eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 beklediğim bişeydi mhp ile türban uzlasısına gectiklerinden beri önce türbanı iptal ederler sonra kapatma davası acarlar kendi kuyularını kazıyorlar demiştim arkadaşlara
GEd Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Vanity said: GEd said: dış işleri bakanlığının konsolosluklara fetocanı tanıyın, die kripto göndermesi , oldu mu? vanity 17 klasördeki iddalardan birisi fetullahın konsolosluklar tarafından tanınması dini devlete mi karıştırır canım kardeşim? her iddaya tek tek cevap verebilecek kararlıkta gördüğüm için boşuna kasamıcam kendimi. senide kapatmalari için anayasa mahkemesine "bir dilekçede sen ver" kampayasını başlatıcam.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 AKP'nin kapatılması yandaşıyım. Türkiye'de demokrasi yaralanır diyorsunuz. İngiltere veya Fransa değiliz ki demokrasi bize yarasın. AKP'nin aldığı oyların yarısından fazlası eğitim seviyesi düşük insanlardan alınmış oylar. Avrupa ülkeleriyle sosyal durumumuz aynı değil ki demokrasi ihtiyacımız aynı olsun ?AKP halka istediğini veriyor , iktidarı kapıyor. Neden AKP'yı istemiyorum ? - Dış politikada çok zayıf. Yumruğunu koyamıyor masaya , hayır Amerika'ya ve büyük güçlere yakınlık şart fakat yurtdışındada bir ülkenin prestijinin olması gerekir. - Gündemi gereksiz şeylerle oyalamayı çok iyi biliyorlar. Dandirik dundirik bir türban mevzusuyla iç politikayı bir ay felç ettiler. Yaptıkları tek pozitiflik 3G ihalesinin iptali ve tezkere onayı.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 akp yönetiminden tüm akp lilere mesaj göndermişler biri bişey sorarsa ağzınızı açmayın hiçkimse konuşmicak diye ahhahahaha
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Vanity said: GEd said: dış işleri bakanlığının konsolosluklara fetocanı tanıyın, die kripto göndermesi , oldu mu? vanity 17 klasördeki iddalardan birisi fetullahın konsolosluklar tarafından tanınması dini devlete mi karıştırır canım kardeşim? Konuya hanım teyzeyi karıştırır.
Burax Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 her sistem gibi cumhuriyet rejimi de kendini korumaya çalışıyor kapanır da kurtuluruz inş
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 İyi iyi dolar biraz yükselir bu vesileyle... bende yolumu bulurum
gellidus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Burda su kadar kisi duzgun bir durum degerlendirmesi yapmamissiniz salyalar sacmissiniz.. -Ulkenin suandaki durumu ekonomik siyasal.. -Mecliste son 2 ayda cikan ve cikmasi gorusulen yasalar -Gelen zamlar.. Turban olayini cikardilar sonra gitti yurtdisinda diyelim turban siyasi simge dedi.. Bu bile kapatilmasi icin bir sebep vede iddianemede yoksa bile ben soyliyim koysunlar.. Bugun calisan kesmin %60 i fln is birakma eylemi yapti Basbakan ne yapti hepsine cezai islem yapicam diye sen %3 zam yap maaslara sonra git elektrige %26 zam yap.. Simdi halkimiz anladi bu heriflerin verdigi para ile aldigi para birbirine tutmuyor artik.. Hala diyorlarki ekonomi super gidiyor ulan millet acliktan oluyor be.. Davayi acmak icin bundan daha uygun bir zaman olamazdi cuma gunu 16.30 da verilen dosyada zaten bunun ne kadar planli programli bir olay oldugunu gosteriyor.. Asker 2 aydir sanki bu ani bekliyordu.. Butun buyuk ittifaklar sessiz vede oyle kalacaklar.. Bulent Arinc a omur boyu digerlerine 5 yil siyasetten men cezasi bekliyorum.. Zaten yarisindan coguda dokunulmazliklari kalkinca hapse girerler yolsuzluklardan.. Tabiki baska bir parti kurulucak ama bu kadar guclenebilirmi onu bilmiyorum.. birisi demiski ABD akp yi kapattirmaz islerini birtek o yapiyor.. Irakta bekciligini afganistanda korumasini kim yapacak askermi yapicak Akp nin genclik kollarimi yapicak? yani oyle birsey kesin olmaz diye beklemeyin ama ben %90 kapanir diye dusunuyorum.. Birde en baslarda bir arkadas din ile devletin birbirine karistigi bir karar soyleyin inanayim demiste onuda allaha havale ediyorum biraz okudugunu anlama calissin bence..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 başlarım ekonomik durumunuza Çok iyi ya sanki bide bu var şu günlerde yapılmamsı gerek bu günlerde yapılmaması gerek yahu hangi günlerde yapılacak? Bu millet çok bekledi yağda kuyruk tüpte kuyruk gerekirse yine beklenir.
gellidus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bide ekonomik durum kotu yondede degismeyebilir.. Ulkede para var ama bu para korkunc sekilde el degistiriyor haketmeyen kisiler illegal yollar ile korkunc paralar kazaniyorlar.. Akp tepeden gidince bu adamlara yargi yolu acilacak sonra soracaklar arkadas sen 5 yilda nasil %3528942948239 kat buyudun bir acikla gozunu seveyim diyecekler.. Adamlarin ellerindeki para devlete aktarilsa yalandan kagit uzerinde degil reel olarak yillik gelirimiz artar.. Hangi yazar soylemisti.. -Bu ulkede esinin basi kapali degilse sucu bile olamiyorsun diye..
Vanity Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kardeşim ben anlamadım sen anlat nasıl din hukukunu karıştırmışlar devlet hukukuna bir tane söyle canım kardeşim.
gellidus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8461926.asp?gid=229&sz=35849 Akp birde medyayi karsisina alirsa oyle bir duserki dunyanin cekirdegine oturur.. Karamehmet i yemeye calistilar heralde buyuk lokma geldi bunlara
gellidus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Vanity said: kardeşim ben anlamadım sen anlat nasıl din hukukunu karıştırmışlar devlet hukukuna bir tane söyle canım kardeşim. Simdi anlatsam bile anlamayacaksin ama bak nasil karistirmislar soyliyim.. Turkiye cumhuriyetinin %46 oy orani ile tek basina iktidar olan partinin genel baskani ayni zamanda Turkiye cumhuriyeti basbakani olan zat-i muhterem den inciler.. o klasik seylerden bahsetmicem cunku degistiler yav onlar diceksin yok minareler sungumuz camiler topumuz vs vs Daha 2-3 yil once.. aihm kararini ulema ya sormalari lazim dedi.. Ulema nedir biliyormusun canim kardesim? bilmiyorsan arastir ogren boylece rezil olmassin.. Haa diyelim senin yasin kucuk o zamanlari gormedin daha 2 ay once.. ispanyada.. Turban icin diyelim siyasi simge ne olacak dedi.. Burda ne demek istiyor ben sana ayrintili anlatayimda sonra anlamadim demede rencide olma.. siyasi simge derken hangi akimdan bahsediyor islamci akimdan bahsediyor yani basortusunu dini simge olarak takiyor kisisel ozgurluk olarak degil.. Ondan sonra afyon milletvekili aciklama yapmadimi hedefimiz kamuya sokmak diye.. Kamu nedir devlet turban nedir siyasi simge bak bunlar karisirsa din ile devlet birbirine girer.. ilkokul seviyesindeki anlatim tarzi icin diger uyelerden ozur dilerim..
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 said: Türkızı: Şeriat deyince neredeyse altına yapacak kadar korkan ancak şeriatın sözlük anlamını bile bilmeyen bir gurup insanın benimsediği ideolojidir Kemalizm... said: Türkızı: Ülkemizi sadece Atatürk’ün kurtardığını düşünüp onu ilahlaştıran hatta Anıtkabir’i türbeye çeviren ve onu ısrarla dinsizmiş gibi gösteren bir grup insanın benimsediği görüştür Kemalizm. yuha
gellidus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ayrica ataturkun kurdugu laik turkiye cumhuriyetinde yasayip ben kemalist degilim laik degilim diye turbani savunmak biraz .. ister
Vanity Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 gellidus said: Vanity said: kardeşim ben anlamadım sen anlat nasıl din hukukunu karıştırmışlar devlet hukukuna bir tane söyle canım kardeşim. Simdi anlatsam bile anlamayacaksin ama bak nasil karistirmislar soyliyim.. Söyle bakem. Turkiye cumhuriyetinin %46 oy orani ile tek basina iktidar olan partinin genel baskani ayni zamanda Turkiye cumhuriyeti basbakani olan zat-i muhterem den inciler.. inciler?bir adamın söyledikleri şey devleti baglamaz,yapılan eylemler önemlidir.devlet hukuku. o klasik seylerden bahsetmicem cunku degistiler yav onlar diceksin yok minareler sungumuz camiler topumuz vs vs geç. Daha 2-3 yil once.. aihm kararini ulema ya sormalari lazim dedi.. Ulema nedir biliyormusun canim kardesim? bilmiyorsan arastir ogren boylece rezil olmassin.. evet kardeşim ulemaya sormaları lazım diyebilir.sorabilir de.bunun laiklikle alakası yoktur kardeşim.Laiklik bildigin üzere din hukukunun alenen devlet hukukuna girmesidir.isterse çöpçülere sorsunlar,isterlerse de shaolin monk larına sorsunlar diyebilir. Haa diyelim senin yasin kucuk o zamanlari gormedin. gördüm 20 ye giricem. daha 2 ay once.. ispanyada.. Turban icin diyelim siyasi simge ne olacak dedi.. evet ne olacak? Burda ne demek istiyor ben sana ayrintili anlatayimda sonra anlamadim demede rencide olma.. olmam. siyasi simge derken hangi akimdan bahsediyor islamci akimdan bahsediyor yani basortusunu dini simge olarak takiyor kisisel ozgurluk olarak degil.. Ondan sonra afyon milletvekili aciklama yapmadimi hedefimiz kamuya sokmak diye.. güzel kardeşim sen bir kişinin kişisel fikrini nasıl başkalarına baglarsın.bazısı dini simge olarak takar bazısı kişisel özgürlügü için takar bazısıda şeklini şemalini begenip takar istedigi için takar sana zararı var mı yok mu o kumaş parçasının? "türban velev ki siyasi simge olsa" demek laiklige aykırı mıdır? Kamu nedir devlet turban nedir siyasi simge bak bunlar karisirsa din ile devlet birbirine girer.. zannetmiyorum diger ülkelerin birbirine girdigi,benim kot pantolonum onun etegi birbirine girdirmiyorsa türbanda girdirmez canım. bak amerikaya almanyaya falan yeter. ilkokul seviyesindeki anlatim tarzi icin diger uyelerden ozur dilerim.. ilkokul seviyesindeki anlatım tarzını begenmedim,kendi seviyende konuşsan daha iyi,hangi siyasal yada sosyal bilimler fakültesindesin merak ettim? bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma kelimesi yakışıyor sana.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ülkenin durumu gittikçe kötüye gidiyor, gerçekten çok üzücü bir durum..
elm Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Akp'nin ne olduğunu kimsenin kimseye anlatmasına gerek olduğunu sanmıyorum.At gözlüğü takacak kadar taraflı olanlar belki anlamayabilir ama onlara anlatsanda anlamıcaklardır.İnsanları rahatsız etmeyebilir tabi akp'nin görüşleri hatta onlara tarafta olabilirsiniz.Ancak bu görüşlerin türkiyenin hukuk ve anayasasına uymadığı gerçeği ortada , tabi türkiyenin laikliğini de beğenmeyebilirsiniz.Ancak akp'nin icraatlarının dava açılmayı hakettiği ortada ve buna yok ekonomi bozulur , yok %47 tarzı demogoloji lafları dışında somut itirazlarda bulunabilecek biri varsa buyrun bulunsun.
Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sir said: slat efendi, akp'nin meşruiyeti tanınmazsa ve kapatılırsa, temsil ettikleri insanlar da haklarını daha radikal yöntemlerle aramaya kalkabilirler. bu da nihayetinde bir iç savaşa dönüşebilir. akp varken muhafazakar kesim kontrol halinde, belli bi yönleri, eğilimleri var. akp onları yönlendirmezse nereye sapacakları belli olmaz bu kesimin. +1
Catzee Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 üh araya amma mesaj girdi :) biri alınmadan edit.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ekonomiye hiçbirşey olmaz. AkP gitse yerine başka bir yönetim gelse, IMF destekli programı nasıl olsa sürdürecek, neo-liberal politikalara karşı çıkan bir parti veya fraksiyon yok ki ortada.
Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 inş. bi dönem daha durabilir akp. en azından belimizi biraz doğrultmuş oluruz...
Öne çıkan mesajlar