belmondo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bundan dolayı sizleri kanıt toplamaya davet ediyorum. bi youtube yapsak iyidir şu günler de. gerçi akp den sonra bkp kurulur aynı hadep-dehap-dtp dizisinde olduğu gibi ama olsun öyle %47 yi alın ca kendilerini halife sanmaktan vazgeçerler bundan sonrakiler öyle kömürle-gıdayla erzakla- türbanla al. sonra arkam da %47 var diye gömleğini tekrar değiştir bukelemun gibi yok öyle yağma. haydi patiler vardır çevreniz de bir sürü kanıt bi dikkat li bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kapattırtmam akp olm ne guzel serıat gelcek 4 karı alcaz lannn aklınızı basınıza toplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bu partiye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 zamanında sanatcılar demislerdi akm degil akp yıkılacak diye aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 tühh ya AKP kapatılınca kendimizce olan AKP açılımını söylememiz anlamsız olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Gkp yi açarlar daha da anlamlı olur dfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 e gelmiyomu şeriat şimdi? ooof:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ÖEEEEEEEEEEEEF 1 ay savunma süreleri var yavaş gelin aaaaake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ruaymda seriat geliyodu lan,cok korkunctu brrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 nutella yerim said: ruaymda seriat geliyodu lan,cok korkunctu brrrrr negzel sen sadece rüyanda görüyon..ben sokağa çıkıncada görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 olm harbiden hiç düşünmemiştim 4 karı alabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Lopeth said: Gkp yi açarlar daha da anlamlı olur dfssdf SDASFASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar