Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWGemu

paranoya

Öne çıkan mesajlar

Devokai said:

Lag falan dedim ama gene dayanamadım ya :)

vaaay.. baba büyüksüüün :)

Sana tavsiyem. Böyle devam et. Fencer i masterla. Sword, tkm ve Pike den defans sikllerini al. Güzel General Melee Accu ve speed. AA bul. Sonra kimse yanına gelip sana kafa tutamaz.

Veya Rifleman kas. Yanında geleni fencer le kesersin. Uzaktada çat çat rifle ile indirirsin. Hemde melee hemde ranged kasarsın. Zevkli vesselam. Eğer skill point kalırsa medic de biraz kas. Stimpack kullanabilmek için. (kendien heal basamak için kullandığın heal potion gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

Swgemu klasorunden direk girebiliyosun.Launchpad kullanmadan.
Bende 2 gundur takılıyodum serverda,cok zevkli ya gozlerim yasardı resmen.Scout Mbh pistoler medic hepsini deniyorum.Cantinada millete heal atıyorum sonra gidip bisiler kesiyorum.Kuruyorum kampımı harvestlarla stimpack bomba vs yapıyorum.Cok guzel be.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benzer bi problem bende de var 1-2 kere girip oynamıştım serverda dün ve dünden önce. dün akşamdan itibaren girememeye başladım. enhanced launchpadi açıyorum update ekranı geliyo full scan diyorum bi 4-5 saniye sonra play çıkıyo basıyorum tekrar launchpad enhanced açılıyo , başa dönüyo. swgemu klasörüne baktım bende de yokmuş exe dosyası anlamadım gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o sorun yeni başladı evet. Patch yapmaya çalışıyo fakat yapamıyo. Bunu denerken sanırım exe dosyasınımı siliyo nedir. Ben patch yaptığımda o SWGemu klasörünü yedeklemiştim nolur nolmaz diye. Onun içinde exe dosyası vardı. Kopyala yapıştır yaptım girdi oyuna fakat şimdi başka bir sorunum var.

OYUNDAN ÇIKIN ARKADAŞIM GİREMİYOM.. DOLU SERVER !11!1
Sosyal ağlarda paylaş

NeroWarden said:

Ya o sorun yeni başladı evet. Patch yapmaya çalışıyo fakat yapamıyo. Bunu denerken sanırım exe dosyasınımı siliyo nedir. Ben patch yaptığımda o SWGemu klasörünü yedeklemiştim nolur nolmaz diye. Onun içinde exe dosyası vardı. Kopyala yapıştır yaptım girdi oyuna fakat şimdi başka bir sorunum var.

OYUNDAN ÇIKIN ARKADAŞIM GİREMİYOM.. DOLU SERVER !11!1

rapide koyabilirmisin? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...