Dev Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bir kaç forumda elfen lied 'in devamı geleceğini 14-26 çekileceğini söylüyorlar. Bu konuda her hangi bir bilgisi olan var mı acaba, baya bir araştırdım ve hiç bir şey bulamadım söylentiler dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ohh noes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Çekseler de izlesek ya, ben çok sevmiştim. Ama çok kolpa bitti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Valla vasatın biraz üstünde bir animeydi ama sonu çok açıkta kaldı.İzlediğimden beri hep aklımda acaba hala yaşıyormu diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 "toplum ve sosyal entropinin korkutan boyutları" başlıklı yazımıza bekleriz (referans 1 ve 2 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 keşke ilk sezonu 6 bölüm filan çekselerdi de zarardan daha erken dönebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Planlanan ikinci bir sezon yok. Animesinin mangasından ayrıldığını, mangasının da bittiğini düşünürsek ikinci bir sezonun gelme ihtimalinin 0%'a yakın olduğu kanısına varabiliriz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar