xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bir aralar harvester, lot problemi vardi o ne durumda?
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben de girdim bu yola, hadi bakalim hayirlisi.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2 karakter açabiliyormuyuz ? yoksa illa force sensetive karaktermi lazım gene
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aquila said: ben de girdim bu yola, hadi bakalim hayirlisi. hişşş, birlikte kasarız şükrü abi. hişşşşş ;)
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Misler gibi lag var şu anda. Jediler sağolsun
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ulan zamanında ultimada çalıştırdığımız inj.i bunda deneyeyim dedim server çöktü
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Neyse gelir umarım şimdi. Ben de arkadaş yanımda, ona attık falan dosyaları, bende bi lag başladı, o anda da arkadaş karakteri daha yeni bitirmişti, herif oyuna bile giremedi ya ahahahaha
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 mos espada event varmis, ondan galiba.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 maxrep said: Hazır türk guildi bile var. hangi guild ? oyunu unutmuşum baya yardım lazım. irtibata geçebileceğim kişiler kimler ?
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bu arada büyük bir heves ile yarınki finali unutup, skill kasıyorum. Fencer profession ı almama ramak kaldı. Adam gibi de bir blade aldım mı tamamdır.
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Şimdi artisan bir char açıp ona bakmaya başladım, craft sisteminin keyfi ve mükemmeliğinde kendimden geçtim. Mükemmel bir şey bu yahu ahah
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 . Savaştıkça Skill kutularında solda bir çizgi çıkacak. O çizgi dolduğunda güzel bir ses çıkar... Çtöönnkk.. diye.. o zaman trainer olursun. Ve savaştıkça Savaş yorgunluğun da olacak. onuda CTR+C ile görürsün. Battle fatigue .. bu. sana vuruş gücünü ve kendine bastıın heal i etkiler. O yüzden mümkün oldukça buff ların bittikden sonra Cantinadak dansçı ve müzisyenleri izlemen yerinde olur. böylece moral ve motivasyon sağlarsın. Bu yorgunluğun geçer. Ayrıca HAM daki .Health Action ve Mind da savaş sırasında karşıdan ve kullandığın silahın cost una göre wound alırsın. Buda aynı savaş yorgunluğu gibi health action ve mind ını azaltır. Siyah şeklinde görürsün zaten. Health ve Action u doktorlar veya medic skil in düzeltir. Ten Wound denen skill. Mind da battle fatigue yi cantinada. Her basic class ı . Clasa ait silahlarla kasmanız gerek. Basic class ın üstünde doğru bakarsanız hangi hybird class lara doğru yelpaze açtığını görürsünüz. Ayrıca harika olan SWG Profession Calculator üde mutlak elinizi altında olsun. http://www.xtremegalaxies.com/site/index.php?action=tpmod;dl=stats
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bu yemek ve içeceklerde size ilave buff ve artı kazandırır.. Her zaman yanınızda bulunsun . Spicelar: o Neutron Pixie (spice: +1000hea +200str +200con +500act +50qck +50sta) o Muon Gold (spice: +500mnd +500foc +500will) Yiyecek ve İçecekler: o Vercupti of Agazza Boleruuee (food: +hea +act +mnd) o Vasarian Brandy (drink: +mnd +foc +will) o Vagnerian Canape (food: +foc +will) o Won-Won (food: +str +con) o Kiwik Clusjo Swirl (food: +qck + sta) Defensive Yiyecek ve içecekler: o Synthsteak (yiyecek: +dayanıklılık) o Citros Snow Cake (yiyecek: +isabet) o Pikatta Pie (yiyecek: +dodge) o Thakitillo (yiyecek: +def vs. KD) o Ithorian Mist (içecek: +def vs. dizzy) o Deuterium Pyro (içecek: +def vs. intimidate) o Parawan Nutricake (yemek: +burst run, force run yoksa kaçmak için) o Bivoli Tempari (yemek: +wound treatment, doctorlar buff yaparken lazım)
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Human Artisan açtım. İlk defa oynicam oyunu. Irk Class seçimlerini bilmiyorum tam olarak. Umarım doğru açmışımdır. Off kontroller bi acaip :D Ya bide gorev morev felan almıyomuyuz bunda. Mission terminallerin hepsi boş.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 biri yeni başlayanlar için bir rehber hazırlasa süper olur. Alt tusu= mouse mod'una geçmek vs... tarzı.
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dün gece 02.00 civarında 1600 kayıtlı kullanıcı varken bugün 14000 den fazla var. suyu çıktı bununda...
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yalnız herkes afk şekilde makroya bırakıp gidiyor kasmak için
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Artisan için bir guide bulabilirmiyim. Sanırım skill tree gibi bişey var bunda. Engineering Surveying Domestic bilmemne gibisinden bişeler var. Bunların hepsini öğrenebiliyormuyuz yoksa tek bir daldan gidip onun sonundamı Master Artisan oluyoruz ?
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=42465 Evet beyler swoop ve speederbike da crafter ler yapabilecek artık. Artisan ları kapısını aşındıracağız anlaşılan :)
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 NeroWarden said: Artisan için bir guide bulabilirmiyim. Sanırım skill tree gibi b. . ek bir daldan gidip onun sonundamı Master Artisan oluyoruz ? http://swg.allakhazam.com/db/guides.html?category=Crafting bunlara bir bakıver. http://swg.allakhazam.com/db/guides.html?guide=26
Öne çıkan mesajlar