KillerLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 az önce gelen email ile general betaya alındım bundan sonra daha iyi etüt edebielceğim oyunu sizlerede umarım en güncel ve güzel haberleri aktaracağım. sizde email kutunuzu kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bende alindim tech betalar general mi oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben alınmadım... tech betadaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 said: Hi everyone, We would like to inform you that today we'll be inviting some of you to participate in our General Beta. In the next couple hours we'll be sending out an email to those who have been selected. We could not invite all of you at the same time, but those who stay active will be invited to our General Beta at some point. Some of you might be a bit disappointed that you were not invited today, and obviously we don't intend to make anyone upset. However, as already stated. Staying active in our Technical Beta increases the chance of getting into our General Beta. What do we mean by staying active? By participating in our Sunday Tech Tests, reporting problems you find and by staying active on our forums. We look at all those aspects to make sure we don't miss anyone. demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 We could not invite all of you at the same time, but those who stay active will be invited to our General Beta at some point. burada dediği gibi bakın betadan önce ve sonra beta forumlarında 2-3 yazı yazın aktif görünün ve sonra ana betaya geçin bu kadar basit :) zaten gelen emailde de öyle diyordu bundan dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Tüh biz giremedik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 1.8 gb patch ile bir çok yenilik ve hata düzeltildi gelen yazı o kadar uzunki patch ile ilgili olan yazdırırsam 4-5 A4 en azından tutar sanırım belki daha fazla umarum hatalar en aza inmiştir bilgilendirmeye devam edeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Killer oyundaki isim nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 killer bekletme bizi... bar fight varmi? kalktimi? binek savasi, karakter yaratimi vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bende general betaya seçilmişim web sayfasında email bugını bulduktan sonra :) lvl 48 barbarım low lvl birde rangerım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Wipe a kadar level 78 hox ve level 20 bir sürü class la oynadim . Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 level kasmak kolay mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 beni de tech betaya davet ettiler 35 gb çekemicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 35gig degil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 lvl kasmak kolay oyun için sadece 6-7gb çekiliyor sitesindeki setup patchli hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 35 gb lık oyun yapacak adama veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 level kasmak beta için kolay zorlaştiralacak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 27.9gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 üüü bi eklenti çıkarsa gitti erkeklik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ilk çekilen setupın üstüne patch yapıldıgında 35gbı geçiyor oyun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 geçer :) ama şu var ,bu dosyalar muhtemelen birsürü gereksiz kod barındırıyor ayrıca pekde sıkıştılrıldıklarını sanmıyorum , release boyutu daha kücük olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yep aynen öyle olacakmış tabi birde içindeki eski upgrade dosyalarını silebiliyoruz son çekilen 4-5 dosya kalıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 O beta ile alakalı birşey bendeki dosya boyutuda 40 gb a geldi, eski yüklediği hiçbirşeyi silmiyor sanıyorum. Yoksa oyunun kendi okadar büyük değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 shewky sonuc olarak kime verion... kadinim olsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 kusra bakmasın funcom ama g.tüme döndürdü oyunu o kadar hava attılar söle olcak böle olcak die ama her geçen gün oyun daha da wow clone bişi haline geldi paranın gözü kör olsun ;p karakter yaratma sistemi değişti tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar