adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ohyeah said: adamınbiri said: gel gel istanbulda kime sorsan bilirler Jaddenin en kuul insanıyım ben ! HANGİ CADDE? HANİ BU 1 TANE TÜRK MEKAN İSMİ OLMAYAN MI? EVET NE OLCAK TÜRK MEKAN İSMİ YOKSA !! NE DİYOSUN OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 adamınbiri said: ohyeah said: adamınbiri said: gel gel istanbulda kime sorsan bilirler Jaddenin en kuul insanıyım ben ! HANGİ CADDE? HANİ BU 1 TANE TÜRK MEKAN İSMİ OLMAYAN MI? EVET NE OLCAK TÜRK MEKAN İSMİ YOKSA !! NE DİYOSUN OLM OZAMANVAYANAMVAYHALİME VAYANAMVAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hızlı hızlı yazın agatoryum[85] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ohyeah said: adamınbiri said: ohyeah said: adamınbiri said: gel gel istanbulda kime sorsan bilirler Jaddenin en kuul insanıyım ben ! HANGİ CADDE? HANİ BU 1 TANE TÜRK MEKAN İSMİ OLMAYAN MI? EVET NE OLCAK TÜRK MEKAN İSMİ YOKSA !! NE DİYOSUN OLM OZAMANVAYANAMVAYHALİME VAYANAMVAY nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 adamınbiri said: ohyeah said: adamınbiri said: ohyeah said: adamınbiri said: gel gel istanbulda kime sorsan bilirler Jaddenin en kuul insanıyım ben ! HANGİ CADDE? HANİ BU 1 TANE TÜRK MEKAN İSMİ OLMAYAN MI? EVET NE OLCAK TÜRK MEKAN İSMİ YOKSA !! NE DİYOSUN OLM OZAMANVAYANAMVAYHALİME VAYANAMVAY nbr? Kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 adamınbiri said: ohyeah said: adamınbiri said: ohyeah said: adamınbiri said: gel gel istanbulda kime sorsan bilirler Jaddenin en kuul insanıyım ben ! HANGİ CADDE? HANİ BU 1 TANE TÜRK MEKAN İSMİ OLMAYAN MI? EVET NE OLCAK TÜRK MEKAN İSMİ YOKSA !! NE DİYOSUN OLM OZAMANVAYANAMVAYHALİME VAYANAMVAY nbr? Buna cidden öküzler gibi güldüm o kadar yazı sonrasında ''nbr'' XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 piramit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 değişik bi şekil olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 mevzumu var bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 2pac ölmedi aslında diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 tupac ölmedi cdlerde yaşıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yok la bildiğin ölmedi diyolar tarikatı bile var ama sitesinin ismini unuttum 2005'e girerken aslında ölmediğini açıklıycak diye bekliyen bisürü insan vardı. tarihi kafadan salladım inş tutmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hade be ilk defa duydum.. bide çıkıomuş günün birinde. ortalık kan revan.. abooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 öldü o öldü tamammı bu konuyu fazla uzatmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yaranı deşmek istememiştim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 niye amcan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ha sole lutfen de abi de canimi ye canan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar