c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Okulun yarısı olarak aynı binada sınava giricez biz=)Şansa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Off OSS sonrasi Istanbul'da nevizade falan 23 nisan moduna girer. Her yerde liseli cocuklar boyle OSS muhabbeti her masada. Birbirine su soru ne, bunu naptin, kac puan bekliyorsun gibi `sana ne lan cinsel organim?` seklinde cevaplanmasi gereken sorular sorarlar. Boyle masalara yaklasip `hede sorusu su muydu bu muydu?`[ogrenceksin 1 soru] diye sordun mu zaten muhabbet gelisir kendiliginden. Simdi adim adim ne yapmamiz gerektigini soyluyorum. 1-Sen sordun. 2-O `abi fen 2 cok zordu.` diyecek zaten. 3-Sen yok be abi cok kolaydi, kimle konussam ya hepsini yapmis ya 1-2 bosu var. Kesin yukselir puanlar. 4-Onun gozlerinde bir titreme belirmeye basladiginda, `gerci mat 2'yle kiyaslarsak zor sayilabilir, daha full cekmeyen adama rastlamadim.` 5-Boyle o `ama ya sey aslinda..` modunda gozyaslarini tutmaya calisirken : Valla 294 civari bir ham cikiyor ama Itu'ye bile giremeyecegim birak Bogazici'ni falan.. Off... 5 adimda intihara surukleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ahahahahaha, ne pis adamsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ahaha=)süper yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 -Wissy said: Off OSS sonrasi Istanbul'da nevizade falan 23 nisan moduna girer. Her yerde liseli cocuklar boyle OSS muhabbeti her masada. Birbirine su soru ne, bunu naptin, kac puan bekliyorsun gibi `sana ne lan cinsel organim?` seklinde cevaplanmasi gereken sorular sorarlar. Boyle masalara yaklasip `hede sorusu su muydu bu muydu?`[ogrenceksin 1 soru] diye sordun mu zaten muhabbet gelisir kendiliginden. Simdi adim adim ne yapmamiz gerektigini soyluyorum. 1-Sen sordun. 2-O `abi fen 2 cok zordu.` diyecek zaten. 3-Sen yok be abi cok kolaydi, kimle konussam ya hepsini yapmis ya 1-2 bosu var. Kesin yukselir puanlar. 4-Onun gozlerinde bir titreme belirmeye basladiginda, `gerci mat 2'yle kiyaslarsak zor sayilabilir, daha full cekmeyen adama rastlamadim.` 5-Boyle o `ama ya sey aslinda..` modunda gozyaslarini tutmaya calisirken : Valla 294 civari bir ham cikiyor ama Itu'ye bile giremeyecegim birak Bogazici'ni falan.. Off... 5 adimda intihara surukleme... allahtan ben girdiğimde karşıma çıkmamışın... walla döverdim... ama zuhaha gerçekten komikmiş la.... bi deneyim zuhahaha bak hala gülüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Okulun yarısı olarak aynı binada sınava giricez biz=)Şansa gel. Bunun neresi şans ya ? Arkadan bakıp kaadına, vay aptaal soruyu yanlış yapmış diyebilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yok be.Hepsi zamanında sınav arkadaşlığı yaptığım insanlar.Olsa olsa birbirimizden 3-5 bişey geçiririz.O da becerebilirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 vay be ne topic açarmısım :D Öss den sonra siparis veriyorum 6 gün sonra Wow battle chest kapımda sonradaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 haha ben oynamaya başladım bile bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bende BE yada Ud warlock açacam :D magede olabilir belki druidde priestte rogue da :D warrior olabilemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hicbir sey bilmeden ilk 1000'e girmenizi saglayacak super gizli ozel taktigimi anlatabilirim uygun ucret karsiliginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 uehueh.. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ne WoW'u yahu ? ne güzel yaz gelmiş, gezin tozun, ortamlara akın. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Valla ben ehliyet alacağımdan ve bodye başlayacağımdan günde 4 saatim dolu olacak,i ondan sonra xbox alana kadar caddede takılırım geceleri. Aldıktan sonra ne yaparım emin değilim. ama sabah 6da yatış, öğlen 2de kalkış olur muhtemelen hayatım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nileppezdel said: Valla ben ehliyet alacağımdan ve bodye başlayacağımdan günde 4 saatim dolu olacak,i ondan sonra xbox alana kadar caddede takılırım geceleri. Aldıktan sonra ne yaparım emin değilim. ama sabah 6da yatış, öğlen 2de kalkış olur muhtemelen hayatım :D ortam insanı nil ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 biz bu kurban bayramında ilk bine girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Arkadaş bulsam çok ortam insanı da olurum da gelen olur mu bilmiyorum. İlla bulunur gelen olmadı yine annemin arkadaşlarıyla çıkarım, muhabbetleri daha zevkli hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 gençler warmı age of atıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Çıktım bugün TBC mi aldım. 2 sene önce nerde bıraktıysam ordan devam boss spanklemeye :). 3 gün sonra Battle chest de almayı planlıyorum abim başlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oo derece adamları oyun oynamaya başlamış :=) kesh warlock acıcaksan undead ac derim 70 BE kastım, sırf BE oldugu icin oynamıyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 age of conan aldım bende yeni makina gelince başlıcam tam anlamıyla :D edit: age of empires2:Conq oynamak isteyen warsa 10 a kadar söleyin başlayalımki geçe kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 uyuyor şimdi cicilerin birçoğu. üflicem sizi. kazanın ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 durtup uyandırsak mı kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 lan 0 heycan vardı bende, o kadar bahtsız bi insanım ki gece 2de uyuyabildim. her aksilik mi beni bulur. neyse off az kaldı ya başlığın adı, o kadar az kaldı ki resmen 1 saat 45 dk sora başlıcak sınav. iyi olcak ama iyiiii özgürüzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aeuhea harbi az kaldı ama yani. Neyse ben çıkıyorum artık evden herkese başarılar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar