Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 [spoiler=] hata Bilgisayarı açtığımda böle hata system die bi hata verior gönderme diorum sonra bu çıkıor ve bilgisayar kapanıor araştırdım sasser die bişiye ulaştım onunda sp1 de windows kapatmış benimki sp2 bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 virüs girmiş kankut. worm32 cart curt. ne oldugunu bulursan temizleme aracını symantec.com dan indirir silersin. bide bu başlık olmamış edit süresi dolmadan değiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Resim nie böyle çıkıo onuda anlamış diilim alla alla edit: saol fistan bişi indirdim şuan tarıyor umarım işe yarar format atmak istemiorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 http://pic1.resimupload.com/r2/resim_922383047.jpg virüs işte. işlemi durdurmak için başlat->çalıştır->shutdown -a yapabilirsin. ama virüsü temizlemen daha iyi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 indirdiğim eklenti taradı ve bişi bulamadı, kaspersky var onunlada tarattım yine sonuç yok off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 güvenli kipte aç öyle tarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 spyware falan olabilir. spysweeper indirip taratmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Hallettim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Sasser :) ya da MS'un verdiği isimle snırım MSblast.exe (blaster) google'da arat. adı bu. bi çok sonuç bulabilirsin. MS bunla ilgili bi dosya hazırlamı$tı.. hatta ms'in yamasını buldum, http://download.microsoft.com/download/e/9/c/e9c6bd56-6e09-4913-9669-8a9678051477/WindowsXP-KB835732-x86-TRK.EXE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Spyro verdiğini denemiştim ama sp2 de çalışmıor sizdeki daha yeni sürüm buna gerek yok gibi bi hata verior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hmm di mi.. o olay sp2 ile kapatılmı$tı çünkü. sp2ye geçmeyenler için yama çıkardılar. o kısmı atlamı$ım kusura bakma :) gerçi Kenjuro said: Hallettim teşekkürler mesajından sonra pek bi önemi yok ama.. neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 evet neyse : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar