Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 patileri iri gibi duruyo :) iri bi kedi olcak gibi :) cok guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 eveeeet selam yenden arkadaslar 2. kedimiz has entered the building =) zegnaya burdan cook tesekkur ediyorum, cok şirin şebelek bi kedimiz daha oldu. simdi bu arkadasla ilgili 2-3 sorum var ve bi konuda yardim isticem: yardim konusu: bu arkadas kumuna yapmayı reddediyor diger kedimiz, daha yeni dogmus 10 gunlukken bile, bi şekilde düşe kalka kumunu bulup yapiyordu, bu arkadas naparsam yapayim kumuna yapmadi, gitti yataga yapti -_- nasil alistiricam? bi de yemek konusunda emin değilim daha once neyle beslendigi hakkinda ama, mama olayını unutmasi lazim tez elden. makarna falan yiyor diger ufaklik ki o yeni gelenden daha kücük olmasina ragmen. bi sorun daha var elim yuzum gozum pence içinde freddy de tırmalardi da kanatmazdi, yuzume yapmzdi, bu ufaklik acimiyor vala, bam gum dun mahfetti resmen beni, kolanya dokmekten öldüm buram buram alkol kokuyorum hala. kum problemini, yemek problemini ve bu hasinligini nasil yenicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Get a refund :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kedinin üstüne mi? boğulur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kum problemi için şöyle birşey kullanmakla tehdit edebilirsin http://dbhs.wvusd.k12.ca.us/webdocs/Humor/cat-carrier.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 dory resim yolla yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ismi de stafan kalmış neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu yeni gelen ufaklik daha foto cekicem yarın koyucam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 AAHAHHAHAHAAHAH SÜPER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 benim buldugum kedi boyle olur işte yardır olm/kızım zehir et o evi herkese (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ohaa yavrusu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 2 kedi var. teki biberonla süt emiyo diğeride arızalık yapıyo artık fail resimleri bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 rain'in hala kumuna alişma problemi var ben uyaniksam veya farkedip bi şekilde kutusuna yonlendiriyosam ozman oraya yapiyor uyuyosam veya disari cikmissam mutlaka bi yerde kakasini buluyorum napcam ben ya 20 gun icinde cozmem lazim bu problemi memlekette kumuna yapmazsa annem once raini sonra beni sonra O'nu öldürür. sonra kargolar ekvatora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Kediye kisitli bir alan birak kumuyla birlikte. Sagi solu kapat, odalara giremesin, surekli kumunun yakininda kalsin. Bir de kum cok kirli olmasin. Hatta cok temiz de olmasin. Kokusunu alabilsin. Kum olarak ne kullaniyorsun bilmiyorum ama su ucuz hijyenik kumlardan al. Eger kedi erkekse ve cisini kuma degil de onune gelen yere ve sikca yapiyorsa idrar yollarinda problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 cok guzel fotolar yakaladim bugun =) fredi ve rain =) ilk foto direk busted oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahaahuaha abi o ilk foto sdfslh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ya arkadaslar benim bi sorum olucak kedi sürekli benim kolumu falan emiyor, sanki annesinin memesini emer gibi ne gece yatarken rahat uyuyabiliyorum, ne pc basinda. ne zaman kucagima alsam bu oluyor ve artik rahatsiz etmeye basladi, napabilirim? neden olmus olabilir? nasil vazgecirebilirim bu huyundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kedi emziği gibi bişey vardı galiba. bi veterinere sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kedi emzigi mi? teallaam ne icatlar cikariyolar eskiden emzik mi varmis neyse madem varmis alicaz xD saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bilmiyorum ama tam belki de kedi emziği diye bişey yok, ama emzik veriyolar kedilere onu biliyorum. hayır gider sorarsın kedi emziği diye, gülerler mülerler ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 fredi evden kacmis.. ya allah kahretsin ya nasil basarmis bilmiyorum ama ev arkadasimin soyleigine gore arabaya bindirdikleri sirda kacmis aramislar bulamamislar bebegimdi o benim elimde acti gozlerini buldugumda 1 haftalikti ya disariya hic cikarmamistik napar ne eder ne ye o kedi araba altinda kalirsa yuzuncu yil kopek dolu kesin birisi saldirir ya elim ayagim titriyor ya nasil kacirirsin ya! 2 aylik kedi yavrusuna nasil sahip cikamadin ya allah kahretsin! nefret ediyorum boyle sorumsuzluklardan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 100 yılın köpekleri elleşmiyo pek. arkadaş olduk nerdeyse. yediğimiz içtiğimiz bir köpeklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oofff :( cok uzuldum gercekten :( dısarlarda arasan seslensen fln senin sesine belki gelir. gerçi denemişindir tabiki :/ ama umudunu kesme insallah bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hangisi fredi. görürsem ben alayım eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oyy uzuldum valla,cok dusuk bir ihtimalle de olsa geri gelebilir.// umarım gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar