urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 aman be öss kolay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Öss kolay ben zorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ya mat1 dediğin şeyde toplama çıkarma sorusunda 120.000 kişi mi ne yanlış yapmıştı 2 sene önce, abuk subuk çarpma soruları veriyorlar yine yanlış çıkarıyo insanlar. Bi tane matris sorusu vardı mat2 de mesela, 5 saniyeden fazla sürmez, onda da yanlış yapıyorlar. Burdan ne anlıyoruz kızlar? Stres yapmayacaksınız, kaybeden stres yaptığı için kaybediyor hep. Bak hayat dersi verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 doğru dedin kaan, ama sen kim öss kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Unuttuk biz birbirimizi Oysa ben çok sevdiydim lan ikimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 40 ytl ye acımasam gırcektım bu sene sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 2 gün kaldı. hazır mı herkes? Hanginiz 290 alıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 burdan bi sage 290 alır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Biz hepimiz kazandık çok iyi üniversiteleri, hepimiz başarılıyız burada. Stres olun biraz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ahah nedense hiç stres yok bende de sene başından beri o da çok iyi değil be artık yarın olurum belki biraz zaten ineklemeyi düşünüyorum yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hedef 278 ama ne gelir bilmem son denem 260 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gelir ya iyi bişiler. benim de son denemem 273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nbvvbnbvbv 325 lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o ne be herkes mi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla istediğim yere girebilmek için 288-290 gibi bişey yapmam gerekiyo o da doğal olarak zor olduğu için yapamazsam da çok üzülmicem artık neresi olursa :p son denemem de bok gibiydi zaten ama ondan önceki 1-2 tanesi iyiydi istatistik olarak bakarsak yarın kötü bi deneme olmalıyım ki öss iyi geçsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nereyi istiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 boğaziçi :) aslında çok da takıntılı değilim hani ille de boğaziçi olsun falan diye de olsa güzel olur :p onu yapamazsam istanbul'da başka bi yerde işletme falan okurum heralde(eşit ağırlığım) ha boğaziçi'nde uluslararası ticaret istiyorum ea-1 den alıyor hani olurda 2. bölümden de yüksek yaparsam iktisat-işletme'ye dönebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 özel ders hocamın sınav için uygulamamı söylediği şeyler; 1gün önceki akşam - yemekte balık, keten tohumu, rokalı salata mutlaka olmalı. -tatlı yerine elma kompostosu. - yürüyüş -sevişme -ılık duş -yatmadan önce melisa çayı sınav sabahı -doğal haşlama yumurta -buğday ekmeği -1 meyve -taze sıkılmış meyve suyu -az tuzlu peynir evden çıkmadan önce yeşil çay. sınav esnası için; -1 kutu meyve suyu (vişne) ilk yarım saatten sonra kavrulmuş kahve çekirdeği, ceviz falan. yarım saat sonra bidaha... evet bunları yapmak sınavı yapmaktan daha zor sanırım sdfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ozel hocan sinavdan bir onceki aksam seninle yatmak istiyor. Buyutmeyin olayi. Normal bir gun gecirin son gun. Ders calismayin. Artik neyse o. O saatten sonra calisilmaz. Gece cok gec yatmamaya calisin. Hatta birkac gun oncesinden uyku duzeni yapin ki butun gece zaten yatakta donme potansiyeli olan bunyenize kiyaginiz olsun. Son gece yemekte ertesi gun midenizde veya bagirsaklarinizda ariza cikarma ihtimali olan seyler tercih etmeyin. Sinav sabahi kahvalti yapmayi unutmayin. Kahvaltidan sonra isemeyi de unutmayin. Annenizin verecegi okunmus uflenmis pirinc/seker/ot/bok gibi seyleri yiyormus gibi yapin da sevinsin kadin, ici biraz rahat etsin. Sinava sinirsiz nane sekeri ya da limonlu smint[off super bisi bu. sinav olmasa da yiyin bundan.] stoguyla girin. Bir de yarim litrelik suyunuz olsun. Sorular kolay zaten. Yaparsiniz. Ha bir de Bogazici'nde kus kondurmuyorlar. Takinti yapmayin. Neyse o canim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 özel ders hocam bayan :D bu programı uygulamam ben. uygulamaya ömrüm yetmez zaten. ama balık iyidir sindirim için. zarfı attım anamlara yarın balık yemeye gidilcek. rakı da mis olur sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Pics or lie... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 özel ders hocan gaymiş ya hiç gerek yok bence öyle şeylere normalde napıyosan sabahları onu yapmak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sevisme derken, sevismek mi yoksa sakin seks yapma mi demek istemis? ayrica sinava giriyosun, piknige degil, o ne oyle sunu ic bunu ye,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ah bi bilsem. ben zaten bunu ilk görünce tiz bir kahkaha attım. bol bol bişi iç diyüü sonra sınavda da bol bol işersin bunları yaparsan sdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bide su olayına da hiç alışmadım ben nolur nolmaz diye alırım yanıma heralde yine de.mesela sene içinde 2 sınava falan suyla girdim ikisinde de 1 yudum aldım bıraktım.zaten dikkat falan dağılır bence öyle yok şeker yiyim yok su içiyim atraksiyonlarına girilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar