Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bu ne aga?! az uyu ve uyurkene de öl. şakayla karışık sadri alışık.http://img210.imageshack.us/img210/8068/phyxzd9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Forumun fizik de fena değil yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 KO konuları burka giymiş şişman karılar gibi, güncel başlıklarda ardarda 48 tane KO konusu görünce depresyona girdim ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bende topic açıcaktım daha sonra vazgeçtim bir kaç cevabınıda okudumda neyse madalya sistemi olmadı beah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Zheld ununu eledi eleğini duvara astı, işi bitti. Sıra Phyx'te aasdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben fahri spam avcısıyım, daha önce de afişe etmiştim bunlardan. zamanlarına yazık bence saat 5'de nelerle uğraşmış ya huae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 =O arşivler akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 şimdi şöyle bi sorum var. sizi burada rahatsız eden ne? 1)post kasıyon degil. bence kınaytta yazılanlar post sayılmasın hatta. yine yazarım, acaip egleniyoruz biz o forumda. 2)abuk sabuk şeyler yazıyorsun =( yazdıklarımın o topikte atılan diger mesajlardan çok daha mantıklı oldugunu düşünüyorum 3)komik degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ha gayret ikinci madalyaya az kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yalnız 2. ssde... McsPeyn. hauhauhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 KO mu ıyy eziqlers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 @ Phyx Güncel başlıklar kısmında Knight online görünce bunalım geçiriyor gibi oluyorum. Birde alt alta 40+ olunca sen düşün halimi küfür etmemişim yine iyisin sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ardeth said: KO mu ıyy eziqlers eziq değil, ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ad3m said: @ Phyx Güncel başlıklar kısmında Knight online görünce bunalım geçiriyor gibi oluyorum. Birde alt alta 40+ olunca sen düşün halimi küfür etmemişim yine iyisin sdfsa Ben de aynı şeyi maç akşamları hissediyorum napalım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Phyx said: şimdi şöyle bi sorum var. sizi burada rahatsız eden ne? 1)post kasıyon degil. bence kınaytta yazılanlar post sayılmasın hatta. yine yazarım, acaip egleniyoruz biz o forumda. 2)abuk sabuk şeyler yazıyorsun =( yazdıklarımın o topikte atılan diger mesajlardan çok daha mantıklı oldugunu düşünüyorum 3)komik degil :D 4)hepsi agalit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ekmek said: ad3m said: @ Phyx Güncel başlıklar kısmında Knight online görünce bunalım geçiriyor gibi oluyorum. Birde alt alta 40+ olunca sen düşün halimi küfür etmemişim yine iyisin sdfsa Ben de aynı şeyi maç akşamları hissediyorum napalım yani? Yapacak bir şey yok zamana bırakıyoruz gördüğün gibi yeri geldimide eleştiriyoruz hepsi bu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 tüm mesajları 1er dakika arayla atmıssın baba nası okudun tum cevapları, sırf 1. mesajlamı eglenıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 O bölüm haketmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ko bölümünün online oyunlar altında olmaması gerekiyor garbage a ek yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 www.postkas.com salladım tabi yoktur heralde böyle bi site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ferrero said: ahahah yalnız sin yanında phyx melek ya sin öğlenin bir vakti post kasmış gene phyx gec gece yapmış ahahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 KOha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar