di Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Selam, Kendime musluman birsey yaptim, sonra daha bi cinlik edip domain alip icine koydum. Girip youtube ustunde arama yapiyorsunuz, sonra ustune bir de izleyebiliyorsunuz. Ahanda burdan : http://videoproxy.org Hala bazi sorunlari var cevreden duydugum kadariyla ama genel olarak sorunsuz izliyorum kendi bilgisayarimda. Video'yu actiktan sonra bir kac kere play demeniz gerekebilir. Bu yaptigim sey yuzunden google beni atabilir, Turkiye'de banlayabilir. Cok abanmayin o yuzden : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sayfa yuklenirken hata oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Sunucu bulunamadı www.videoproxy.org konumundaki sunucu bulunamıyor. * Adres yanlış yazılmış olabilir. * Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. * Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ohoyyy ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 tekrar deneyin, script timeout suresini biraz abartmisim, ondan oldu muhtemelen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 (tu) bende de çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Denyonun biri direk sitesine yerlestirmis veriyi ceken player.php'yi, kendi sitesinin yukunu bana bindiriyor. Hey allahim madem denyo yarattin bunlari, ne diye kullanacak az bucuk akil verdin ki ? Neyse, izlediginiz bir video linkini arkadasiniza verdiginizde izleyemeyebilir. Boyle olursa linkteki ana sayfa linkine tiklasin, sonra geri donsun. Sorun kalmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 play'e 2 kere basıyorumda nafile, yuklenıyor olayı cıkıyor. düzelmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 seye baksana en cok ne aratilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hidemyass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Gece guvenlik olayini biraz abartmisim o sinirle ve uykusuzlukla. Kullanabilirsiniz su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Osso said: seye baksana en cok ne aratilmis ahhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 + rep bab emeğe saygı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Arkadaşlar videoyu izleyememekle ilgili bir probleminiz varsa flash player sürümünüzü güncelleyin o zaman problem kuvvetle muhtemel ortadan kalkacaktır. Sorunu bu şekilde çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Buradan da takılın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 di ye destek açısından onun siteyi kullanıyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Birde ben proxy ile girmeye çalıştığımda bu url adresi filterelermiştir. Network providerınızla konuşun dior. Proxyi ilede olmuyor mu artık? Yoksa high Anonymity sağlıyan bir proxy mi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ilk mesajdaki siteye giremiyorum,sunucu bulunamadı hede hödü diyor. imfine.com dan girincede niyeyse videoların yarısına kadar açılıyor ve belli bi süre sonra çok gıcık bir dit diiiitt diye tiz bi ses geliyor. edit: sorry dns ler yüzünden açılmıyormuş,eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Aciliyo site ? Eger opendns ya da turevi birsey kullaniyorsan basina www koyarak dene. Super gerzekce sekilde farkli ip adresleri donduruyor opendns zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 şu an açılmıyor. www koysanda koymasanda bişey değişmiyor. diğer link, ktunnel çalışıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Firefox ile problem yaşıyor,IE 6.0>üstü ile açarsanız giriyor gayet.Sağol di =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 imfine den falan girince java desteklemio ya nası yapcaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Youtube 'un elgellenmesi tamamda .. Tekrar neye göre kaldırıyorlar engeli ? Birilenin keyfine göremi yoksa sebep olan materyallerin siteden kaldırılmasına göremi tekrar engeli kaldırıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar