Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 "Requires at least 2 blue gems" yazan bir meta gem, blue gem slotu olmayan bir geara 2 adet blue gem takarsak çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rejvak Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Evet herhangi bir slota 2 mavi gem takarsan da çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 blue gem slotu olmayan bi geara 2 adet blue gem nasıl takıcan anlamadım. ama sunu soyliyim, blue gemler dısında baska gereksinimleri de olabilir metanın. o yuzden bilmemde fayda var, 2 tane purple gem yerlestirdiginde, purple blue ve red karısımı oldugundan aynı zamanda blue ve red yerine de gecer ve meta gem calısır. ya da orange soketlediginde hem red hem yellow gem yerine gecer. senin gearın herelde blue soketi yok, red falan var. eger oyleyse iki tane purple sokman gerekiyor dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Çalışıyor, sadece blue olmayan slotlara blue gem taktığından blue gemleri taktığın itemin gem bonusunu alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 blue gem slotu olmayan bir gearda bile slotlara istediğin gemleri takabilirsin.Sadece required gem kullanmadığın için socket bonuslarını alamassın o kadar.yani meta gem'in 2 blue istiyor ama senin tek gem slot'u olan parçan chest ve ondada red ve yellow var , bu iki slota Blue'ları takıp meta'nı aktif hale getirebilirsin ama red ve yellow takmadığın için chest'in required gem bonusunu kullanamasın hepsi bu(required bonus dediğim sondaki +3 stam , +4 crit rating gibi kısımlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 illa mavi olması gerekmez yeşil ve mor gemlerde mavi sayıldığı için yine meta bonusunu alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 oha ben bilmiyorum oyle yellow sokete blue gem sokabilme olayını. cok sacmaymıs ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 voşş. saçma flaan da değil. farklı renk takarsan bonus alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 e abi bonus dedigin meta gemin verdiginin yanında hiçbişey zaten. almasan ne olur. sarı slota mavi gem mi takılır, sacma işte. soket bonusu alamıyosun ama gemin verdigi stati alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ortada pis bi yanlış anlaşıma var ya.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Özet geçiyim kafalarda soru işarati kalmasın. "Istenilen gem istenilen renk slota takılır." 2 mavi gem, 2 kırmızı slota takıldıgında requires 2 blue gem gerçekleşir. Ayrıca, 2 mor gem de kırmızı slota takılırsa, yine requires 2 blue gem gerçekleşir. yukardaki örnek diğer turuncu ve yeşil gemlerde aynen geçerlidir. Mor= mavi+kırmızı Yeşil= sarı+mavi turuncu= kırmızı+sarı bir bakıma bu 3 renk iki gem değeri taşımaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 abi sunu diyorum simdi. mesela elimizde solid star of elune adlı +12 stamina veren mavi gemimiz var. sallıyorum shoulder gearımızın 2 tane sarı slotu var. bu slotları doldurdugumuzda alacagımız soket bonus ise +4 resil diyelim ki. ben bu 2 sarı slota 2 tane solid star of elune taktım diyelim. soket bonusu olan +4 resili alamıycam, ama +12 x 2 staminayı alıcam yani boyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 evet. bana da uygunsuz geliyo, bonusları azcık daha çekici yapsalar mesela kalkıcak bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Evet dediğin doğru farklı renkler kullanıldığında o itemin socket bonusunu (bonustan kasıt istenilen renkler tamamlandığındaki extra equip bonus) alamazsın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 işte o yuzden sacma diyorum ya. sarı slota kırmızı gem soktun mu işin pek bi anlamı kalmıyor. meta gem calıstıktan sonra yemişim onun verecegi equip bonusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Zaten socket bonusunu kullanmak için gerçekten o renk taktığın itemler bi elin parmağını geçmez herhalde yada hep gözümden kaçmış :P Misal bende head harici (oda meta için) hiçbir itemda istenilen renkler yok red gem rlz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bu topicden toggie nin her gemi her slota takabildiğimizi bilmediğini sezdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 evet bilmiyodum yeni ogrendim işte. gem slotlarının renginin olmasının bi anlamı yokmus meger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 socket bonus işte. bazen tam rengine göre takınca iyi oluyor mesela 7 8 gibi healing bonuslar varsa teardrop spinel yerine royal shadowsong takıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 genelde socket bonusları kötü oluyor. gidip de 4hit4agi kullanmak varken blue gem ile agi/stam kullanmak olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 eskiden söyle bir meta gem hilesi vardı hala çalışıyormu bilmiyorum: 1 meta gem: 2 sarı, 2 mavi, 2 kırmızı istiyordu bende fazla gem slotum yoktu,gittim 2 yeşil 2 kırmızı takmıştım. meta acılmıştı hala var mı bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 olmaması için sebep varmı ? 2 yeşil dediğin zaten 2 sarı 2 mavi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Teşekkürler ya bende wowhead den harıl harıl mavi gem slotu olan item arıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 toggie said: evet bilmiyodum yeni ogrendim işte. gem slotlarının renginin olmasının bi anlamı yokmus meger. bi anlami war item'un gem equip bonusu alamiyon ^^ bide senin jc ligine atliyayim jc olacan bide tuhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar