MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 yaw adam imzaya orion owner yazmış.. e yuh ama.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 mum uo hariç her bişide alırım seni :)))[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Bivrip, 02 February 2004 13:59 tarihinde demiş ki: mum uo hariç her bişide alırım seni :))) eheh uoda niye alamıyon? orda da alırsın :P[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 fako12m cevabını bilmek istediğin soruları özelime gönderirsen sana yardımcı olurum.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 fako bab, gralsin ya. benide alirmisin uo haricinde her$eyde? :) kafasini alirsin.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Bivrip, 01 February 2004 18:03 tarihinde demiş ki: deil..dial up ile aslında baya yürütürsün nbl geçen seneye kdr dial kullanıodu yannış bilmiosam :) yani ciddi bişi yapçaksan gerekli sponsor bulman flm lazım arkadas gayet acıklayıcı yazmıss daha ne uzatıyosunuz :-) puhauhha[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Allah askina, onlari alma beni al. Hatta beni al, beni al onlari alma.[signature][hline]'Quaxis Şeysi' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: MumChamber, 02 February 2004 13:56 tarihinde demiş ki: yaw adam imzaya orion owner yazmış.. e yuh ama. *yarılır* :D :)[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Beyler çok uçtunuz haaaaaaaa Osi gprs ile açtı serverini dial - up lüksü nedir ya :D[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 HAde ya :)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: yok, 02 February 2004 14:38 tarihinde demiş ki: said: fako12m, 02 February 2004 13:18 tarihinde demiş ki: Ulen bir tane adam gibi cevap verecek adam yoq mu?Host ilgili bir soru sorduk sıctınız valla fako kusura bakma biz adam degiliz.. yok :) sphere 3.0 çıkmış indirdim çok güzel dial-up ile 1000 kişilik server açtım hiç lag yok.. istiosan kendin bak www.sphereserver3.0.com[signature][hline]CursedAge UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar