0ne Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 SturmVogel said: ben YouTube'ye az önce girdim. Nasıl girdiğimi admin arkadaşlar isterlerse özelden yazarım. Foruma açık şekilde yazılmaması taraftarıyım, malum, aramızda it'ler kol geziyor. edit : admin olmayan arkadaşlar lütfen boşa mesaj atmasın. edit-2 : kullandığım yöntemle forumdaki youtube linkleri de açıldı. Feyk, En azından ss göster
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 0ne said: SturmVogel said: ben YouTube'ye az önce girdim. Nasıl girdiğimi admin arkadaşlar isterlerse özelden yazarım. Foruma açık şekilde yazılmaması taraftarıyım, malum, aramızda it'ler kol geziyor. edit : admin olmayan arkadaşlar lütfen boşa mesaj atmasın. edit-2 : kullandığım yöntemle forumdaki youtube linkleri de açıldı. Feyk, En azından ss göster http://rapidshare.de/files/38866419/Akuma.rar.html web sitenin ana sayfasında az önce eklenen videolar index'i, çevrımdışı modda çalıştırırsan az önce siteye girebildiğimi anlarsın. bikini de lazım mı? (tuhafiyeciler kapalıdır şimdi sabah alırsın)
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben de giriyorum ne var? sen şu BENİ BANLAYIN!1 diyen akumasın di mi?
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 proxy ile girilebiliyor. iyi bi proxy bulursaniz imfine felan ugrasmadan girersiniz
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 i'm fine'la uğraşmıyorsun ki zaten..siteye girip youtube annerına tıklıyorsun o kadar.
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bende sorun cikariyor bazen. mesela 15 dakkalik video 5. dakkada durup en basa sariyo. sonra login olamiyorsun felan.
Öne çıkan mesajlar