dory Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 zegnanin getirecegi kedi, daha annesinin yanında, buyumekle mesgul =) bu ufakligi annesinden ayirdim m ayirmadim mi bilmiyorum buldugumda yaninda hic bir kedi yoktu usumus, islanmis, agliyodu ve titriyordu ve camura girmisti. annesinin birakmis olabilecegini ya da yolunu kaybettigini dusundum, aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 aneem kediye bak yerim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 benim anlamadığım kısım çişini ve kakasını nasıl yaptırıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 anaaam bunun ağza burna bak bunu ben de istiyorum. beraber büyüyün=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 çok şiriin :) güle güldüre büyütün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 slickers said: benim anlamadığım kısım çişini ve kakasını nasıl yaptırıyorsunuz netten arastirdik, veterinere de sorduk onayladi bi pamukla genital organdan anüse doğru masaj yaparak yaptiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hmmm hiç duymamıştım teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 dory said: zegnanin getirecegi kedi, daha annesinin yanında, buyumekle mesgul =) bu ufakligi annesinden ayirdim m ayirmadim mi bilmiyorum buldugumda yaninda hic bir kedi yoktu usumus, islanmis, agliyodu ve titriyordu ve camura girmisti. annesinin birakmis olabilecegini ya da yolunu kaybettigini dusundum, aldim. Yuh be resmen kediyi çalmış, mazerete bak. Kendini kandırmış olabilirsin ama bizi asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ewet. kediyi çalmış kendini avutuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ne hale gelmiştir annesi =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Senin yavrunu çalsalar hoşuna gidermiydi ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben kimsenin yavrusunu cal-ma-dım.(nokda) ayrica kedi kendi cisini kakasini kumuna yapmayı ogrendi 2 gunde, o konudan da kurtulduk bi sorun tabaktan yemesi kaldi, hala biberon istiyo velet, ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Biberon değil, anne memesi istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 taze bitti sori. ya cidden yoktu annesi ortalikta, bakiyorum hergun bahceye, anne falan yok, doğurup gitmis kasar! simdi uyuyo kucagimda ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ankara aradığı kedi yavrusunu buldu. lakin yavru aradığı memeye hala kavuşamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 freddyle alakali bi iki sorunumuz var, kedisi olanlardan yardim istiyorum freddy yaklasik 1 aylik bi yavru, 1)ilk asisi, kontrolleri icin ne zaman veterinere goturmemiz lazim? (herhangi bi sorunu gozukmuyor, gayet saglikli, oynuyo ediyo) 2)eve geldiği ilk gun pamukla masaj yaparak yaptirdik, cisini kakasini ama 2. gun kum aldik ve o gunden beri kumuna yapiyordu, ama bugun odamda, dun yaptigi belli, kakasin buldum, kumunu gayet temiz tutuyoruz, onla alakali oldugunu sanmiyorum, azicik sesimi yukselttim simdi pas vermiyor, ben nasil yaptiginin yanlis oldugunu gostericem bu ufakliga? 3) hala biberondan yiyor, tabaga koydugumuz yemegi dokuyor ediyor kedi mamasi vermiyoruz, ekmek süt veriyoruz, biberondan da bebek mamasi yiyor zaten, tabaktan yemeye nasil alistiririz 4) ilgisini bizden baska hiç bişe cekmiyor, oyuncakmis baska bişeymis, normal mi bu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 anne özlemi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 dory said: freddyle alakali bi iki sorunumuz var, kedisi olanlardan yardim istiyorum freddy yaklasik 1 aylik bi yavru, 1)ilk asisi, kontrolleri icin ne zaman veterinere goturmemiz lazim? (herhangi bi sorunu gozukmuyor, gayet saglikli, oynuyo ediyo) 2)eve geldiği ilk gun pamukla masaj yaparak yaptirdik, cisini kakasini ama 2. gun kum aldik ve o gunden beri kumuna yapiyordu, ama bugun odamda, dun yaptigi belli, kakasin buldum, kumunu gayet temiz tutuyoruz, onla alakali oldugunu sanmiyorum, azicik sesimi yukselttim simdi pas vermiyor, ben nasil yaptiginin yanlis oldugunu gostericem bu ufakliga? 3) hala biberondan yiyor, tabaga koydugumuz yemegi dokuyor ediyor kedi mamasi vermiyoruz, ekmek süt veriyoruz, biberondan da bebek mamasi yiyor zaten, tabaktan yemeye nasil alistiririz 4) ilgisini bizden baska hiç bişe cekmiyor, oyuncakmis baska bişeymis, normal mi bu xD 1) Senin farketmediğin ve veterinerin ğöreceği bir durum olabilir.İlk fırsatta götür.Hem tavsiye de alırsın bakımıyla ilgili. 2)İçgüdüsel olarak kuma yaparlar zaten..kumu bulamayıp şaşırmıştır.Extra bir terbiye gerekmez tuvalet işi için.Eger dışarıya yaptıgını görürsen hemen kumuna koy.O kadar yani. 3)Adam nerden istiyosa ordan yicek alla alla :) Bi de tavsiyem hayvanı insan gıdalarıyla beslememeniz..Sütü mutlaka sulandırıp verin bi de mümkünse veterinerden kitty milk tozu alıp süte onu karıştırın.Tüm ihtiyaçlarını karşılar o. 4)Ufakken çok ilgi ister ondan kaçış yok..Eger çok bayarsa bi giysini alıp kutusunun içine ser..O zaman kucakta oldugunu sanıp mışıl mışıl uyuyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kakalarını tutamıyorlar ve kuma kadar yetişemiyorlar bazen, o yüzden yapmıştır kum dışında bir yere. biz de yaşadık baktık ki yetişemeyince yapıyorlar=) çok kızma, kum da acil durumda koşup erişebileceği bi yerde dursun=) aşılar da 2. aydan itibaren yapılıyordu sanırım. sen en kısa zamanda götür veterinere o sana kesin tarih söyler. biberon dışında bi yerden yemek yiyememesi de normal, bi süre sonra geçer o durum da büyüsün de bir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 mama konusunda bi tavsiye veriyim artık yavastan kuru mamaya geçme vakti gelmiş bence. Ama ilk baslarda mutlaka yavru maması vermelisin. Yavru mamalarının protein oranı daha yuksektir gelişimi kemik saglıgı vs.. için daha besleyicidir yavru mamaları. Buyuk ihtimalle dişleri daha tam çıkmadığı için pek kuru mama yiyemicektir. Bende kedimi aldıgımda yeni 1 aylık ve yeni sutten kesilmişti. Önceleri yaş mama ile kuru mamayı karıstırıp veriyodum. sonra Royal Canin'in Baby Cat olan mamasından aldım. ( 0-4 aylık kediler için olan bu normal yavru kedi maması degil daha küçük yavrular için) 10-15 gün fln kullandım sonra 2 aylık oldugunda normal yavru kedi mamalarından kullanmaya başladım. Bu Royal Caninin baby cat mamasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 en son hali baya buyudu yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ahahahah süperrr mıncırcam yahuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ayy çok şeker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 büyüyünce çirkin olur bu. Büyüyünce atıp yenisini alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dory said: Çok güzel şerefsiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar