0ne Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 SturmVogel said: ben YouTube'ye az önce girdim. Nasıl girdiğimi admin arkadaşlar isterlerse özelden yazarım. Foruma açık şekilde yazılmaması taraftarıyım, malum, aramızda it'ler kol geziyor. edit : admin olmayan arkadaşlar lütfen boşa mesaj atmasın. edit-2 : kullandığım yöntemle forumdaki youtube linkleri de açıldı. Feyk, En azından ss göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 0ne said: SturmVogel said: ben YouTube'ye az önce girdim. Nasıl girdiğimi admin arkadaşlar isterlerse özelden yazarım. Foruma açık şekilde yazılmaması taraftarıyım, malum, aramızda it'ler kol geziyor. edit : admin olmayan arkadaşlar lütfen boşa mesaj atmasın. edit-2 : kullandığım yöntemle forumdaki youtube linkleri de açıldı. Feyk, En azından ss göster http://rapidshare.de/files/38866419/Akuma.rar.html web sitenin ana sayfasında az önce eklenen videolar index'i, çevrımdışı modda çalıştırırsan az önce siteye girebildiğimi anlarsın. bikini de lazım mı? (tuhafiyeciler kapalıdır şimdi sabah alırsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben de giriyorum ne var? sen şu BENİ BANLAYIN!1 diyen akumasın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 i'm fine süpermiş.hızlı bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 proxy ile girilebiliyor. iyi bi proxy bulursaniz imfine felan ugrasmadan girersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 i'm fine'la uğraşmıyorsun ki zaten..siteye girip youtube annerına tıklıyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bende sorun cikariyor bazen. mesela 15 dakkalik video 5. dakkada durup en basa sariyo. sonra login olamiyorsun felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar