Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SADdas neil ben de wow oynadım aptal aptal takıldım.

Bugünkü sınavdan sonra....
DELİ GİBİ İŞLEM HATASI DİKKATSİZLİK YAPIYORUM YARDIM OFFFFFFSSSTTTTTTTTT!
Delircem ya...Delircem..Del...de...d...
Mesaj tarihi:
bende de o var da şöyle bir eleştiri yaptım kendimce: mat1de zaten olsa olsa işlem hatası olabilir. gayet kolay oluyor yani. bu da çok soru çözmemekle alakalı diye düşünüyorum ben. yanlış mıyım mat1'de bilinmeyen çözülemeyen soru yok ki zaten bilgi istemiyor.
Mesaj tarihi:
MarcOConner said:
ginaly said:
artık mat2 299 yapıorum. paticik tişörtüyle ntvye çıkacam bekleyin.

utku yemiş sizi beyler...:D

ne yiyecem agali, yapıoz işte alala yalan mı sölicez. ulan sercan ne kıskanç adamsın sdfsdgsd
Mesaj tarihi:
Abi 2 aydır mat-2 çözmüyorum 9 aydır mat-1 çözmüyorum sddfs. Ama sorun o değil yani fen-1 de fen-2de bazı soruları çok güzel düşünüyorum yani kasan sorular bariz, ama bazılarında böle acaip hatalar yapıyorum anlam veremediğim. Geçen gün bir soruda Magnetik Kuvvet Fmag yazıcağıma B yazmışım direk. Anlam veremedim. Bugün enerji seviyeleri vermiş 3 tane enerjili foton vermiş hangisi uyarır diyor. Ben foton kelimesini okumamışım görmemişim. m-n diyor ben m+n diyorum falan pfst.
Mesaj tarihi:
mat1 mat2 oturdu ya 55den assagı gelmio artık da şu fen ler kasıyo 20 küsürde takıldı kaldı.artık geceleri yatarken biyoloji okuyorum gündüzleri de fizik hocalarının pesinde kosuyorum :)
Mesaj tarihi:
integralde aynı tip sorular soruluyor genelde, öss'de çıkmış soruları çöz, konu anlatımlı bi kitaptan da trigonometrik olanları biraz incele, rahat yaparsın. ama tabi türevi de iyi bilmen gerek rahat integral yapmak için.

ben artık biyoloji yapabiliyorum bu arada, 1 yanlış çıkardım bugün sadece.

çalışınca oluyomuş lan. :)
Mesaj tarihi:
kontenjan artışını açıkladılar 4 yıllık 1. öğretimlere 24 k
2. öğretimlere 18 k kontenjan artışı yapıldı. kardeşim sınava girmese rezalet derdim ama neyse fsdfsd
Mesaj tarihi:
Lopeth said:
kontenjan artışını açıkladılar 4 yıllık 1. öğretimlere 24 k
2. öğretimlere 18 k kontenjan artışı yapıldı. kardeşim sınava girmese rezalet derdim ama neyse fsdfsd

oha, kim ne kadar arttırmış biliyor muyuz?
  • Yeni Oluştur...