hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 rogue kasmak istiyorum ally elimde hali hazırda 38 human rogue var bunu mu kasayım yoksa gnome ve ya ne mi daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Allianceden bi halt olmaz git undead aç bi tane :P Şaka maka racialdan dolayı bence gnome daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 PvE = Human PvP = Dorf / Gnome Bandwagon = Night Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 %5 rep gain, sword mastery bunlar pve için guzel şeyler, perceptiond fena değil, bence rogue için daha iyi human. ama dwarf varken... bas tuşa posion dissease bleed sil vanishle ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Her racialın değişik yararı var. Gnome- extra bir trinket Dwarf- Poison derdi yok Ne- extra stealth ve gerektiğinde shadow melt Human- Rep bonus, defans için gereken perception Ben olsam dwarf açarım. Gerektiğinde vanish atamamak bleed ve poison yüzünden çok can sıkıcı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 oda cok tipsiz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hozceri said: oda cok tipsiz be Female aç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 female daha beter (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Dorf tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 alakasız bir soru olcak ama yeni başlık açmak istemedim. bu son patchlerden birinde quest xpleri arttı ve 15-60 arası lvl başı gereken exp azaldı sanırım. quest xpleri hangi level questlerden itibaren geçerli bilen var mı? ona göre grind yapayım aynı questleri 20. kez yapmak baydı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 20-60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 30-60 değil miydi ? 20-60 ın aralığı azaldı , 30-60 ta ek olarak q exp leri artti diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Rogue kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Niye rogue kasmasın yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Arena yapacaksan Rogue olacaksin, yeterince iyiysen 2 v 2, 3 v 3 yanina istedigin classi alip akarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Sinan fılama yapmışsın ? :) Benim ilk acc gitmeydı database lossda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 gnome female actım hordeları delirticem 1 seneye kasarım sırf av daki kuleleri inv alıp okucelardan kurtulmak icin rogue kasıyorum salak mıyım acaba ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 pvp için açıyosan rogue iyi bir seçim zevkli oynaması sadece lag durumu biraz etikler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar