Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 conanı meşhur sözü "kanı akan herşey öldürülebilir" in orjinal ien acaba bilen var mı?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yuh ya ne güzel sözmüş roarrr! diye baarıyomu sorada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 o laf başkasınındı diye hatırlıyorum. conan warcry atmaz bence,en aazından çrlerinde atnmıyor hiç.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 savaş narası diil o zaten. "et ve kandan olan herşey öldürülebilir"di o. benim ama ilk "hiçbir erkek 40 yıl için bir kadına söz veremez. veren de yalan söyler" geldi aklıma.[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: DoGMeaT, 28 January 2004 15:24 tarihinde demiş ki: o laf başkasınındı diye hatırlıyorum. conan warcry atmaz bence,en aazından çrlerinde atnmıyor hiç. yüh Conan lar gelsin sana emi! adam kral olduktan sonra verdiği davette bile karısı kaçırılınca o kadar soylunun baronun kontes in önünde nara(warcry) atıyo. Conanlardan güzel quotelar buldukça buraya yazarım bak aklıma geldi bir tane. Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve babrbarlık hep kazanacaktır![signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 canlı olsun yeter yani pöhh hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bi de "hay bin kimmeryalı" var di mi ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hay bin kunduz o swingde yada teksde yaşlı bi adam vardı kunduz şapkası vardı o diyodu[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Aket-Atum, 29 January 2004 09:19 tarihinde demiş ki: hay bin kunduz o swingde yada teksde yaşlı bi adam vardı kunduz şapkası vardı o diyodu şerafettin de "hay bin g*t" derdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şerafettin in bir bölümünde Conan l dalga geçiyodu Anadolu haritası yapmışlar ülke adları: kunilaya, kolonya falan dı çok geiyk bi bölümdü exorcist lede dalga geçiyodu[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 "if it pleeds, we cam kill it" (klavyem pozuk)[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 o ne kidir ya :p golgelerin gucu adina hiii menn[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 anlayamadıım şey gölge nekadr güclü olabilirki bir gölge?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 zlorwf un yazdığı if it bleeds we can kill it vardır da ben onu conan dan değil magic kartlarından birinden hatırlıyorum..[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Conan o lafi diyo ama warcry olarak deil bir yada iki kere soyluo.. Warcry olarak : Krom Adına Mİthra Adına vs vs[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: zlorwf, 02 February 2004 14:37 tarihinde demiş ki: "if it pleeds, we cam kill it" (klavyem pozuk) bu lafta Arnold un ama predator de diyo bunu[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar