TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yahu www.erdemseker.com adresini almıştım geçen sene. ücretide ödemeyi unuttum şimdi ne olacak. sanırım düşmüş diyorlar http://www.whois.sc/erdemseker.com nasıl anlarız ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 02-02 de bitmiş, suanda guncelleyebilirsn diye biliyorum. 90 gün ekle sonra düşecek. otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 domain'i aldığım yere söylüyorum. onlineic.net almış diyor ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 almamış orası domaini, senin domaini aldığın yer nsleri oraya yönlendirmiş. ayrıca domain'in redemption period'da, şu an senin dışında kimse güncelleyemez, senin de güncelleyebilmen lazım. nereden almıştın domaini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 altinsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 altinosfta söyledim düşmüş diyor şuan onlar almış falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 mecbur alanlardan alıcan sanırım. Böyle bir ticaret alanı var ya, takip ediyorlar süresi dolmak üzere olan domainleri, dolunca hop diye alıyorlar. Domainin eski sahibi biraz geç kalınca ve tekrar almak isterse üzerine kâr koyup satıyorlar. İlginç bir durum, yamulmuyorsam böyle =p soğuk su iç en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 tamam da 45 veya 90 gün geçmeden alamaz kimse domaini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Peki dielim ki aldı! Bu brokerlar firmlara varya senin adına iletişime geçiyorlar sahibiyle onlarda ortalam ne gbi bir ucret çıkıyor ve mesela ucret belirtildikten sonra alamk zorunda msıın? İstediğim bir adres var adamın biri surekli park ediyor tam dusucek tekrar uzatıyor, artık neyse parası verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 türkticaret.net, ilk 30 gün içinde 2 katına geri veriyordu, 30-90 gün arasıda 14 katıydı. 15 ay sonra domain boşa çıktıgında almıştım geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yav said: mecbur alanlardan alıcan sanırım. Böyle bir ticaret alanı var ya, takip ediyorlar süresi dolmak üzere olan domainleri, dolunca hop diye alıyorlar. Domainin eski sahibi biraz geç kalınca ve tekrar almak isterse üzerine kâr koyup satıyorlar. İlginç bir durum, yamulmuyorsam böyle =p soğuk su iç en iyisi süresi dolduktan sonra bir sürü period var yaklaşık 3 ay sonra falan alınabiliyor başka biri tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar