ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Başlık açıldıysa da ilginç bir şekilde bulamadım, lütfen link verin http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=42 allahım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 geçen aççaktım ben de noldu bişi oldu unutmuşum=) hehe finallerime denk geliyo da hangi finallerime denk geldiği önemli büyük ihtimal gelirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 benide götürün.. ulan bu sene ne oluyor bee buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Biletler ne kadar olacak? Bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mevcut staj ve tatil planlarımdan ötürü tek bir konser hakkı biçtim kendime.Daha gelecek varsa umrumda da değil,Massive'den yana kullanıyorum bu hakkımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 http://www.biletix.com/event.htm?id=JEKA2 worldcard sahipleri arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 İstanbulda olursam kesin ordayım.. 100%.kaçmaz. world card ayarlayabilirsem haber veririm bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sanırım japonya planlarımı ağustosa alıcam sırf bu konser için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sırf konser için ankaralardan kalkıp gelicem bu yazın en başarılı konserlerinden biri olur gibi geliyo.kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Electrofest Global Gathering Massive Attack Björk Senenin kaçmaması gereken eventleri kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 AGA METALİKA VAR BİDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Antimodes52 said: Electrofest Global Gathering Massive Attack Björk Senenin kaçmaması gereken eventleri kanımca. off off şöle bi piyango vursa ne güzel olur hani çok bişe istemiyorum sadece istanbulda bu 3 ay içersinde yapılacak konsere gitmemi ve eğlenmemi sağlsın razıyım valla :/ ama nerde öle şans pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sesu said: sanırım japonya planlarımı ağustosa alıcam sırf bu konser için :D İyi de japonya'ya yaz aylarında gelmeyen elektronik müzik ve türevleri yapan organizasyon yok gibi nerdeyse...Orda gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ne oluyor , ne oluyor bu insanlara . 2008e kadar nerdelermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kimler gidiyor, 1 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 grup "united visual artists" işbirliğiyle sahneye çıkacak, daha önceki turnelerde bu ekibin sahne görsel/ışık tasarımı nasıldır diyenler için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hirsla aldigim bilet de icimde patladi. Ama satmiyorum. Cebime sokacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 çok pahalı şerefsizler. çok isterdim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 gidiyorum ordayım. çok mutluyum. umarım öss sonuçlarının üstüne yaşanabilinicek en iyi kutlama olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yine efsane olcak, hiç şüphem yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bende ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 biletimi aldım bugün..öpüp başıma da koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sesu said: biletimi aldım bugün..öpüp başıma da koydum. 100 di mi bugün? yoksa biletix'te hala 75 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 küfür etcem artık ülen neden herkes istanbula geliyo:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tariflerin ötesinde bir konser oldu, setlist fotoğrafları falan buraya koyacağım elime geçtikçe de, ekşiyi okuyun şimdi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=13+temmuz+2008+massive+attack+istanbul+konseri&a=td Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar