calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 selamlar. geçen bir muhabbet ortasında üç arkadaşın da aklına ne kadar alakasız olsa da bu camiayı kimler satar muhabbeti geldi. şimdi bir sosyal test olaraktan buraya bunu açmaya karar verdim. camiayı kimler satar başlığını görünce aklınıza sizin de aynı şey geldiyse bi zahmet bana öm den cevabı atın. "ne cevabı la?" diyosanız buraya istediğinizi yazabilirsiniz. hani öm den atın diyorum zira kaçımızın popüler kültürle haşır neşir olduğunu bir nebze de olsa anlamaya çalışırız ben de sonuçları buraya yazarım şukela olur hani. Dipnot şeysi: garbage a ilk başlığım. çok helecanlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bişi anlamamakta direniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sümük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 WTF DuDe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kasap sami cadde rulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eskiden yana çekme yoktu a yı ne kadar uzattıkça pencere 100 dönüm araziye benziyordu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 camiayı kim satar bilmiyorum ama herşey bittikten sonra camiamız newdonis'in olucak onu biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Doğru cevap: Erman ile Ahmet Çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ideali olmayanlar camiayı satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 camia insanın kendisine yakışanı giymesidir lamia ise çok çirkin bir kızdır Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ilk postu okumadan sona gittim gıcıklığına. lamia kim orda kaldım. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ferrero said: ilk postu okumadan sona gittim gıcıklığına. lamia kim orda kaldım. neyse. tanıştıriyim? bizim kapıcının kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 cami satılmaz! günah lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ohyeah said: bişi anlamamakta direniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 vauv 13 cevap ve bir tanesi doğru. helal türk gençliği popüler kültürden uzaksınız (bence :P) özellikle de telegol kültüründen. helal len:D edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar