dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 tartisma dasaaa kabul et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 öpüyorum seni dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Recall06 said: sorry bros get out here know and follow this way ok we'll follow this way: http://img221.imageshack.us/img221/7221/winlt1.png and then you'll follow this way: http://img397.imageshack.us/img397/8494/loseku0.png olrayt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dory said: =(( halbusi 23nisan gibi kardeşçe duygularla kucaklamıştım tüm dünya vatandaşlarını. united colors of kardeşlik! hep birlik, hep beraberlik! by belkıs akkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dasaaa said: yaw bişi diycem said: sorry bros get out here know and follow this way "get on outta here"yı biliyorum "get the fuck out of here"yı da biliyorum ama bu bence "get out of here" olacak ve "know" da büyük ihtimalle "now" olmalı.. lam fea'dan kafayı kaldırıp ingilizceye gömüldüm gibin oldu. hoş değil abi cok pis ezdin beni. Bari konu disindan banimi acta odeselim. haha Birde grammer hocami hatirladim new jerseydeki oda ayni senin gibi koca popolu biriydi dude come babe stop to try find my wrongs and be my friend ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 malsın diyorum inanmıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yoksa sen suzan'ın oğlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 said: Birde grammer hocami hatirladim new jerseydeki oda ayni senin gibi koca popolu biriydi dude come babe stop to try find my wrongs and be my friend ok ? learn english dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 i am speaking english very well but i have some finger problem. Ok wait i will pull out my fingers from your ass than i write again haha desem kesin banlarlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dedin ve yarışmayı kaybettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 PrudenT said: malsın diyorum inanmıyosun :( abi beni boyle kabul edin niye asimile etmeye calisiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sen de o kadar kolay ezilme güzelim.. iki kitap oku öğrenirsin ingilizceyi.. yok yani, basmıyorsa ingilizceye (hem de amerika'ya gitmeye rağmen) zorlama. türkçe yaz. yoksa hep epic fail kalırsın. arkadaşın olarak söylüyoruz bak. lol kasma hiç, gavurca falan.. biz bizeyiz, iyi bilen biri çıkar ezer.. ezilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 babsör çok boktan ve yamalı bi ingilizcen var maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Recall06 said: abi beni boyle kabul edin niye asimile etmeye calisiyorsunuz? sana düzel demiyoruz ki, git diyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Recall06 said: i am speaking english very well but i have some finger problem. Ok wait i will pull out my fingers from your ass than i write again haha desem kesin banlarlar dimi? I am speaking degil I speak o, some olunca problems olur problem degil. ikinci cumle toptan yanlis zaten git dogrusunu ogren sonra gel ingilizce yaz burda kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 onu geçinde polatli matrixe noldu? dizi olcak ama film istemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dasaaa said: sen de o kadar kolay ezilme güzelim.. iki kitap oku öğrenirsin ingilizceyi.. yok yani, basmıyorsa ingilizceye (hem de amerika'ya gitmeye rağmen) zorlama. türkçe yaz. yoksa hep epic fail kalırsın. arkadaşın olarak söylüyoruz bak. lol kasma hiç, gavurca falan.. biz bizeyiz, iyi bilen biri çıkar ezer.. ezilme Abi her zaman amerikali olmak istedim, her zaman o harlemdeki zenciler gibi olmak istedim neden neden beni turklestirmeye calisiyorsunuz yapmayin bana bunu ezmeyin beni cekmeyin sifonu ustume en sizi seviyorum sevin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 unflushable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sen seçilmemiş kişisin kusura bakma :( bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 DoruK said: babsör çok boktan ve yamalı bi ingilizcen var maalesef :( Abi fakiriz biz her tarafimiz yamali dirseklerimi curuttum ben okurken bursluyum ben arabamda yok teyzem buyuttu beni.. ilkokulu karsin tezek kasabasinda ortaokulu new jerseyde universiteyi japonyada okudum masterimi fransada yaptim bon jour haha ya seviyorum sizi belkide son gorusmemiz olur.. Olsun hep bana el sallayin yorungede olucam ben heheh No no it is enough, i am going demiyorum diyemi bunlar.. hep.. I will always love youu bile calmadi dory bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 cunku i wont. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yok olm ben seni seviyorum dost acı söyler ondan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kimin fakeisin plz soyle soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Flame on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar