Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWGemu

paranoya

Öne çıkan mesajlar

yukarda verilen torrent den swg i indirdim, 3 cdlik.
kurdum.
ardindan enhanced launcherpad i kurudm. fakat shortcut i calistirmama ragmen hicbirsey olmuyor, oyle arkada calisan basibos bir program halinde duruyor.

windows 7 64bit kullaniyorum, sorun bundan olmali. Compability den vista yi da sectim, yine calismadi.

ps . update etmeye basladi, download interface, ama cok uzun surecek gibi 25k ile dl ediyor su an.

ps2. bu swgemu.com ne illet sitedir, acmiyor bir turlu sanki milyonlar girmeye calisiyormus gibi
Sosyal ağlarda paylaş

ben de win7 64 kullanıyorum o normal arkada çalışırken setup dosyalarını falan indiriyor nettnen, zaten sonra kontrol ekranına falan gelmişsin normalde ondan sora launcherı kurup patch indirmeye başlıyor bir problem olmaması lazım yani.

bi de yönetici olarak açmalısın dicektim ki sorunun çözülmüş sanırım

ayrıca dün gece 250-300 arası indirdi patchi bende bu saatte yoğun olabilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

maxrep said:

Masticore said:

ben biraz takıldımda yardım olmadan hiçbir şey yapamazsın bu oyun.
.
iye. Brawler gitmez o ırk'a dediler. Bir guilde yok yol gösterende

Bu akşam beni bul

/tell ulubatli ...

2-3 kişi online sever olarak wow u bırakıp hon a başlayıp sonrada buraya bi kapak atsak falan dedik? Seni bulsak, sorsak etsek bağırıp çağırmazsın dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Boci said:

maxrep said:

Masticore said:

ben biraz takıldımda yardım olmadan hiçbir şey yapamazsın bu oyun.
.
iye. Brawler gitmez o ırk'a dediler. Bir guilde yok yol gösterende

Bu akşam beni bul

/tell ulubatli ...

2-3 kişi online sever olarak wow u bırakıp hon a başlayıp sonrada buraya bi kapak atsak falan dedik? Seni bulsak, sorsak etsek bağırıp çağırmazsın dimi?

Aypsın...

Güç bizimle olacak !

Hazır türk guildi bile var. Abimiz iki oğluyla beraber oynuyor. Guild den olanlara bedava Vasarian brandy +20k para + bedava buff veriyorlar :)

En basidinden anlatacağım.

Karakterinizi ilk ekrandan sonra ayrıntılı bir biçimde yapıyorsunuz.

Sonra uzay istasyonunda kendiniz bulursunuz. Ordan hangi gezegende başlayacağınıza karar vereceksiniz. Corellia - Corenet i seçin. En kalabalık yer orası. Tabiki karakter yapma ekranında meslekde (basic) seçeceksiniz. Sonralar o mesleği ilerletince Hybird meslek e yöneleceksniz. 250 puanınız var. Bunlar istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. şöyle ilk karaker ekranında seçtiğiniz mesleği sornadan değiştirebilirsinzi. Respec seçeneği var. ctrl+s ekranında iyce bakarsanız görürsünüz.

Basit olarak ctrl+o - options
ctrl+s -skilllerinizi. ve karakterinize has özellikleri görürsünüz.
ctrl+i - invertory

Sağ altta bunların ikonları da var. onlarada basarak da olur.

Seçtiğiniz mesleğe göre yaratık kesip exp aldıkça o kullandığınız silaha göre exp. gelir ve her exp yanında mutlaka dövüş sanatlarıyla ilgili meslekse combat exp gelir. Bu combat exp. normal exp ye göre 1/4 kadar a denk geliyor. belki daha az veya çok ama normal exp nin baya bir azı. bu da Seçtiğiniz meslek içnde zor kasılan kutularla alakalı olur genelde. neyse

Kullandığınız silaha göre xp alıp ctrl+s de gördüğünüz skillerin kutularını doldurup. Trainer npc lerden veya oyunculardan o doldurduğunuz kutuyu train/teach edebiliryorsunuz. Trainr npc/mob lar para karşılığı ama oyuncular bedava yaparlar. Ve oyuncular Teach/train exp si de alırlar. Bir class da master olmak çin son kutuyu train exp si ile alaibilirsiniz. Bu aynı zamanda oyunu can alıcı rpg unsutlarından birisi de sayılır. Birine bir mesleği öğretmek. !

Mesela bir yerde grind de veya questdesin. Bir ton yol yürüyüp trainer e gidecen akdar o mesleği yapmış birinden de öğrenebilirsin.
Quest ise Mission Terminal den alırsın. Elindeki silaha ve skillerine göre zorluk dereceğinsi veya bulunduğun gruba göre zorluğu ve parasını ayarlar. Her seferinde iki quest alabilirsin.

İşler yoğun sonra devam ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...