Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Bunu 07' ekim veya kasımında yapmışım, kameranın içindekileri aktarırken buldum. Nasıl olmuş diye koyayım dedim. Basit malzemelerle yaklaşık 1 saatte falan yaptım. Profesyonel plastik makyaj malzemesi falan yok yani, ayrıca belli zaten amatör olduğu da niye anlatıyorsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 seni makyözüm tayin ediyorum. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 sen böyle façalı geç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 :) sağolun efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 dev bana yapıyoruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 e hani tutorialı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Abi aynada sag gercekte sol gozun orda cizgi gibi bir bolum eksik kalmis.Malzeme yetmedimi oraya.:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 boş konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Senin tipini görelim bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bence güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 waaaw süper olmuş dev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bir insana tipsiz dersen ancak gercekten tipsizse alınır, mesajımın sansurlenmesi kendi icinde cozumlemis bile kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 güzel olmuş lan aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 halamın oğlu gibi olmuş ama o hapise girmeden önce böyleydi çıkınca düzeldi işe girdi kolunun akşam altına ekmeğini koyup evin yolunu tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 umut sarıkaya oldu lan yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bırak hacı ne makyajı cocuk mu gandırıyon barız dovmusler senı hastanede mı attırdın o dıkıslerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ppoyr said: bir insana tipsiz dersen ancak gercekten tipsizse alınır, mesajımın sansurlenmesi kendi icinde cozumlemis bile kendini. ben sansürletmedim, hatta tartışmayı yeni gördüm ahah. tipsizim ama alınmadım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Olmamış, arkaplanda bok atıp eğlenilebilecek bir şey lazım, o eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bok rengi havlu mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yok, malzeme çıkaramadım ondan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Forma tarzı hep giyip her resimde aynı tshirtle çıktığım, dandik esprili tshirtüm var üzerimde. O olabilir aslında aklıma gelmemişti o. Bi de bunun başka bir yöntemini buldum, daha iyi yara izi için, onu da çekeyim koyayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Neyse, sonuç olarak, detaylarını çok net göremiyorum ama, görebildiğim kadarıyla başarılı olmuş bence makyaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yakından bakınca boya olduğu belli oluyor. Kusuru o. Daha keskin ve net bir hat lazım. Bunu da gerçek yara kendini kabartarak yapıyor. Kabuk olayı yani. Ben de ekstradan kabartma düşündüm. Neyse bi tamamliyim yeni hali mükemmel olacak. Derinin altına mı yerleştireyim kabartmak için, yoksa üstüne yerleştirip (sicim gibi maddeyi) üstünü kapatıcıyla kapatayım sonra yara kızılını mı uygulayayım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bence komik olmus ama calısman iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar