Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahmet Hakan'dan "İslamileşme alametleri"

Bone

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar onu bunu bilmem ama bugun memlekette islami yonetim korkusu cıkmıssa bunun sebebi yine biziz ortam bozuk abi kabul edelim toplumumuzun ahlaki degerleri neredeyse %50 lerde yani şu durumda şeriatı getirmeye calısıyorlarsa bile islamiyetin yok olma korkusundandır heralde bilemem okadarını ama arkadas madem okadar muslumanlar şu izmire de bir ara cami yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
insanların nasıl selam vereceğine, giyineceğine, metresine, diksiyonuna, nasıl bıyık bırakacağına, içki içmesine, yurtdışı ziyaretine, türban fantezilerine, tatil tercihine, ibadetine, ipek gömleğine, intikam arzusuna, tşk ediş şekline, vefatına ve konuşmasına bakıp genelleme yapmak, dert etmek, rahatsızlık duymak, rahatsızlık vermeye çalışmak daha korkutucu bence.

organize dinler bu dunya ustundeki en korkutucu seyler yani
Sosyal ağlarda paylaş

Vanity said:
Bone said:
şu anki rejim totaliter değil faşizm zaten.

neredeymiş o faşizm ya göster bakalım bi görelim?

Usulsüz maliye denetimleri.

Seçim sisteminin dandikliği sayesinde %34 veya %46 oy oranı ile meclisin %60 veya daha fazla oranını ele geçirip her istediğimi yaparım ben çoğunluğum diyen iktidar.

Usulsüz kanal ve gazetelerre el koymalar. Hak sahibinin lehinde yargı kararına bile aldırış etmeyip bir de yargıyı hedef göstermek.

Gariban köylünün arazisine bir gecede el koyup kanadalı altın şirketlerine vermek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir devletin (devlet, 16. yüzyılda çıkan state kelimesinin karşılığı babında, kurumsallaşmış yani) rejimi iktidarıyla belirlenmez. Erkler arası ilişkilerinin yapısıyla belirlenir. Modern, kurumsallaşmış devlet yapılarındaysa erkler arası ilişkiler anayasalarda düzenlenmiştir. Zaten bir anayasayı, anayasa yapan şey, bir devletteki temel hak ve özgürlükler ve erkler arası ilişkileri düzenliyor olmasıdır.
Bir devlet için faşist, totaliter, hedediter, hödötüter gibi kelimeler ortaya fırlatıp rant yapmaya kalkmadan önce bahsettiğiniz olguları, kelimelerin yapılarını bilin.
Sosyal ağlarda paylaş

bayiliyorum universitede iki kelime ogrenip burda show yapan insanlara
hemen dersten ogrendiklerini ktiap gibi dizip bir bilim adami/uzman havasi yaratmaya calisanlara bayiliyorum

sosyalciler konu disinda cosuyor mini ekonomi profesorleri hukuk profesorleri of anam of

sayisalcilarda bilim teknikte ama genelde bazen konu disinda cosuyor sanirsin herbiri kucuk birer einstein insanligi ileriye goturduler bilimi yalayip yuttular bos zamanalrindada onemsiz sozelcilerle atisip guya ben bili madamiyim sen mongol sosyalcisin havasinda bir palazlanmalar

efendi olanlarida avr tabi onlar quantum fizigi parcacik teorielri filan gibi onemsiz konularda cosuyor insanligi sirtlarinda tasiyorlar

taki tasarim okiyan birinin ise sansi yok ders notlaridnan kapak yapip parliyabilmesi icin anca dincielrin gumus yuzukleri tartisilicakta oda bize gumusun tarihcesini anlaticak kapaklar dizicek ama zayif bir ihtimal

keza muhasebecilerinde durumu icler acisi uzuluyorum yani ders notlarindan okkali kapak yapamiyorlar

muhendisler icinde gecerli bu durum onlarinda kapak haklari gundemde ellerinden aliniyor anca bilgisayar muhendisine kapak sansi var forumlarda misal oyunda hilelerden bahsedicen binary ile yazicak 3 sayfa kapagi ohhhh 3 ay konusamassin

en cok tip okuyan lazim burda ama tip okiyan insanlarin forumda oldurucek vakitleri olmadigindan ve genellikle bu gibi cocukca mevzulari asmis olduklarindan gormek imkansiz gibi bisey

allahtan psikoloji okuyup veya bos zamaninda freud dan gazel calip karsisindaki insanin politik bir yazisindan cinsel tercihlerini analiz edebilicek kapasitede psikologlarimiz var recete biel yaziyorlar forumdan onlayn tedavi icin

ee lise siralarindaki gencleride unutmadik zaten OSS ile beyinleri porsumus cogu ugrasmiyor bu konularla ugrasirsa direk kufur/hakaret/tehdit yolunu tercih ediyor ne yazikki
ilkogretimde okuyanlarda var tabi onlar banlanip banlanip yen iaccoutlarla gelip bilgisizlikleriyle kafamizi mikmekle yetiniyorlar her yerden cikabiliyor bunlar
"Canakkale savasi 2. dunya savasinda olmustu" diye iddea edip yok oyle bisey deyince hakarete kadar gidip benim dedigim en dogrusu diye diretenlerde bu tipler genelde ama allahtan cok fazla damlamiyor

bide uniyi asmis is hayatina atilmis uyelerimizde var onlar daha agirbasli oluyor ama aralarindan "ben ise girdim siz asalaksiniz bu ulkede" kafayapisinda olanlarda cikiyor tabi bunlarindan 3 postundan biri is dunyasinda yasadiklari zorluklari eklemek
konunun ne oldugu farketmez, konumuz televiyondaki abidik reklam olsa bile "dun eve geldigimde gordum bunu fena degildi ama vergi dairesinden gelmsitim muamele hebe hube canim tak etmis haldeydi, bizim elemanda izlemis sabah yukleme yapilirken konusuyorduk ki satis departmanindan ayse hanimda katildi o ise pek begenmemis bu reklami" seklinde gider

ha bide butun bu yukardakileri yazan gereksiz insan var
bakiyorum hergun kil oluyorum kendisine bi ara cok feci girisicem agiz burun kalmiycak
Sosyal ağlarda paylaş

sende birisine girişicek yürek olsa burda 2 ay once topic açıp
"anneme şöyle davranıyorlar apartmanızmıda şöyle bir maganda var vs vs" diye topic açmazdın heralde.uzanamadıgın cigere mundar deme.

ayrıca senin gibi bilgiye saygı gösteremeyen insanlarada ben bayılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...