Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 fen bilimlerinin köpeği oldum lan. dağıldım bu sınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 SADdas neil ben de wow oynadım aptal aptal takıldım. Bugünkü sınavdan sonra.... DELİ GİBİ İŞLEM HATASI DİKKATSİZLİK YAPIYORUM YARDIM OFFFFFFSSSTTTTTTTTT! Delircem ya...Delircem..Del...de...d... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aynı sorun bende de var sırf o yüzden mat1i fulleyemiyorum. iyi geçti diyorum sınav abuk subuk bi sürü yanlış falan çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bende de o var da şöyle bir eleştiri yaptım kendimce: mat1de zaten olsa olsa işlem hatası olabilir. gayet kolay oluyor yani. bu da çok soru çözmemekle alakalı diye düşünüyorum ben. yanlış mıyım mat1'de bilinmeyen çözülemeyen soru yok ki zaten bilgi istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 MarcOConner said: ginaly said: artık mat2 299 yapıorum. paticik tişörtüyle ntvye çıkacam bekleyin. utku yemiş sizi beyler...:D ne yiyecem agali, yapıoz işte alala yalan mı sölicez. ulan sercan ne kıskanç adamsın sdfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Abi 2 aydır mat-2 çözmüyorum 9 aydır mat-1 çözmüyorum sddfs. Ama sorun o değil yani fen-1 de fen-2de bazı soruları çok güzel düşünüyorum yani kasan sorular bariz, ama bazılarında böle acaip hatalar yapıyorum anlam veremediğim. Geçen gün bir soruda Magnetik Kuvvet Fmag yazıcağıma B yazmışım direk. Anlam veremedim. Bugün enerji seviyeleri vermiş 3 tane enerjili foton vermiş hangisi uyarır diyor. Ben foton kelimesini okumamışım görmemişim. m-n diyor ben m+n diyorum falan pfst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hadi gençler yaparsınız siz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 patiyleeeeeee başarmak zorundayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 mat1 mat2 oturdu ya 55den assagı gelmio artık da şu fen ler kasıyo 20 küsürde takıldı kaldı.artık geceleri yatarken biyoloji okuyorum gündüzleri de fizik hocalarının pesinde kosuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bugünkü fen1 netim 28.75 fen2 netim 23 matematikleri azcık yükseltsem tam süper olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bende kimya-1 öğrenmeye çalışıyorum.şöyle 6-7 soru yapsam öss'de çok şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bende gircektm de sora çok para öss içerim ben o paraya dedim. 2 senelik ünim var neyime yetmiyo lan dedim bi de üstüne. Girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim fenler iyi matlar kötü ya. şansıma bildiğim şeyler çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aynen. sinir oluyorum. integral sevmiyorum 3 soru falan çıkıo bide ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Benim de matlar iyi yani hiç ekstra bişi çözmedim. Ama böle işlem hataları falan off ya :/. Bakalım yarınki mef sınavında netcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 mef in denemeleri çok kolay ya. ya da bizim dersaneden sonra bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 integralde aynı tip sorular soruluyor genelde, öss'de çıkmış soruları çöz, konu anlatımlı bi kitaptan da trigonometrik olanları biraz incele, rahat yaparsın. ama tabi türevi de iyi bilmen gerek rahat integral yapmak için. ben artık biyoloji yapabiliyorum bu arada, 1 yanlış çıkardım bugün sadece. çalışınca oluyomuş lan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 mert ben çalışmadan da yapabiliyorum artık. skljdsf lan şaka maka bu sene bio dersinde hep uyudum. bi anda tüm soruları yapmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çok özendim şu an sana asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 eheh biyoloji ben de yapabilyorum ve eşit ağırlığım.bi sınavda 16 soruda 1 yanlış yapmıştım rekorum o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 olm integral türev sevmiyorum diyosunuzda umarım fizik , matematik bölümüne gitmessiniz o zaman çünkü hayatın türev integral burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 kontenjan artışını açıkladılar 4 yıllık 1. öğretimlere 24 k 2. öğretimlere 18 k kontenjan artışı yapıldı. kardeşim sınava girmese rezalet derdim ama neyse fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 final'deki sınavı bıraktım geldim. baydı lan artık çözmicem kaç senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 275-80 arası yapıp duruorm say-2 de....zaman denemelerinde...sınawdada yaparım 82 fln heralde umuyorm inşallah edit: BoaCh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Lopeth said: kontenjan artışını açıkladılar 4 yıllık 1. öğretimlere 24 k 2. öğretimlere 18 k kontenjan artışı yapıldı. kardeşim sınava girmese rezalet derdim ama neyse fsdfsd oha, kim ne kadar arttırmış biliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar