-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 poi'lerin yarısı bitti bende, 3. mesleği masterlıyorum. ama daha faint olamadık. 2004 yılında holocron sistemi varkende son holomu açacağım zaman sistem değişmişti. emu'da alsam elimi ışın kılıcımı bari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 alacan eline ayrıca o 1100 kişinin 5'i benim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 swooplar'ın gelmesi 2010'un en iyi haberi şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Devokai said: Lag falan dedim ama gene dayanamadım ya :) vaaay.. baba büyüksüüün :) Sana tavsiyem. Böyle devam et. Fencer i masterla. Sword, tkm ve Pike den defans sikllerini al. Güzel General Melee Accu ve speed. AA bul. Sonra kimse yanına gelip sana kafa tutamaz. Veya Rifleman kas. Yanında geleni fencer le kesersin. Uzaktada çat çat rifle ile indirirsin. Hemde melee hemde ranged kasarsın. Zevkli vesselam. Eğer skill point kalırsa medic de biraz kas. Stimpack kullanabilmek için. (kendien heal basamak için kullandığın heal potion gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 baglanmiyor yine ama serverlar up diyor ? max populasyonu gecince izin vermiyor mu baglanmaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abiiii ya bazaar terminalden ucuza silah buldum ama bela vistadan, neyse aldım auctionu belavistaya gittim gitmez olaydım mission terminaller var sadece hiçbişi bulamadım geri dönmek için shuttle terminal bile yok allah napçam lan ben burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ARKADAŞLAR YARDIM EDİN STUCK ÇEKMEM LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 /unstick ya da unstuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben çoğunlukla connecting to the galaxy kısmında kalıyorum 2 kez giriyosam 10 kez giremiyorum server'a nedendir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dolu demek oluyor o server. Veya çöküşlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bu launchpad Enhanced şeysi çalışmıyo bende. Tekrardan sildim yükledim fayda etmiyor. Başka bir yolla bağlanma olanağım varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Swgemu klasorunden direk girebiliyosun.Launchpad kullanmadan. Bende 2 gundur takılıyodum serverda,cok zevkli ya gozlerim yasardı resmen.Scout Mbh pistoler medic hepsini deniyorum.Cantinada millete heal atıyorum sonra gidip bisiler kesiyorum.Kuruyorum kampımı harvestlarla stimpack bomba vs yapıyorum.Cok guzel be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 swgemu dosyasında nerde? bulamadım ben(bende aynı sorunu yaşıomda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Manual olarak degistirmediysen C/SWGEmu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oyuna girebilmem için gerekli olan exe nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 swgemu içerisindeki gerekli dosya hangisi bilmiorum ve kafayı yicem swgsizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 swgemu klasöründe "SWGEmu.exe" "Launchpad Enhanced" klasöründe değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aahahaa swgemu da öyle bi dosya yok desem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 swg'yi kurup laucher'la 1gb'lik uptade'di yaptın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oynuodum ben. taki bu güne kadar. nolduysa bu gün başladı bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya benzer bi problem bende de var 1-2 kere girip oynamıştım serverda dün ve dünden önce. dün akşamdan itibaren girememeye başladım. enhanced launchpadi açıyorum update ekranı geliyo full scan diyorum bi 4-5 saniye sonra play çıkıyo basıyorum tekrar launchpad enhanced açılıyo , başa dönüyo. swgemu klasörüne baktım bende de yokmuş exe dosyası anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ya o sorun yeni başladı evet. Patch yapmaya çalışıyo fakat yapamıyo. Bunu denerken sanırım exe dosyasınımı siliyo nedir. Ben patch yaptığımda o SWGemu klasörünü yedeklemiştim nolur nolmaz diye. Onun içinde exe dosyası vardı. Kopyala yapıştır yaptım girdi oyuna fakat şimdi başka bir sorunum var. OYUNDAN ÇIKIN ARKADAŞIM GİREMİYOM.. DOLU SERVER !11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 NeroWarden said: Ya o sorun yeni başladı evet. Patch yapmaya çalışıyo fakat yapamıyo. Bunu denerken sanırım exe dosyasınımı siliyo nedir. Ben patch yaptığımda o SWGemu klasörünü yedeklemiştim nolur nolmaz diye. Onun içinde exe dosyası vardı. Kopyala yapıştır yaptım girdi oyuna fakat şimdi başka bir sorunum var. OYUNDAN ÇIKIN ARKADAŞIM GİREMİYOM.. DOLU SERVER !11!1 rapide koyabilirmisin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 launchpadin olduğu server çökmüş diyolar forumlarda o yüzden çalışmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 neyse birinden aldım... ama şimdi de server a giremiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar