Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DIE EMULE DIE


Angelfire

Öne çıkan mesajlar

ya kardeşler kankalar fln filan
ben delirme noktasına geldm gene bu aptal emule yüzünden bütün gece guzel bi servermet aradım ve buldum
200k usert 20 m de dosya var tmm pingimizde iyi
gece 3 de pirates of caribbean ı cekmeye başladim saat 11.30 oldu bütün gece açık pc ve sadece 30 mb çekmiş bu alet ????
lütfen ya dalgamı geçiyo bu alet benlen bi çözüm yolu bulun bana bişiler önerin fln[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Emule böyle sapıklıklar yapabiliyor. Emule da en iyi dvd ripleri en rare dosyaları bulabiliyorsun ama bağlantın düşükse sana sıra sonradan geliyor seni sonraya atıyor , ben ilk yüklediğimde hiç çekememiştim 2 gün boyunca açık kalmıştı sen yine şanslısın.

Birde 1 gün sonra başlıyor genelde rare dosyaların downloadları , uploadunu bi programla kısmayıda unutma ben denedim işe yaradı , uploadunu kısarsan daha hızlı download yapıyorsun. Emule un hız limiter ı ile yapma bunu çünki kısmıyor hızı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

emule edonkey overnet bunlarla uğraşılmaz insanın ruh sağlığını bozar gidip parasını verip almak doktor parasından ucuza gelir[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...