansız sorular vardı resmen.ego tatmin yapıyolar heralde. ben de 235lerdeyim,bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 FBMde ne alıyorsanız üstüne en az bi 20-30 puan ekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 İki kere girdim ÖSS'ye, iki sene de FBM'ye gittim, iki senede de ham puanım FBM'de yaptığım puanların ortalama 15 puan altında oldu. Sinirden stresten midir bilmiyorum ama, beni öyle etkilemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 FBM gerçekten saçmalıyor yahu. O değilde zaman sorunu yaşayan biri olarak mat 1 de bile acayip kastırılarak sosyal çözmemi engelledi bu dershane. ilk girişimde sosyal ilk defa öss de çözmüştüm ahahah. çok tuhaf hissetmiştim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fen bilimleri o denemede ağır saçmaladı mat2 de falan ya o limit soruları nedir öyle bi gitsin lütfen allahtan finaldeyim kazanıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 o limit sorularında işlem bile yapmadım direk belliydi cevaplar zaten neden kasıyorsunuz ki kendinizi ? [spo]sınavı görmedm ama kolaydır ne olacakki :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fantezi ürünleriydi o sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 töder le finalin türkiye genellerin toplayın 2ye bölün ondan 10 puan aşşagı yukarı alırsınız final çok kolay sorar töderde tam denk hatta biraz daha zor sorardı öleydi yani hatırladıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lippa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 öss ile denemeler arasında bazen dünyalar kadar fark olabiliyor,denemelerde dershane birincisi iken, sınavda gümleme ihtimali çok yüksek :( sınaw anınındaki ruh haliniz de çok önemli..bu yüzden siz siz olun rahat olun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 tellos said: töder le finalin türkiye genellerin toplayın 2ye bölün ondan 10 puan aşşagı yukarı alırsınız final çok kolay sorar töderde tam denk hatta biraz daha zor sorardı öleydi yani hatırladıgımTöderde mat 2 23 net finalde 13 net di.Sonuç:Final in mat2 si çok zordu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 moral bozmak için söylemiyorum kesinlikle ama ne kadar zor olursa olsun denemede kötü yapmanın sebebi olarak "zordu" olarak kendinizi inandırıp kestirip atmayın. "neden yapamadım?" daha güzel, faydalı, puan yükseltici bir soru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar