Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunu satın alıcak site bulamıyorum lütfen yardımm...


efesa

Öne çıkan mesajlar

Dostum ben de oyunun kutusunu istiyorum :D ama malesef birçok arkadaşım dahil Türkiye'de bulamadık. Ve bulacağını da hiç sanmıyorum. Ama şöyle bir çözüm önerebilirim:

www.amazon.co.uk veya www.amazon.com
gibi sitelerden ısmarlayabilirsin.
Ayrıca www.ebay.com
sitesini de deneyebilirsin. Buralarda kesin kutusunu bulursun. Ismarlarsın.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk
Türk

Captain of the Starship "Orhan-2"
The Bounty-Hunter of the future...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eger makinan p4 ise hic dusunme .Cunku ben cok sevdım.Elimdeki bilgisayar celeron 433 ve 99 model oldugu ıcın ben rahat oynayamıyorum o yuzden bıraktım.

Oyundaki skill gelişimi ve diger hersey zaman demek.Skill gaın ıcın oyunda bir menu var mesela orda sızın oyuna baslarken olkusturdugunuz karakterle gelen temel skilleriniz var.Bu skıllerı bellı bır sevıyeye getırdıkten sonra ıhtıyac duyacagınız skıllerı satın alıyorsunuz ve bu skıllerın her bırı o ankı seviyenızden bır ust sevıyeye cıkmak ıcın belli bir zaman ıstemekte.Bu sure bazan 3 dakıka bazen 11 gun yada daha fazla..

oyunda gemınıze ekledıgınız tum alet edevat gemınızı gelıstırıyor.Ne kadar fazla slot o kadar fazla guc yanı.Bu slot sayısı yanında en onemlı etken gemınızın aldıgınızda geldıgı guc sevıyesı.Mesela ıslemcı gucu yada enerjı mıktarı.Butun bunlarda gene gemıye ekledıgınız alet 3edevatla artırılabılmekte.

oyunda gezxegenlere ınmıyorsunuz butun hersey uzay ıstasyonlarında.Sistemler arası gecisler gate lerle saglanıyor ve her sıstemın kendısıne aıt bır guvenlık statusu bulunmakta.Bu statuye gore o sıstemde karsılasabılecegınız olayları tahmın edebılme sansınız var.Bır sıstem ne kadar guvensız ıse o kadar iyi aslında.Madenci olacagım demıssın ( zaten hemen hemen herkes baslangıcta mıner oluor ) kalıtelı ve gercekten para getıren madenlerın cogu 0 guvenlık bolgelerınde.

Oyundakı coırplar uzay ıstasyonlarından office kiralayıp uretım potları kıralayarak calısıyorlar.Her corpun yuapısı temelde aynı fakat ısleyıs ve yonetım farkları var.Kımısı tum yetkılerı uyelerıne verırken kımısıde bu yetkılerı sınırlayarak ulasılabılecek yerlerı ve ımnkanları sınırlamayı tercıh etmekte.

Analatacak o kadar cok sey varkı.Yanı aslında en guyzelı oyunu gormen yada ımkan varsa bır yerde oyna dıyecegım.Sonucta herkesın ayrı bır zevk anlayısı var.Ben sevıyorum bu oyunu ama sen beyenırmısın bılemem.[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Server hiç bir zaman geri alınmıyor. Ayrıca önemle tavsiye ediyorum ben 2 ay önce başladım süper bir oyun. P3 bence şimdilik yeter. Ben 56K ile oynuorum lag yok denecek kadar az.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk
Türk

Captain of the Starship "Orhan-2"
The Bounty-Hunter of the future...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...